Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Z tymi zawodami to dziwnie wyszlo :shake: Właściwie to wrobiła mnie w nie koleżanka z klasy...
Bo czy widziałyscie kiedykolwiek by osoba która ma 2 jedynki właśnie za niezaliczenie biegów jechała na sztafete? :diabloti:[/quote]

Bo pewnie jedynki wynikały z lenistwa, nie umiejętności... :evil_lol:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaciaaa']Tylko spróbuj :mad:

Ale jakoś Ci sie to udaje :cool3: a efekty piękne są :loveu:[/quote]Co mi zrobisz? :siara:

Ale ile nerwów mnie to kosztuje :mad:

Rudzikowa specjalnie dla cioteczek :buzi:
[IMG]http://i22.tinypic.com/2e0iqs9.jpg[/IMG]

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Bo pewnie jedynki wynikały z lenistwa, nie umiejętności... :evil_lol:[/quote]
Umiejętności... to sie jutro okaże :siara: I nigdy juz więcej na zawody nie pojadę :evil_lol::evil_lol: Rok temu na tych samych zawodach skręciłam kostkę na rozgrzewce, nie pobiegłam :diabloti:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Co mi zrobisz? :siara:

Ale ile nerwów mnie to kosztuje :mad:

Rudzikowa specjalnie dla cioteczek :buzi: [/quote]

Obraże sie :evil_lol:

Oj nie narzekaj :cool3: możesz mi ją oddać jak Cie wkurza :diabloti:

Dziekujemy za rudzielca :loveu: pięknie wyszła :loveu:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Misia? Jakiego Misia? :siara:[/quote]
Biedny Misiek, wszyscy o nim zapomnieli:shake:

[URL]http://i22.tinypic.com/2e0iqs9.jpg[/URL] śliczny dzwoneczek:loveu:

Posted

Justynko miło nam słyszeć że Rudzik jest wyjatkowa :oops:

Agaciu, złotko chyba mi tego nie zrobisz i sie na mnie nie obrazisz :placz:
Co do odesłania to nie ma sprawy.... ale reklamacji nie przyjmuje! :evil_lol:

Pianeczko o miśku nikt nie zapomnial, na spacery z nim nie biore aparatu bo nie ma sensu... zdjecia nie wychodza... :(

Owco dzieki :multi:

Karolinko Ty sie prosisz o lanie! :mad:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Jeszcze troche i napiszesz że ktos cie do tego zmusil :evil_lol:[/quote]

No właśnie! :placz: Tak tak! To był ten robotnik zza płotu podobny do Olivera Wooda :placz::placz::placz: :diabloti:

Posted

[quote name='Tina.Sara']No właśnie! :placz: Tak tak! To był ten robotnik zza płotu podobny do Olivera Wooda :placz::placz::placz: :diabloti:[/quote]Buhahaah to ja nie chce wiedziec w jaki sposób on to zrobił :evil_lol::evil_lol:
Olivera Wooda? :loveu::loveu::loveu: <zazdrość>

[quote name='Nerul']Musza byc waciki i nowe fotencje :D:D teraz w szkole? O.o O jeny ale długo siedzisz Sylwus[/quote]Bywa :D

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :loveu:

O 17tej w szkole? Ty biedny człowieku! :*

Czekamy na zdjęcia :)[/quote]No własnie, widział to kto żeby o 5 wstawac i o 18 do domu wracać :placz:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Bry :multi:
U nas? :hmmmm:
Figowa ma się dobrze, dziś jak pojechałyśmy pojeździć na rolkach rzucił sie na nią ON :shake: zauważyłam, że ona z coraz większym dystansem podchodzi do duzych psów.
Ciurki wlaśnie biegaja mi po biurku :loveu: Wyczyściły mi klawiature a błysk, od czasu do czasu któryś podbiega i liże mnie po ręce :loveu::loveu::loveu:
A jaaaaa... ja sie mam dobrze :diabloti: A jakby inaczej :diabloti: Dziś labowałam, rzuciłam ksiązki w kąt, bo jutro mam zawody i żadnych lekcji :loveu: Jednym słowem - luzik :diabloti:

[/quote]
Eeee no to ja ci zazdriszcze, bo ja mam narazie ostrą jazdę pod górke. Ale nic. Dawaj foty ja u siebie też dzisiaj dam :diabloti:

Posted

Chciałam dac fotki :mad: Ale ile razy próbowałam wysłac tyle razy pojawiło mi sie bussy :mad: i musiałam robic wszystko od początku...

Tego posta sobie zapisałam na wordzie, jakby co to go bede kopiować i wklejać w nieskończoność :lol: