Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::'][IMG]http://images20.fotosik.pl/68/fc74004370717fd0.jpg[/IMG][/quote]

zarąbista perspektywa :D

[quote name='Sylwuunia :D'][COLOR=Red]Tylko czekać aż ktoś Was skontroluje :evil_lol:[/COLOR]

[COLOR=Black]Dziś jest znacznie lepiej :multi: Rano wzięłam ja na smycz bo nie[/COLOR] chcę ją puszczać jeszcze wolno na ogród i z nią wyszłam. Siq robiła dłuuuuuuuuugo i jestem pod wrażeniem że jej pęcherz tyle tego pomieścił :-o Tabletki wnowu wrzuciłam do gardła bo nic jeść mam jej nie dawać, próbowała je zwymiotować ale jej się nie udało :diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=Red]jak nas skontroluja to będziemy miały kłopociki :D

[COLOR=Black]A no widzisz ja zawsze mam racje :multi::multi::multi::multi:[/COLOR]
[/COLOR]

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_'][COLOR=Blue]zarąbista perspektywa :D[/COLOR]

[COLOR=Red]jak nas skontroluja to będziemy miały kłopociki :D

[COLOR=Black]A no widzisz ja zawsze mam racje :multi::multi::multi::multi:[/COLOR]
[/COLOR][/quote]
[COLOR=Blue]Dzięki :multi:

[COLOR=Red]I portfel się odchudzi troche Edytce :diabloti:

[COLOR=Black]W takim razie podaj mi liczby do totka :razz:

P.S. Sama robias te bannerki? :razz:
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name=':: FiGa ::']A tu niespodzianka :diabloti: bo Figa dalmatynką nie jest :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
a tak, tak...coś na początku o tym było...że nie ma rodowodu? :roll:

Posted

[quote name='justys95']a tak, tak...coś na początku o tym było...że nie ma rodowodu? :roll:[/quote]Nie ma rodowodu, dzięki mojej głupocie :oops:

[quote name='diabelkowa']Zawsze chcialam miec taki makijaz jak Figa :P[/quote]Ale mogą go mieć tylko uprzywilejowani :diabloti:

[quote name='dbsst']czesc milczku

podziwiam foty :cool1: :loveu:
i kropki :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]Cześc gaduło ;)
Dziwię się szczerze bo w naszej galerii nie ma fot które mogłyby zrobić na Tobie wrażenie :razz: Ale b dziękujemy że podziwiasz :multi::diabloti:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']

Dziwię się szczerze bo w naszej galerii nie ma fot które mogłyby zrobić na Tobie wrażenie :razz: Ale b dziękujemy że podziwiasz :multi::diabloti:[/quote]

W każdej galerii są zdjęcia, które robią na innych wrażenie :lol: :lol: :lol:
dzieńdoberek!!!

Posted

[quote name='leemonca']W każdej galerii są zdjęcia, które robią na innych wrażenie :lol: :lol: :lol:
dzieńdoberek!!![/quote]Ale dla osoby robiązcej zdjęcia np nikonem d70 moje fotki mogą wydawać się brzydkie :diabloti: Chyba nie zaprzeczysz :razz: Bo nie ma porównania między moimi zdjęciami a zdjęciamy debe, Twoimi czy też użytkowniczki AgaiPhara :razz:

Posted

[quote name='Marta_Ares'][IMG]http://images20.fotosik.pl/68/14d29c6e349ee271.jpg[/IMG]
sliczne:loveu: :loveu:
zreszta jak reszta fotekw tej galerii:eviltong:[/quote]Dziekujemy za uznanie :multi:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']No dobra macie jeszcze jedną ;)
Pędząca Figowa
[IMG]http://images20.fotosik.pl/68/9f78f743c1aad082.jpg[/IMG]

ale nie moge za bardzo szaleć bo fotek zostało mi zaledwie kilka a nie będę nowych robić przez jakis czas :evil_lol:[/quote]
Świetna fotka:loveu:

Posted

Niech mnie ktos uszczypnie... :crazyeye::crazyeye:
Ktoś nas odwiedził!! :multi:

[quote name='Pianka']Świetna fotka:loveu:[/quote]Dziękujemy :razz:

[quote name='diabelkowa']czuje sie taka nie uprzywilejowana:placz::placz::placz::placz:[/quote]To minie :evil_lol:

Posted

:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:

[quote name='bonita']Cześć Figusiowa rodzinko :)[/quote]Bry wierczorek :razz:

[quote name='KaRa_TC'][IMG]http://images11.fotosik.pl/58/341a8b0846232e8b.jpg[/IMG]
Ziewacz zawodowy z Figi jest:lol: :lol: :lol:[/quote]Taaaaa dajemy pokazy perfekcyjnego ziewania, szkolenia itp :razz:

[quote name='justys95']hehe...a ja zaraz ide...dobranoc mówie, ide do [B]mojej[/B] galerii, zegnam się i już...:)[/quote]Bobranoc ;)

Posted

[quote name='Marta_Ares']Sylwia tam Ci sie chyba jedna literka pomylila;)pilas cos?:razz: :razz: :razz:[/quote]:crazyeye::crazyeye:
Osz kurcze jaki wysyp dziś u nas :evil_lol::evil_lol:

Gdzie? Jaka literka?? :lol::lol::lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::'][COLOR=Blue]Dzięki :multi:

[COLOR=Red]I portfel się odchudzi troche Edytce :diabloti:

[COLOR=Black]W takim razie podaj mi liczby do totka :razz:

P.S. Sama robias te bannerki? :razz:
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/quote]

[COLOR=Red]grubiutki jest nie martw sie :diabloti: [SIZE=1][COLOR=Yellow]tzn. był daaawno....:roll:

[COLOR=Black][SIZE=2]za to sie już płaci :D
a banerki ja robiłam :oops:
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[/COLOR]