Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Ale ja jestem zdania, że to trzeba opić!!

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Że też wcześniej na to nie wpadłam :roll: :oops:

Do dna! :drinking::drinking::drinking:

Posted

Gratulacje Figowa!!! :multi: :multi: Teraz będziesz śmigać do Rzeszowa co tydzień co najmniej, prawda? :razz:

PS. Skrobnij mi jakiś miły komentarz na allegro... :lol:

Posted

Cześć Wam wszystkim! :multi:

Ilonka wybacz, miałam urwanie głowy i nie wystawiłam komentów :oops: Dziś to zrobię, jeśli wyrobię :evil_lol:

Fotki? :hmmmm: Coś tam miałam :hmmmm:

Posted

Hahah :evil_lol: Moja też kombinatorka z tym że ona wciska się między prawy bok fotela a udo, więc ma łatwiej, wystarczy że tyłek wepchnie a potem luz...xD

Posted

Przed chwilką wróciliśmy do domu ;) Caały dzień spędziliśmy w lesie :loveu: Figowa padnięta śpi na środku pokoju, już nawet nie próbowała wymuszać fotela czy kanapy. Mamy kilka fotek :lol:

[quote name='Justys95']Hahah :evil_lol: Moja też kombinatorka z tym że ona wciska się między prawy bok fotela a udo, więc ma łatwiej, wystarczy że tyłek wepchnie a potem luz...xDCo pies to inny sposób :evil_lol:
Figa bardzo często stosuje taką taktykę, że kładzie najpierw łeb, po jakimś czasie jedną łapę, po chwili drugą... :evil_lol:

[quote name='Kaja10014']http://i44.tinypic.com/s244gm.jpg zmieściła się:cool3::loveu::evil_lol:
Mój mojej mum się nie mieści:evil_lol:Kropciasta to kurdupelencja więc ona może [gdy odpowiednio się ułoży] spać nam na kolanach :loveu:

[quote name='agaciaaa']http://i44.tinypic.com/s244gm.jpg aaaa Kropcia na kolankach :loveu::loveu::loveu:Marzą mi się 2 kropcie na kolanach, albo qnik, taki doguś niemiecki :loveu:

Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']ooo to liczem na częste odwiedziny :loveu::evil_lol:

http://i44.tinypic.com/2uj4ghy.jpg
ajajajajajajajajaja:loveu:No peeeeewnie :evil_lol: To kiedy mogę wpaść? :cool3: :evil_lol:

[quote name='Anusia&Saba']Witamy :loveu::loveu:
Dziś jest prima aprilis :cool3:
No niestety nie da się nie zauważyć :evil_lol:
Co moja klasa dziś nie odwalała... i to jest klasa maturalna? :splat:
Jestem zdania, że większa część mojej klasy nie dorasta zachowaniem do pięt gimnazjalistom :evil_lol:
Dziś było na lekcjach trochę luzu, a rozbestwili się do tego stopnia, że psorka na WOSie się rozpłakała ze śmiechu, dawno nie widziałam takich łez :lol: Ja sama się popłakałam, ale z niej :evil_lol:

A pogoda jak nas rozpieszcza, normalnie cudddd :loveu::loveu:

Posted

No to jedziemy ;)

Kropciasta zniecierpliwiona czekaniem na pancię, która poszła do sklepu postanowiła wziąć sprawę w swoje... łapy :evil_lol:

Ale kiedy już się na miejscu znalazła szaleństwom nie było końca :evil_lol:

Więcej później/jutro [niepotrzebne skreślić :lol:], mam też duuużo biedronkowych zdjęć :)