Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*luthien*'][B][I]jak to zrobiłaś?:):):):)[/I][/B][/quote]Nagrałam filmik jak figa liże szybę, porozwalałam go na poszczególne klatki w programie Windows Movie Maker, pomniejszyłam w PhotoFiltre i połączyłam w gifat :lol::p

Posted

[quote name='*luthien*'][B][I]jak to zrobiłaś?:):):):)[/I][/B]
[/quote]

Ja podobne rzeczy robię w programie animation shop ja robie np. takie:
[IMG]http://amimizunosm.w.interia.pl/animacje/animacja.gif[/IMG]

Trzeba nakręcić filmik albo zrobić dużo fotek i nakładać na siebie obraz w tym programie :D

Posted

[quote name='Juszes']Ja podobne rzeczy robię w programie animation shop ja robie np. takie:
[IMG]http://amimizunosm.w.interia.pl/animacje/animacja.gif[/IMG]

Trzeba nakręcić filmik albo zrobić dużo fotek i nakładać na siebie obraz w tym programie :D[/quote]Juszes animation shop to dla mnie czarna magia LOL więc posługuje się łatwiejszymi programami

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Juszes animation shop to dla mnie czarna magia LOL więc posługuje się łatwiejszymi programami[/quote]
[B][I]jakimi?:oops: [/I][/B]

Posted

[quote name='chicken']Ale nas dawno tu nie bylo... o0 Fajny filmik zrobilas :D Moze jak bede miala wiecej czasu (narazie sie nie zapowiada) to tez taki zrobie :)[/quote]
To życzę żeby się udał, nie to co mi :lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Nie wydaje nie wydaje :P Figa jest w tym świetna, pierwsza klasa! ^^[/quote]
No to musisz mi ją koniecznie kiedyś wypożyczyć ;) :eviltong: