Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kamilka91']http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/DSC_9854.jpg - z Marcelka to urodzony tancerz jest :cool3:

http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/DSC_9909.jpg - maatkoo :crazyeye: to wygląda strasznie, jakby miał zaraz spaść na głowę :lol:

A gdzie Figowa? :mad:W poprzednim wcieleniu byl jakims tancerzem, to pewne :evil_lol:

Spokoo, ja tez sie boje jak na to patrze :lol: Ale zawsze laduje na nogach :evil_lol:

Figowa? Jaka Figowa :siara:

Posted

[quote name='kamilka91']Haha :D Mik była kimś w rodzaju 'złotej rączki' :D

Uff... :) Cieszę się, że mój bardziej przyziemny jest :D

Mów mi tu zaraz, co zrobiłaś z Figową?! :crazyeye:Rozpracowuje wszystko na czesci pierwsze? :D

Te, no moj tez :D Bardzo przyziemny :D

Naogladalo sie takie bajek..... :evil_lol:

Nie wiem o czym mowisz :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/DSC_9854.jpg pięknie Marcelek tańczy :loveu:

http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/DSC_9909.jpg a on się nie boi, że okulary spadną?:loveu:

To jest wlasnie ciekawe. Potrafi robic salta i okulary sa cale. Godzine pozniej spadly mu z glowy w domu i sie rozpadly :evil_lol: A druga pare wyrzucil przez przypadek przez okno na autostradzie... :evil_lol: Rok temu ukradli mu na basenie.... ja juz mu powiedzialam ze okularow ode mnie nie dostanie :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']

To jest wlasnie ciekawe. Potrafi robic salta i okulary sa cale. Godzine pozniej spadly mu z glowy w domu i sie rozpadly :evil_lol: A druga pare wyrzucil przez przypadek przez okno na autostradzie... :evil_lol: Rok temu ukradli mu na basenie.... ja juz mu powiedzialam ze okularow ode mnie nie dostanie :evil_lol:

Jak to przez przypadek? :crazyeye: To co on robił? :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Jak to przez przypadek? :crazyeye: To co on robił? :evil_lol:

Na glowie mial bialy kapelusz, a na nim okulary.... Wyciagal rece przed szybe w dachu (dziecko :evil_lol:), a chwile pozniej pomyslal ze wystawi kapelusz... Ale zanim zdazylam powiedziec "okulary!", one odbijaly sie juz od asfaltu za nami... :lol: Szczescie ze nikt za nami nie jechal ;)

Posted

monika&karol napisał(a):
Nie wiem kogo tu podziwiać, tancerza czy aprobatę :diabloti:

Oni tak mają, że okulary ledwo starczaja na jeden sezon :eviltong:
Obu najlepiej :multi: :evil_lol:

Sezon sie jeszcze nie zaczal, a on ma na sumieniu 2 pary :shake: Dodam ze pozbyl sie ich tego samego dnia! :evil_lol: Kolejnych nie zepsul, bo nie zdazyl jeszcze ich kupic :diabloti:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Rozpracowuje wszystko na czesci pierwsze? :D

Te, no moj tez :D Bardzo przyziemny :D
Naogladalo sie takie bajek..... :evil_lol:

Nie wiem o czym mowisz :evil_lol:

Taak :D A jak tylko tata coś naprawia, czy ja dłubię przy rowerze, to pies zawsze patrzy. Wystarczy, że usłyszy że ktoś z nas skrzynkę z narzędziami rusza :D

Nieno, to mój nie aż tak bardzo :lol: ahh, faceci... :D

Dawaj mi jakiekolwiek aktualne zdjęcie Figowej, inaczej Cię zgłoszam do straży dla zwierząt :mad:

Posted

[quote name='kamilka91']Taak :D A jak tylko tata coś naprawia, czy ja dłubię przy rowerze, to pies zawsze patrzy. Wystarczy, że usłyszy że ktoś z nas skrzynkę z narzędziami rusza :D

Nieno, to mój nie aż tak bardzo :lol: ahh, faceci... :D

Dawaj mi jakiekolwiek aktualne zdjęcie Figowej, inaczej Cię zgłoszam do straży dla zwierząt :mad:A to skubana :D Uwazaj zeby sama sie do narzedzi nie dobrala :D

Ech tn moj Tomek... ze skrajnosci w skrajnosc :shake: :evil_lol:

No maaaasz... :watpliy:

Posted

Uważam, uważam. Trzymam narzędzia w sejfie :D

Dziękujęęęę! :loveu:
Toć to sama skóra i kości :crazyeye: chyba jednak muszę Cię zgłosić :eviltong: (albo za dużo mojego grubego Mika się naoglądałam :oops: :D)