olifka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Zaj zignorować słowa "Zawodowo zajmuję się robieniem dymu, z radością postaram się go zrobić wokół twojej osoby." :roll: Mało nie wyleciałam z dogo, ale na szczęscie sprawa sie wyjasniła.[/quote] WHAT? :angryy: Bosh co to za frajer? Quote
:: FiGa :: Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Ciii, juz sie wszystko wyjaśniło ;) Dzieki że o nas pamiętacie :multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Cieszę się, zawsze będziermy pamiętać. Bynajmniej ja. Mimo, że mam teraz ciężki okres nie mogłam opszeć się żeby do Wad nie zajrzeć. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Pierwsze zdjęcie bomba :loveu: :loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Cieszę się, zawsze będziermy pamiętać. Bynajmniej ja. Mimo, że mam teraz ciężki okres nie mogłam opszeć się żeby do Wad nie zajrzeć.[/quote]Mielonko super jest ze świadomością że ktos jeszcze o nas burakach pamięta :loveu: bo my dogo bardzo zaniedbałysmy z Figową, w każdej galerii zaległości po 20 stron i w rezultacie pustki u nas.. :oops: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Pierwsze zdjęcie bomba :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]Dzięki Justys :eviltong: [quote name='_ChiQuiTa_']Czeeść :buzi:[/quote]Bry :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Nie pustki :P idź do nas to zobaczysz pustki :) Quote
agaciaaa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Cześć Figusie :multi: szkoda że wy tak rzadko na dogo... :( Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Bardzo szkoda, bo ja z Sylwuchiem taaak bardzo lubiem gaadać :):):) A tej kobzy (czyt. buraka) jak nie było tak nie ma :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Cześć ludzie... Teraz nie ma mnie czesciej niz kiedykolwiek bo.... nie mam w domu neta :placz: Ja sie chyba załamie, katastrofa :placz: Ale lada dzien maja mi go naprawić.... oby.... :wallbash: Dzięki za odwiedziny :multi: Quote
Pimpek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Cześć ludzie... Teraz nie ma mnie czesciej niz kiedykolwiek bo.... nie mam w domu neta :placz: Ja sie chyba załamie, katastrofa :placz: Ale lada dzien maja mi go naprawić.... oby.... :wallbash: Dzięki za odwiedziny :multi:[/quote] Ajjjjjj ! Jak ci tego neta nie zrobią to....to..... no lepiej żeby go naprawili dla ich własnego bezpieczeństwa !:angryy::evil_lol: Quote
AneQ Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Cześć Figowe :smile: Nie wpadało tutaj często, jam się poprawić.. :razz: :diabloti: Uuu.. netka nie ma? :placz: Tęsknić. :placz: Quote
Alynkaaa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 hej kropkowata:) widze klopociki z nieciorem:angryy::angryy::angryy::angryy: no to ja tez bede cierpliwie czekala na nowe fotencje :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Hej Sylwia :loveu: Czekamy :) Quote
:: FiGa :: Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Ależ ja jestem tu cały czas :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 To co sie nie odzywasz? :mad: :diabloti: Quote
Recommended Posts