Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alynkaaa'][B][COLOR=red]heeeej Sywiaaaa:) co tam slychac w swiecie sexu i biznesu:eviltong:[/COLOR][/B][/quote]Cześć :multi:
A nie słychać nic nowego :eviltong: Przyjechałam, wczoraj nic nie robiłam tylko witałam z krówcią :lol: i tak nam jakoś się to przedłużyło. Lola bardzo sie do mnie klei, wymusza wszelakie pieszczoty, zachowuje się jakby nigdy nikt jej nie głaskał :shake:

[quote name='Ola&Kora']Cześć Sylwuś!!! :multi:[/QUOTE]Witajcie dziewczynki :multi::loveu::loveu::loveu: Zaraz musze odwiedzić Korkę :cool3:

Posted

Witam, ojej ale ja Cię zaniedbałam, jestem zamolubna i mysle tylko o sobie... :oops: :oops: :oops: :oops: ehhh dobra, dawaj jakieś foteczki, czekam...:multi: :multi: :multi:

Posted

Jesteście wstrętne, wredne i rozpuszczone :evil_lol: Tylko byście foteczki chciały :evil_lol:
A ja mam lenia i buntowniczy nastrój, NIE DAM!
[leń przeważa, nie chce mi się pomniejszać i wrzucać tego wszyskiego na fotosika :lol:]

Posted

[quote=:: FiGa ::;]Jesteście wstrętne, wredne i rozpuszczone :evil_lol: Tylko byście foteczki chciały :evil_lol:
[leń przeważa, nie chce mi się pomniejszać i wrzucać tego wszyskiego na fotosika :lol:][/quote]

Ja ci dam lenia :mad: Zaraz mi tu foteczki krówki dawać, bo jak nie... :eviltong:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Jesteście wstrętne, wredne i rozpuszczone :evil_lol: Tylko byście foteczki chciały :evil_lol:
[leń przeważa, nie chce mi się pomniejszać i wrzucać tego wszyskiego na fotosika :lol:][/quote]

:-o :-o :-o :-o jestem w szoku...:-o :-o :-o :-o
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dawaj fotki...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote=:: FiGa ::;]A jak nie dam to co :evil_lol:
Musiałabym najpierw je zrobić a wiecie jaki to wysiłek :lol:[/quote]

A gdzie tam wysiłek, toż to sama przyjemność jest :D:D:D

Posted

[quote=:: FiGa ::;]No dobra [B]Ola, [/B]podnoszę ten leniwy tyłek z ciepłego fotela i idę robić na polko foteczki, słoneczko wyszło :multi:[/quote]

Huraaaaa!!!! :Cool!: :Cool!: :Cool!:

Posted

Cześć Sylwuś i Psiaczki :loveu::loveu::loveu:
Oj, Ty leniwa Kobieto ;) Cały tydzień czekamy na Ciebie i fotki Figi i Czabulka, a Ty nam tu strajkujesz...:mad:

[SIZE=1]P.S. Dla Ciebie wstawiłam fotki Lukaszka[/SIZE] ;) [SIZE=1]U nas!!![/SIZE]

Posted

[quote name='fidelek2']Cześć Sylwuś i Psiaczki :loveu::loveu::loveu:
Oj, Ty leniwa Kobieto ;) Cały tydzień czekamy na Ciebie i fotki Figi i Czabulka, a Ty nam tu strajkujesz...:mad:

[SIZE=1]P.S. Dla Ciebie wstawiłam fotki Lukaszka[/SIZE] ;) [SIZE=1]U nas!!![/SIZE][/quote]
To już lece do Was cieszyć me oczy :evil_lol:

Nie narzekać, zaraz fotki dam [czyt. za godzine lub dwie :evil_lol:]

Posted

Wyskoczyło mi dużo czego takiego:
[quote]
Warning: unlink(/home/virtual/www.fotosik.pl/www/images
/temp/tmpmin/98985524fa4deee19f53f5e51d8b2d4elt.jpg) [function.unlink]: No such file or directory in /home/virtual/www.fotosik.pl/www/uniAdd2.php on line 99
Warning: unlink(/home/virtual/www.fotosik.pl/www/images/temp
/tmpmin/98985524fa4deee19f53f5e51d8b2d4epy.jpg) [function.unlink]: No such file or directory in /home/virtual/www.fotosik.pl/www/uniAdd2.php on line 99 etc...
[/quote] Musze zaczynać wszystko od nowa :/