:: FiGa :: Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Towarzycho się rozeszło, teraz powoli sprzątam to co zostało z mojego pokoju... Ale było fajnie :multi: Podejrzewam, że jeden z kumpli będzie miał nieciekawy dzień, troszke przesadził :siara: A ja to luzik, bo alkoholu niet :diabloti: Tylko martwię się z deczka bo o 11:00 dziś trening mam, będę TROSZKĘ niewyspana :lol: O, właśnie rodzice wracają :roll: Słychać ich śpiew w całej naszej miejscowości pewnie, trudno więc ich powrotu nie zauważyć :lol: Lubię moją mamę gdy jest wstawiona :evil_lol: Rozmawia wtedy z Figą, tuli się do niej i odwala totalne cyrki... w sumie to mi tej biednej kobity szkoda, bo jutro [dzis? :hmmmm:] umierac na ból głowy będzie - norma :lol: Zastanawiam się czy położyć się spać :hmmmm: Bo jak padnę to już nie wstanę :evil_lol: Padam na pysk, wiec chyba jednak sie położę :) Zauważyliście że gadam od rzeczy? Emmm... branoc :buzi: Quote
diabelkowa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Figa ale Ty tak zawsze gadasz:evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 diabelkowa-nie ma to jak szczerość :lol: Quote
diabelkowa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']diabelkowa-nie ma to jak szczerość :lol:[/QUOTE] no a co ;) mam gadac Figowej ze zawsze dociera do mnie przepieknym metafizycznym wierszem ? Quote
Luzia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Towarzycho się rozeszło, teraz powoli sprzątam to co zostało z mojego pokoju... Ale było fajnie :multi: Podejrzewam, że jeden z kumpli będzie miał nieciekawy dzień, troszke przesadził :siara: A ja to luzik, bo alkoholu niet :diabloti: Tylko martwię się z deczka bo o 11:00 dziś trening mam, będę TROSZKĘ niewyspana :lol: O, właśnie rodzice wracają :roll: Słychać ich śpiew w całej naszej miejscowości pewnie, trudno więc ich powrotu nie zauważyć :lol: Lubię moją mamę gdy jest wstawiona :evil_lol: Rozmawia wtedy z Figą, tuli się do niej i odwala totalne cyrki... w sumie to mi tej biednej kobity szkoda, bo jutro [dzis? :hmmmm:] umierac na ból głowy będzie - norma :lol: Zastanawiam się czy położyć się spać :hmmmm: Bo jak padnę to już nie wstanę :evil_lol: Padam na pysk, wiec chyba jednak sie położę :) Zauważyliście że gadam od rzeczy? Emmm... branoc :buzi:[/quote] Dobra a teraz przyznaj się ile wypiłaś :cool3: :diabloti: Quote
Pimpek Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Towarzycho się rozeszło, teraz powoli sprzątam to co zostało z mojego pokoju... Ale było fajnie :multi: Podejrzewam, że jeden z kumpli będzie miał nieciekawy dzień, troszke przesadził :siara: A ja to luzik, bo alkoholu niet :diabloti: Tylko martwię się z deczka bo o 11:00 dziś trening mam, będę TROSZKĘ niewyspana :lol: O, właśnie rodzice wracają :roll: Słychać ich śpiew w całej naszej miejscowości pewnie, trudno więc ich powrotu nie zauważyć :lol: Lubię moją mamę gdy jest wstawiona :evil_lol: Rozmawia wtedy z Figą, tuli się do niej i odwala totalne cyrki... w sumie to mi tej biednej kobity szkoda, bo jutro [dzis? :hmmmm:] umierac na ból głowy będzie - norma :lol: Zastanawiam się czy położyć się spać :hmmmm: Bo jak padnę to już nie wstanę :evil_lol: Padam na pysk, wiec chyba jednak sie położę :) Zauważyliście że gadam od rzeczy? Emmm... branoc :buzi:[/quote] He,he not o ciekawie miałaś ^^ aAe ci twoi rodzice, buhahaha, śpiewają na cała miejscowość xD:evil_lol: Kurde, mój kot Kitek podczas spania ostatnio się jakoś ktusi itp. np. przed chwilą sie to zdarzyło, ja do niego gazem, na boku go położyłam, i go klepię jakby chciał coś wypluć czy coś w tym style, na szczęście już mu przeszło :roll: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Pimpek'] Kurde, mój kot Kitek podczas spania ostatnio się jakoś ktusi itp. np. przed chwilą sie to zdarzyło, ja do niego gazem, na boku go położyłam, i go klepię jakby chciał coś wypluć czy coś w tym style, na szczęście już mu przeszło :roll:[/quote] Może kłaczek? ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Heeej :buzi: Noo Sylwunia ja to nie wiedziałam, że Ty abstynentka jesteś :) Jak impreza udana to najważniejsze :)) Wszystkiego co najlepsze życzę w nowym roku :):buzi: Quote
:: FiGa :: Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='diabelkowa']Figa ale Ty tak zawsze gadasz:evil_lol:[/quote]W sumie masz racje :diabloti: [quote name='Czarna_Owieczka']diabelkowa-nie ma to jak szczerość :lol:[/quote]Lubię szczerych ludzi :calus: Wolę najgorsza prawdę od słodkiego kłamstewka, poza tym potrafię przyjmować krytykę :diabloti: I choć na dogo potrafię nawijać o wszystkim i o niczym to w realu jestem zupełnie inną osobą, raczej trudno ze mnie coś wydusić :oops::oops: Kilku dogomaniaków już sie o tym przekonało :eviltong: [quote name='Luzia&Funia']Dobra a teraz przyznaj się ile wypiłaś :cool3: :diabloti:[/quote]Nic :cool3: Walczyłam jak lew, bo przeciw sobie miałam całe zgromadzone u mnie wczoraj towarzystwo. Ale... uparta jestem :diabloti: [QUOTE] [quote name='Pimpek']He,he not o ciekawie miałaś ^^ aAe ci twoi rodzice, buhahaha, śpiewają na cała miejscowość xD:evil_lol: Kurde, mój kot Kitek podczas spania ostatnio się jakoś ktusi itp. np. przed chwilą sie to zdarzyło, ja do niego gazem, na boku go położyłam, i go klepię jakby chciał coś wypluć czy coś w tym style, na szczęście już mu przeszło :roll:[/quote] [quote name='Czarna_Owieczka']Może kłaczek? ;)[/quote][/QUOTE]Pomyślałam dokładnie o tym samym gdy przeczytałam posta Pauli :roflt: [quote name='_ChiQuiTa_']Heeej :buzi: Noo Sylwunia ja to nie wiedziałam, że Ty abstynentka jesteś :) Jak impreza udana to najważniejsze :)) Wszystkiego co najlepsze życzę w nowym roku :):buzi:[/quote]Jestem, bo uważam, że można świetnie bawić sie i bez tego ;) Co noc sylwestrowa świetnie o tym dowodzi. I nie boli mnie dziś głowa :evil_lol: A jak przed sekundką dzwoniłam do kilku osób to nieciekawie się sprawa miała :shake: Dziękujemy i również wszystkiego naj naj najlepszego :loveu: [quote name='Anusia&Saba']Witam FiGa, już w nowym roku ;)[/quote]Bry :buzi: Quote
:: FiGa :: Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Łaciata, fotki sprzed wigilii :oops: [IMG]http://i7.tinypic.com/8aoak5j.jpg[/IMG] [IMG]http://i6.tinypic.com/6l2znlc.jpg[/IMG] [IMG]http://i2.tinypic.com/8bot5yt.jpg[/IMG] [IMG]http://i13.tinypic.com/8ameyio.jpg[/IMG] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Dobry :) Piękne, łaciate zdjęcia przy choince :loveu: :loveu: :loveu: Wytrzymałaś do 6:00? Zuch dziewczyna z Ciebie... :evil_lol: Ja padłam parę minut przed 5:00 i po 4 godzinach snu czuję jakbym zaraz miała paść :roll: :razz: Quote
:: FiGa :: Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry :) Piękne, łaciate zdjęcia przy choince :loveu: :loveu: :loveu: Wytrzymałaś do 6:00? Zuch dziewczyna z Ciebie... :evil_lol: Ja padłam parę minut przed 5:00 i po 4 godzinach snu czuję jakbym zaraz miała paść :roll: :razz:[/quote]Sprzątałam ten cały bałagan więc padłam dopiero o 7:30 :evil_lol: Spałam do 15:45, obudziła mnie Łaciata:mad:, chciała wyjść na siq. A teraz wróciłyśmy z dwugodzinnego spacerku, padła i śpi. Ale jak ją znam to za pół godziny będzie znęcać sie nad jakimś pluszakiem :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Czy Wam też wyświetlają się tylko 4 fotki? :hmmmm: Quote
Tina.Sara Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 4.... :eviltong: śliczny Figulec :loveu: właśnie uwolniłam się od psa... leżałam przyparta do ziemi z psem na kolanach... :evil_lol: Quote
Anusia&Saba Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Czy Wam też wyświetlają się tylko 4 fotki? :hmmmm:[/quote] Mi też cztery Quote
:: FiGa :: Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Tina.Sara']4.... :eviltong: śliczny Figulec :loveu: właśnie uwolniłam się od psa... leżałam przyparta do ziemi z psem na kolanach... :evil_lol:[/quote]Groził Ci? :evil_lol: Tina czy Sara? :evil_lol::evil_lol: [quote name='Anusia&Saba']Mi też cztery[/quote]Wrrr to jedną mi zjadło :angryy: Quote
Pimpek Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [URL]http://i7.tinypic.com/8aoak5j.jpg[/URL] Jaka słodka :loveu: No wiesz co, buhahaha, bardzo śmieszne, według mnie to kłaczek nie był :diabloti: Quote
Tina.Sara Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Groził Ci? :evil_lol: Tina czy Sara? :evil_lol::evil_lol:[/quote] No... :evil_lol: Sara :evil_lol: Kulturalnie se siedziałam na podłodze, a ta bezczelnie na mnie wlazła i sie położyła :angryy: :evil_lol: To chyba dlatego że włączyłam jej kreskówki :placz: Ale ja chciałam dobrze... :placz: Quote
:: FiGa :: Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [IMG]http://i15.tinypic.com/72a4two.jpg[/IMG] [IMG]http://i1.tinypic.com/6tbc4de.jpg[/IMG] [IMG]http://i15.tinypic.com/8fl7a7b.jpg[/IMG] [IMG]http://i7.tinypic.com/6liehxj.jpg[/IMG] [IMG]http://i1.tinypic.com/6jq3r6d.jpg[/IMG] Quote
:: FiGa :: Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Pimpek'][URL]http://i7.tinypic.com/8aoak5j.jpg[/URL] Jaka słodka :loveu: No wiesz co, buhahaha, bardzo śmieszne, według mnie to kłaczek nie był :diabloti:[/quote]A co to było Twoim zdaniem? :diabloti: [quote name='Tina.Sara']No... :evil_lol: Sara :evil_lol: Kulturalnie se siedziałam na podłodze, a ta bezczelnie na mnie wlazła i sie położyła :angryy: :evil_lol: To chyba dlatego że włączyłam jej kreskówki :placz: Ale ja chciałam dobrze... :placz:[/quote]Jak spałam u kuzynki to obudziłam się z Duecikiem na brzuchu, także znam ten ból :evil_lol::evil_lol: Włącz jej modę na sukces, Figowa to uwielbia :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Jak spałam u kuzynki to obudziłam się z Duecikiem na brzuchu, także znam ten ból :evil_lol::evil_lol: Włącz jej modę na sukces, Figowa to uwielbia :evil_lol:[/quote] Hahah :evil_lol: Takie żywe futro :evil_lol: Za kołdrę robi :loveu: Matko... nie próbowałam... muszę sprawdzić :evil_lol: Ale chyba jej sie nie spodoba, ona swojego czasu z wielkim zafascynowaniem oglądała "Martina Tajemniczego"... :evil_lol: śliczny Figulec :loveu: ta ostatnia fota... :mdleje: Quote
:: FiGa :: Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Tina.Sara']Hahah :evil_lol: Takie żywe futro :evil_lol: Za kołdrę robi :loveu: Matko... nie próbowałam... muszę sprawdzić :evil_lol: Ale chyba jej sie nie spodoba, ona swojego czasu z wielkim zafascynowaniem oglądała "Martina Tajemniczego"... :evil_lol: śliczny Figulec :loveu: ta ostatnia fota... :mdleje:[/quote]Tyle że on chwilke sobie na mnie poleżał, bo nie moglam sie ruszyc jak juz sie obudziłam :evil_lol: Kurczę bede musiała sprawdzić tego Martina i na Figowek :evil_lol: Dziękujemy :loveu: Quote
Recommended Posts