Czarna_Owieczka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Cześć figowa! :multi: Ależ się stęskniłam za waszymi kropkami :loveu: I tu ochrzan... Ty leniu czemu nie dałaś znaku życia :mad: Pozdrawiamy! :calus: Quote
Cambel&Megi Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Figa']Ooo szkolicie się klikerem? :cool3:[/quote] A nu :cool: ;) [URL]http://i17.tinypic.com/53zzedf.jpg[/URL] Ale fajno, masz Dueta na przechowaniu :loveu: Daj trochę :evil_lol: [quote name='Figa'] Z reszta podobno jestem sztywniara :-P i przyznaję Wam racje ;-)[/quote] Sztywny Wiśniok ?! :roflt: Piersze słysze :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']Cześć figowa! :multi: Ależ się stęskniłam za waszymi kropkami :loveu: I tu ochrzan... Ty leniu czemu nie dałaś znaku życia :mad: Pozdrawiamy! :calus:[/quote]Cześć Blakowa :cool3: A jak miałam ten znak zycia dac? :mad: :niewiem: [quote name='Cambel']A nu :cool: ;) [URL]http://i17.tinypic.com/53zzedf.jpg[/URL] Ale fajno, masz Dueta na przechowaniu :loveu: Daj trochę :evil_lol: Sztywny Wiśniok ?! :roflt: Piersze słysze :evil_lol:[/quote] Na jakim etapie jestescie? :cool3: Dziś dostałam przez niego zje*e :shake: Chętnie Ci go oddam :diabloti: Ojj wierzę że nie pierwsze :eviltong::eviltong: Quote
psiulka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [I]Cześć Figowa :mad: Ileż to Cię nie było :shake:[/I] [I]Teraz dawaj zdjęcia na przeprosiny :mad: Może Ci wybaczę xP[/I] Quote
Czarna_Owieczka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Cześć Blakowa :cool3: A jak miałam ten znak zycia dac? :mad: :niewiem: [/quote] Jak byłaś na dogo :eviltong: : [quote name=':: FiGa ::'] Na dogo byłam już w niedziele w nocy ale nie chciało mi się tu zaglądać.... [wiem i ja też Was kocham :eviltong:] [/quote] Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='psiulka'][I]Cześć Figowa :mad: Ileż to Cię nie było :shake:[/I] [I]Teraz dawaj zdjęcia na przeprosiny :mad: Może Ci wybaczę xP[/I][/quote]Nie mam aparatu :mad: [quote name='Czarna_Owieczka']Jak byłaś na dogo :eviltong: :[/quote]:siara: A jakoś tak wyszło :siara: [quote name='wiq']śpisz? :cool3:[/quote] Od 5:30 nie :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Od 5:30 nie :diabloti:[/quote] :crazyeye: co Ty nie masz co w nocy robic??:eviltong: :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='Marta_Ares']:crazyeye: co Ty nie masz co w nocy robic??:eviltong: :eviltong:[/quote]Musiałam z psami wyjść :eviltong: [quote name='Pianka']Ile tu gadania. A tak mało fot:mad:[/quote]A Wy tylko foty i foty :shake: :eviltong: Quote
Rybka_39 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Witam :multi: w końcu to nie czateria tylko foto blog:evil_lol: Pozdrawiam ale dogo muli:angryy: Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 No własnie foto-[B]BLOG[/B] :diabloti: Od czasu do czasu popisac goopoty tez możemy :eviltong: Mi nie muli :niewiem: Quote
agaciaaa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 cześć :) a ten aparat to kiedy do Ciebie powróci? Quote
Szarik Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Cześć Figa! Ty tyle u mnie nieraz przesiadujesz, a ja nigdy nie odkopałam Twojego blożka, śliczny ten Twój ciapek :) Pozdrawiamy z również kundelkiem :) Ps. Będziemy wpadać. Quote
psiulka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Nie mam aparatu :mad: [/quote] [I]Zdjęć też? :mad: [/I] Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='agaciaaa']cześć :) a ten aparat to kiedy do Ciebie powróci?[/quote]Nie mam pojecia, ale do konca tyg powinien wrócić ;) Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='Szarik']Cześć Figa! Ty tyle u mnie nieraz przesiadujesz, a ja nigdy nie odkopałam Twojego blożka, śliczny ten Twój ciapek :) Pozdrawiamy z również kundelkiem :) Ps. Będziemy wpadać.[/quote]Oooooo Szarikowa :multi: Bardzo nam miło :loveu: I oczywiście zapraszamy częsciej ;) [quote name='psiulka'][I]Zdjęć też? :mad: [/I][/quote]A skąd niby? :niewiem: Quote
psiulka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [I]Pff... :shake: To po co tu przylazłaś :mad:[/I] Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='psiulka'][I]Pff... :shake: To po co tu przylazłaś :mad:[/I][/quote] Ano moge sobie pójść :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Macie łaciata ;) [IMG]http://i15.tinypic.com/4lh0uqb.jpg[/IMG] Quote
Helga&Ares Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [URL]http://i15.tinypic.com/4lh0uqb.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
psiulka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Ano moge sobie pójść :evil_lol:[/quote] [I]Bez łaski :evil_lol: [/I] Quote
Szarik Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Dziękujemy za łaciata! :) Słodki i... łaciaty taki :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='Helga_psiaki'][URL]http://i15.tinypic.com/4lh0uqb.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]A Ty spadaj, już Cie nie kofam :obrazic: :eviltong::eviltong: [quote name='psiulka'][I]Bez łaski :evil_lol: [/I][/quote]:bye: Dodam tylko iż dowiedziałam sie przes chwilką że aparat wróci dziś wieczorem :evil_lol::evil_lol: [quote name='Szarik']Dziękujemy za łaciata! :) Słodki i... łaciaty taki :loveu:[/quote]Nie ma za co ;) Będzie nam bardzo miło ;) Quote
Helga&Ares Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A Ty spadaj, już Cie nie kofam :obrazic: :eviltong::eviltong: [/quote] no co, 3 w nocy to jednak pora na co innego, a nie pisanie esków:evil_lol: a pokochasz mnie jeszcze??:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts