Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

pańcia jak Marcelek tak się ciągle cieszy., że żyje to potem ogonka nie idzie zamrozić w ruchu :D
foty są piękne ;)

co tam 8 miesięczny... Gandi ciągle próbuje zdominować Ciapka.. od jakiegoś miesiąca :roll: więc niezły dominant mi rośnie :D

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ptysiak']Jest wystawiany :)

Bardzo się podobają :loveu:Wiec ma moje blogoslawienstwo :loveu: :evil_lol:

Bardzo mi milo :multi:

[quote name='kalyna']pańcia jak Marcelek tak się ciągle cieszy., że żyje to potem ogonka nie idzie zamrozić w ruchu :D
foty są piękne ;)

co tam 8 miesięczny... Gandi ciągle próbuje zdominować Ciapka.. od jakiegoś miesiąca :roll: więc niezły dominant mi rośnie :DPrzy adopcji poza zmiazdzona lapa nie mowili o innych wadach fabrycznych, zglosze reklamacje :evil_lol:

:mdleje: Czy mowilam juz ze nigdy nie zdecyduje sie na szczeniaka? :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Nacieszyłam oczy Marcelkiem i górami :loveu: Teraz poproszę Figową ;)

Figowa ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ty podła :mad: Faworyzujesz Marcelka :mad:

Czyli przed każdym foceniem, Marcelek musi moczyć pyszczek :evil_lol:
No dobra..... zeby nie bylo.... :evil_lol: Fotki ponizej ;)

Marcelek skazany jest wiec na plywanie w jeziorku czy tego chce czy nie :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']ONkowe cioteczki widzalyscie te pieknosc? :placz:

CZILA

Śliczna :loveu: nawet pomimo braku ogona ;)
Szkoda, że nie mogę sobie pozwolić na drugiego psa (no i mam kota) :placz:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']ONkowe cioteczki widzalyscie te pieknosc? :placz:

CZILA

Bossss :mdleje:
jaka piękna...

aż kotka z góry obczajała teren, kto jedzenie rozdawał :D

uwielbiam w tych pozach Marcela :loveu:

edit. a może chcesz na odchowanie mojego szczeniaka? bo uwierz, że chwilami to wszystko opada :D

Posted

[quote name='magdabroy']Śliczna :loveu: nawet pomimo braku ogona ;)
Szkoda, że nie mogę sobie pozwolić na drugiego psa (no i mam kota) :placz:Brak ogona dodaje jej swego rodzaju urok :loveu: Podobnie jak te klapciate uszy :loveu:

Tez ubolewam ze nie moge miec jeszcze jednego :placz:

[quote name='Vilena']http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/DSC_9620.jpg
O jacie, jakie to pyszne!!!

http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/DSC_9540.jpg
Brak mi słów! Ta piękność dech mi zapiera! Daj mi ją! :loveu:
A bierz :D Poustawia Ci kropki po katach :evil_lol:
[quote name='Ptysiak']http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/DSC_9618.jpg o jak słodko :loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='ania90']piekny oneczek:loveu:I bezdomny :(

[quote name='kalyna']Bossss :mdleje:
jaka piękna...

aż kotka z góry obczajała teren, kto jedzenie rozdawał :D

uwielbiam w tych pozach Marcela :loveu:

edit. a może chcesz na odchowanie mojego szczeniaka? bo uwierz, że chwilami to wszystko opada :DNie dzieki, jesli kiedykolwiek pojawi sie u nas sczeniak to nie bedzie on moj :D Wole dorosle psy :lol: A nastepny psiak to najlepiej by mial nascie lat. Wezme jakiegos dziarskiego dziadunia ze schronu, najbrzydszego jakiego znajde :loveu: zeby u mnie mogl doczekac sie spokojnie ostatnich dni :loveu:

[quote name='Ptysiak']https://lh4.googleusercontent.com/-YJkHLsux2n8/Tla6NJiNkuI/AAAAAAAADXA/BF_6Kb9U13A/s500/2.jpg O teraz doczytałam o niej... ale śliczności... gdybym tylko mogła... :(Ja gdybym mogla to bym choc 5€ na hotelik sie zdeklarowala dla niej, ale juz cholera za duzo tych deklaracji zlozylam ostatniego czasu i moja kupeczka pieniazkow na motor stanela w miejsci :placz:

[quote name='monika&karol']Jaki piękny kot chce więcej zdjęć :eviltong:

Tyle wspaniałych psów szuka domu co się dzieje z tymi ludźmi...
Postaram sie o wiecej ;)
[quote name='magdabroy']We łbach im się poprzewracało :angryy:
Bo teraz to niemodne :diabloti: Modne sa male pieseczki, najlepiej shih tzu, bo juz nawet jorunie z lask wypadly :diabloti:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

Bo teraz to niemodne :diabloti: Modne sa male pieseczki, najlepiej shih tzu, bo juz nawet jorunie z lask wypadly :diabloti:

Dokładnie - ludzie wybierają psa bo modny...jadąc do stajni, poznając nowego koniarza to słyszę, że ma Jacka. Blond, solarka i tipsy mają yorki/chiuaue a typowy dres kupi sobie amstafa/bulteriera :angryy:

Posted

monika&karol napisał(a):
Dokładnie - ludzie wybierają psa bo modny...jadąc do stajni, poznając nowego koniarza to słyszę, że ma Jacka. Blond, solarka i tipsy mają yorki/chiuaue a typowy dres kupi sobie amstafa/bulteriera :angryy:

A masochisci biegaja z dalmatami :loveu: :evil_lol: