pinczerka_i_Gizmo Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Z tymi zawodami to dziwnie wyszlo :shake: Właściwie to wrobiła mnie w nie koleżanka z klasy... Bo czy widziałyscie kiedykolwiek by osoba która ma 2 jedynki właśnie za niezaliczenie biegów jechała na sztafete? :diabloti:[/quote] Bo pewnie jedynki wynikały z lenistwa, nie umiejętności... :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 [quote name='agaciaaa']Tylko spróbuj :mad: Ale jakoś Ci sie to udaje :cool3: a efekty piękne są :loveu:[/quote]Co mi zrobisz? :siara: Ale ile nerwów mnie to kosztuje :mad: Rudzikowa specjalnie dla cioteczek :buzi: [IMG]http://i22.tinypic.com/2e0iqs9.jpg[/IMG] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Bo pewnie jedynki wynikały z lenistwa, nie umiejętności... :evil_lol:[/quote] Umiejętności... to sie jutro okaże :siara: I nigdy juz więcej na zawody nie pojadę :evil_lol::evil_lol: Rok temu na tych samych zawodach skręciłam kostkę na rozgrzewce, nie pobiegłam :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 No nie mogę, ja wprost uwielbiam rude koty, a ten jest wyjątkowy :loveu: Branoc :loveu: Quote
agaciaaa Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Co mi zrobisz? :siara: Ale ile nerwów mnie to kosztuje :mad: Rudzikowa specjalnie dla cioteczek :buzi: [/quote] Obraże sie :evil_lol: Oj nie narzekaj :cool3: możesz mi ją oddać jak Cie wkurza :diabloti: Dziekujemy za rudzielca :loveu: pięknie wyszła :loveu: Quote
Pianka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Misia? Jakiego Misia? :siara:[/quote] Biedny Misiek, wszyscy o nim zapomnieli:shake: [URL]http://i22.tinypic.com/2e0iqs9.jpg[/URL] śliczny dzwoneczek:loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Cześć :multi: [url]http://i22.tinypic.com/2e0iqs9.jpg[/url] Jaka dumna kicia :razz: :razz: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Justynko miło nam słyszeć że Rudzik jest wyjatkowa :oops: Agaciu, złotko chyba mi tego nie zrobisz i sie na mnie nie obrazisz :placz: Co do odesłania to nie ma sprawy.... ale reklamacji nie przyjmuje! :evil_lol: Pianeczko o miśku nikt nie zapomnial, na spacery z nim nie biore aparatu bo nie ma sensu... zdjecia nie wychodza... :( Owco dzieki :multi: Karolinko Ty sie prosisz o lanie! :mad: Quote
:: FiGa :: Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 EDIT Cholera zdublowało mi posta :mad: Quote
Tina.Sara Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Karolinko Ty sie prosisz o lanie! :mad:[/quote] Ale Sylwuś, ja nie chciałam :placz::eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='Tina.Sara']Ale Sylwuś, ja nie chciałam :placz::eviltong:[/quote]Zrobiłaś to całkiem nieświadomie.... no baaaa :diabloti: :mad::mad: Quote
Tina.Sara Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Zrobiłaś to całkiem nieświadomie.... no baaaa :diabloti: :mad::mad:[/quote] Na prawdę, no... samo się tak napisało jakoś :placz::placz::placz::diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='Tina.Sara']Na prawdę, no... samo się tak napisało jakoś :placz::placz::placz::diabloti:[/quote]Jeszcze troche i napiszesz że ktos cie do tego zmusil :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Sylwus daj jakies nowe zdjecia Wacikow :loveu: ! Quote
:: FiGa :: Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Obiecuje ze jak wroce do domu to dam ;) Bo teraz pisze ze szkoly... po SKSie mam okienko ;) Quote
Coffee&Nera Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Musza byc waciki i nowe fotencje :D:D teraz w szkole? O.o O jeny ale długo siedzisz Sylwus Quote
Tina.Sara Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Jeszcze troche i napiszesz że ktos cie do tego zmusil :evil_lol:[/quote] No właśnie! :placz: Tak tak! To był ten robotnik zza płotu podobny do Olivera Wooda :placz::placz::placz: :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Dobry wieczór :loveu: O 17tej w szkole? Ty biedny człowieku! :* Czekamy na zdjęcia :) Quote
:: FiGa :: Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='Tina.Sara']No właśnie! :placz: Tak tak! To był ten robotnik zza płotu podobny do Olivera Wooda :placz::placz::placz: :diabloti:[/quote]Buhahaah to ja nie chce wiedziec w jaki sposób on to zrobił :evil_lol::evil_lol: Olivera Wooda? :loveu::loveu::loveu: <zazdrość> [quote name='Nerul']Musza byc waciki i nowe fotencje :D:D teraz w szkole? O.o O jeny ale długo siedzisz Sylwus[/quote]Bywa :D [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :loveu: O 17tej w szkole? Ty biedny człowieku! :* Czekamy na zdjęcia :)[/quote]No własnie, widział to kto żeby o 5 wstawac i o 18 do domu wracać :placz: Quote
Akadna Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [COLOR=royalblue]Cześć Sylwuś :)[/COLOR] Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Bry :multi: U nas? :hmmmm: Figowa ma się dobrze, dziś jak pojechałyśmy pojeździć na rolkach rzucił sie na nią ON :shake: zauważyłam, że ona z coraz większym dystansem podchodzi do duzych psów. Ciurki wlaśnie biegaja mi po biurku :loveu: Wyczyściły mi klawiature a błysk, od czasu do czasu któryś podbiega i liże mnie po ręce :loveu::loveu::loveu: A jaaaaa... ja sie mam dobrze :diabloti: A jakby inaczej :diabloti: Dziś labowałam, rzuciłam ksiązki w kąt, bo jutro mam zawody i żadnych lekcji :loveu: Jednym słowem - luzik :diabloti: [/quote] Eeee no to ja ci zazdriszcze, bo ja mam narazie ostrą jazdę pod górke. Ale nic. Dawaj foty ja u siebie też dzisiaj dam :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Chciałam dac fotki :mad: Ale ile razy próbowałam wysłac tyle razy pojawiło mi sie bussy :mad: i musiałam robic wszystko od początku... Tego posta sobie zapisałam na wordzie, jakby co to go bede kopiować i wklejać w nieskończoność :lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 No własnie sama sie wkur***bo ciągle bussy bussy normalnie szlag mnie trafi !! Quote
Recommended Posts