haska_12 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 no niestety, ale zeby dziecko do takiego czynu sie posunęło to trzeba mieć tupet... :shake: Quote
:: FiGa :: Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='haska_12']no niestety, ale zeby dziecko do takiego czynu sie posunęło to trzeba mieć tupet... :shake:[/quote]5 klasa podstawówki, to nie takie dziecko. No przynajmniej jak na swoj wiek - mysleć powinno :shake: Quote
Coffee&Nera Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Wiązanie kotów za ogony?! Biedne zwierzeta naprawde biedne... szkoda ze niewpadł na pomysł uwiązania tak 2 psów... zabawa roku, ale niestety swiat jest zly i okrutny i takich osób jest setki... A co do Figi... Kiedy dawka fot xD Quote
Rinuś Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Mlecyk :) [IMG]http://img409.imageshack.us/img409/7374/obraz384sp4.jpg[/IMG] [/quote] [COLOR=DeepSkyBlue][B]to już ostatni w tym roku :evil_lol::evil_lol: a widzę że Figuśna ma obróżke z Rogza :loveu:[/B][/COLOR] Quote
g_o_n_i_a Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name=':: FiGa ::']:-(:-(:-(:-(:-(:-([/quote] No i czemu smutkałaś? Życzyłam dobrej nocki mojemu Fanklubiowi. :loveu: A Ty sie z goni smialas i smialas :placz: :placz: :eviltong: [quote name=':: FiGa ::'] [FONT=Book Antiqua][SIZE=2]Przed chwila wróciłam od kuzynki, jestem wymordowana :shake: [/SIZE][/FONT] [SIZE=2][FONT=Book Antiqua]Jestem wkurzona na mojego kuzyna, totalnie :angryy: Jak ten bachor chodzi jeszcze po świecie, nie rozumiem. [FONT="]Co tam że przy obiedzie jak gdyby nigdy nic zaczął opowiadać jak związał dwa koty sznurkiem za ogony "i tak śmiesznie chodziły, głupole" :roll: Ciekawe co z tego gówniarza wyrośnie.. ciekawe. [/FONT][/FONT][/SIZE][/quote] Echh :-( :-( Brak słów :-( :-( Quote
haska_12 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name=':: FiGa ::']5 klasa podstawówki, to nie takie dziecko. No przynajmniej jak na swoj wiek - mysleć powinno :shake:[/quote] No masz racje... ja jestem w 6 klasie :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Dalmatynkaa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name=':: FiGa ::'][SIZE=2][FONT=Book Antiqua][FONT="] :roll: Ciekawe co z tego gówniarza wyrośnie.. ciekawe. [/FONT][/FONT][/SIZE][/quote] Chory umysłowo zabójca :angryy: Quote
Agnes B. Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Łoł, toś mi dała wyzwanie:eviltong: Prawie 400 stron:diabloti: Ale nie ma rzeczy niemożliwych, nadgonię:razz: Kto policzy ile kropek na piesiu? No kto? (z pierwszej strony:eviltong: ciekawe czy pamiętacie to zdjęcie:razz:) [IMG]http://img118.imageshack.us/img118/1438/obraz023fi2.jpg[/IMG] Pozdrawiam serdecznie:loveu: Quote
Kasia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Cześć zapalona słuchaczko RM :loveu: Przez dwa dni nagadałyście dobre kilka stron ale z przyjemnościa wszystko nadrobiłam :lol: Ino zdjęć rasowych burasków mi brakuje........ Quote
salomea Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 FIGA coraz ładniejsza w tej galerii...Pieknieje "mordka"!!:loveu: Dzieki za odwiedzenie mojej galerii.:-P Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Rinuś'][COLOR=DeepSkyBlue][B]to już ostatni w tym roku :evil_lol::evil_lol: a widzę że Figuśna ma obróżke z Rogza :loveu:[/B][/COLOR][/quote]Tak dzieki uprzejmości Martynki :loveu: [quote name='g_o_n_i_a']No i czemu smutkałaś? Życzyłam dobrej nocki mojemu Fanklubiowi. :loveu: A Ty sie z goni smialas i smialas :placz: :placz: :eviltong: [/quote]Gonia to wstreciuch jest i zamiast też się z misia nabijac to ona z podkulonym oogonem ucieka :eviltong::eviltong: [quote name='Agnes B.']Łoł, toś mi dała wyzwanie:eviltong: Prawie 400 stron:diabloti: Ale nie ma rzeczy niemożliwych, nadgonię:razz: Kto policzy ile kropek na piesiu? No kto? (z pierwszej strony:eviltong: ciekawe czy pamiętacie to zdjęcie:razz:) [IMG]http://img118.imageshack.us/img118/1438/obraz023fi2.jpg[/IMG] Pozdrawiam serdecznie:loveu:[/quote]Witaj Agniszko :multi: Cieszymy sie że do nas zawitałaś :multi: Kropki owszem, próbowałam liczyć ale szybko się zniecheciłam :eviltong: Zapraszamy częsciej ;) [quote name='fidelek2']Cześć zapalona słuchaczko RM :loveu: Przez dwa dni nagadałyście dobre kilka stron ale z przyjemnościa wszystko nadrobiłam :lol: Ino zdjęć rasowych burasków mi brakuje........[/quote]Żyjesz siostro moja :loveu: Zdjęcia bedą :cool3: Jak aparat wróci :eviltong: [quote name='salomea']FIGA coraz ładniejsza w tej galerii...Pieknieje "mordka"!!:loveu: Dzieki za odwiedzenie mojej galerii.:-P[/quote]Dziękujemy :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [CENTER][SIZE=5][COLOR=red]Sylwuś:loveu: [/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#708090][SIZE=5][COLOR=red]Ja, okropna małpa, przyznaję się do grzechu i swojego okropnego(?) zachowania, za które chcę z całego swojego maluteńkiego serduszka przeprosić Ciebie, moj Aniolku, mój Misiaczku, mój Buraczku i Jajecznico.:diabloti: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#708090][SIZE=5][COLOR=red]W ramach mojej skruchy, przyjmij o to te skromne podarunki - kwiatuska i BMW. [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=slategray][img]http://img462.imageshack.us/img462/3810/454dsw8.jpg[/img][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#708090][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#708090][img]http://img361.imageshack.us/img361/8925/bmwm3nh4.jpg[/img][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#708090][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#708090][SIZE=5][COLOR=#ff0000]WYBACZ MI![/COLOR][/SIZE] :modla:[/COLOR][/SIZE][/CENTER] [SIZE=1][COLOR=#708090][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#708090][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#708090][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#708090][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=slategray][quote name=':: FiGa ::'][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=slategray]Gonia to wstreciuch jest i zamiast też się z misia nabijac to ona z podkulonym oogonem ucieka :eviltong::eviltong:[/quote][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=slategray]Gonia taka paszczurka :cool3:[/COLOR][/SIZE] Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Mm...Dzień Dobry? :razz: Czy ja mogę się do Was przykolegować? :diabloti: Po pierwsze, to jak Wy tak bezczelnie mozecie tu na mnie nagadywać :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Kamili nie znam dobrze, prawie w ogóle :eviltong: Więc się nie wypowiem co do niej :eviltong: [/quote] Hahaha, bardzo śmieszne, ja być idiota do kwadratu, szczególnie w towarzystwie Nery :roll: :cool3: Figowa to piękniuchna suńka, zarówno jak Czabiś :loveu::loveu: Figa, masz talent do fotografii :lol: PS Ja trochę nie w temacie, co to za piękniś się tu pojawił? :roll: [IMG]http://img87.imageshack.us/img87/4964/obraz607ma9.jpg[/IMG] :loveu::loveu::loveu: PS Nera ma obsesję na pukcie Figowych fotek xD Już kilka wywołała u fotografa :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Gosiu :cool3: Przyjmuję Twoje skromne przeprosiny, idz i nie grzesz więcej :loveu: Quote
psiulka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Oj Sylwia Sylwia :mad: Nawet mi nie pisz takich esemesów bo dostanę zawału i będziesz mnie miała na sumieniu :placz: No i kiedy będą nowe zdjęcia :mad: :placz: Miśko ile ma lat? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: PS. To chcesz tą książkę?? :D Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Cambel']Mm...Dzień Dobry? :razz: Czy ja mogę się do Was przykolegować? :diabloti: Po pierwsze, to jak Wy tak bezczelnie mozecie tu na mnie nagadywać :evil_lol: Hahaha, bardzo śmieszne, ja być idiota do kwadratu, szczególnie w towarzystwie Nery :roll: :cool3: Figowa to piękniuchna suńka, zarówno jak Czabiś :loveu::loveu: Figa, masz talent do fotografii :lol: PS Ja trochę nie w temacie, co to za piękniś się tu pojawił? :roll: [IMG]http://img87.imageshack.us/img87/4964/obraz607ma9.jpg[/IMG] :loveu::loveu::loveu: PS Nera ma obsesję na pukcie Figowych fotek xD Już kilka wywołała u fotografa :eviltong:[/quote]Witaj Kamilo :lol: Noż to sie wydało :mad: Kto podkablował?! Aneta marsz na dywanik! :cool3: Za pochwały dziękujemy ale z tym talentem to nie przesadzaj :eviltong: O pięknisiu ze zdjęcia masz na 1 stronie w galerii :cool3::cool3: Co do Nery - :crazyeye::crazyeye: Jesu! Ja się zaczynam bać! Ona ma obsesję! :roflt: Quote
g_o_n_i_a Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Gosiu Przyjmuję Twoje skromne przeprosiny, idz i nie grzesz więcej [/quote] [CENTER]Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [/CENTER] Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='psiulka']Oj Sylwia Sylwia :mad: Nawet mi nie pisz takich esemesów bo dostanę zawału i będziesz mnie miała na sumieniu :placz: No i kiedy będą nowe zdjęcia :mad: :placz: Miśko ile ma lat? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: PS. To chcesz tą książkę?? :D[/quote]To moge wcale nie pisać :siara: Co do Miśka - marsz 1 post :mad: Quote
Kasia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Przyszłam w ramach wolnego, ale tylko na chwilę zanim znowu [B]Ktoś[/B] nie znajdzie mi jakiegoś zajęcia...:loveu: Quote
psiulka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :shake: Masz pisac ale nie o tym! To nieprawda! :shake: :shake: PS. KIEDY ZDJĘCIA :mad: :-x Quote
Recommended Posts