anna10025 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Sami jest śliczny :). Jakby nie pewnie MY zginąłby gdzieś w jakiejś budzie. Widać, że u Jamora szczęśliwy. Eh szkoda , że nie mogę mu opłacić tam dożywocia. Quote
ata Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Zapłaciłam za hotelik + 40zł za szczepienia. Też myślałam o dożywotnim jamorowaniu Samiego ;) Quote
jola_li Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 A mnie się marzy szczęśliwy finał pobytu u Jamora, czyli dożywotni pobyt we własnym Samsungowym domu :-). Quote
grzybkowa Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 wg. mnie Sami zasiedział się już u Jamora ... Jamor zrobił z nim kawał dobrej roboty, ale ze wzgledu na warunki hotelu Jamora, to czy Sami rozwija sie pod względem przyzwyczajania sie do obecności człowieka, tak po domowemu a nie hotelowemu? cały czas mam w głowie historie Pirata bez łapy ... też psiak strachliwy,wycofany maksymalnie, o którym Jamor mówił że do człowieka to on nigdy sie nie przyzwyczai ... a teraz Pirat w domu z ludzmi żyje normalnie :) u Jamora psiaki żyją w boksach, Sami też ... i na tyle na ile sie dało Jamor Samiego rozwinął ... ale może czas Samiego przenieść do innego DT ? takiego domowego ? żeby sie chłopak przyzwyczaił do ludzi ? nie poddawajmy sie! wierze że tego psa da rade, tak jak Pirata zresocjalizować z ludźmi ! więc ponawiam pytanie, czy ktoś z was zna jakis DT domowy który podjąłby się pracy z Samim ?? co wy na to ? Quote
lilk_a Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 [quote name='grzybkowa']wg. mnie Sami zasiedział się już u Jamora ... Jamor zrobił z nim kawał dobrej roboty, ale ze wzgledu na warunki hotelu Jamora, to czy Sami rozwija sie pod względem przyzwyczajania sie do obecności człowieka, tak po domowemu a nie hotelowemu? cały czas mam w głowie historie Pirata bez łapy ... też psiak strachliwy,wycofany maksymalnie, o którym Jamor mówił że do człowieka to on nigdy sie nie przyzwyczai ... a teraz Pirat w domu z ludzmi żyje normalnie :) u Jamora psiaki żyją w boksach, Sami też ... i na tyle na ile sie dało Jamor Samiego rozwinął ... ale może czas Samiego przenieść do innego DT ? takiego domowego ? żeby sie chłopak przyzwyczaił do ludzi ? nie poddawajmy sie! wierze że tego psa da rade, tak jak Pirata zresocjalizować z ludźmi ! więc ponawiam pytanie, czy ktoś z was zna jakis DT domowy który podjąłby się pracy z Samim ?? co wy na to ?[/QUOTE] ja nie mam na ten temat zdania , oby dom znalazł jak najprędzej a z ogłoszeń cisza jak makiem zasiał wystawię allegro Sameimu z nowymi zdjęciami , ale musi być wyróżnione bo zginie w odmętach końcowych stron ;) [quote name='"jamor"']dorzuciłem kilka zdjec do albumu samiego. [img]http://www.lilka.grabalski.gre.pl/dogob/sami2011.jpg[/img] łaaaa, tak rano karzesz mi biegać ? po takim wielkim betonowym placu ? kuzwa, nie chce mi się, pospałbym jeszcze........ [img]http://images10.fotosik.pl/133/aa0417287e36e12agen.jpg[/img][/quote] Quote
jola_li Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Mnie też by się marzyła rozszerzona socjalizacja Samsunga, ale tak trudno o domowe hotelikowanie.... Quote
docha Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Sami jest cudownym psem, a Tobie Jolu gratuluję wspaniałego bazarkowego pomysłu:) Quote
lilk_a Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 [quote name='docha']Sami jest cudownym psem, a Tobie Jolu gratuluję wspaniałego bazarkowego pomysłu:)[/QUOTE] bazarek Joli jest naprawdę super :) Quote
jola_li Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='docha']Sami jest cudownym psem, a Tobie Jolu gratuluję wspaniałego bazarkowego pomysłu:)[/QUOTE] [quote name='lilk_a']bazarek Joli jest naprawdę super :)[/QUOTE] Dzięki za dobre słowo :smile:! Czego się nie robi dla kundelków - nawet można zgłębić tajniki photoshopa ;-). Quote
grzybkowa Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='jola_li']Mnie też by się marzyła rozszerzona socjalizacja Samsunga, ale tak trudno o domowe hotelikowanie....[/QUOTE] ale znasz może kogoś kto prowadzi dt dla trudnych psiaków? może dałoby rade Samiego chociaż w kolejkę ustawić ? Quote
jola_li Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='grzybkowa']ale znasz może kogoś kto prowadzi dt dla trudnych psiaków? może dałoby rade Samiego chociaż w kolejkę ustawić ?[/QUOTE] Nie, niestety, nie znam :-(... Quote
grzybkowa Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 kurczę, bo wiadomo że sami mógłby pójść tylko do sprawdzonego, znajomego dt, żeby czasem nie cofnąć tego co już sie udało z nim wypracować ... jeśli któraś z was na dogo kogoś takiego pozna to dajcie znać żeby Samiego tam posłać ... dalsza socjalizacja zwiekszyłaby jego szanse na dom !! :) Quote
Awit Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Wysłałam deklarację dla Samsunga, czyli 10zł. Quote
lilk_a Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Sami... tak cichutko sobie piesku siedzisz :) Quote
lilk_a Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 jestem :) robić to allegro wyróżnione czy nie ? z ogłoszeń cisza absolutna Quote
Javena Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Po takiej traumie jaką przeżył ,nie wydaje mi się ,żeby był szczęśliwy gdzieś w innym miejscu.([SIZE="1"]to moje zdanie[/SIZE]) Teraz dopiero odżył.Nawet jak kazą mu biegać z samego rana.:) Quote
lilk_a Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 [quote name='Javena']Po takiej traumie jaką przeżył ,nie wydaje mi się ,żeby był szczęśliwy gdzieś w innym miejscu.([SIZE=1]to moje zdanie[/SIZE]) Teraz dopiero odżył.Nawet jak kazą mu biegać z samego rana.:)[/QUOTE] [quote name='docha']też tak sądzę[/QUOTE] byłoby dobrze ....... [COLOR=silver][COLOR=white][COLOR=white]kto załatwi to z Jamorem[/COLOR][COLOR=silver]?[/COLOR][/COLOR] ;)[/COLOR] Quote
docha Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 no cóż Lila, chyba zaloguję się na jego forum.....;) Quote
lilk_a Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 [quote name='docha']no cóż Lila, chyba zaloguję się na jego forum.....;)[/QUOTE] zaloguj się :) będzie mi tam raźniej :) a to w miarę nowe zdjęcie Samiego (9 listopad) i komentarz Jamora ;) [QUOTE]a samsung nie moze sie zdecydować który samochód obsikać [IMG]http://images10.fotosik.pl/269/3239f420c2b3a40cgen.jpg[/IMG][/QUOTE] Quote
ata Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Sami już się określił z kim chciałby zostać , gorzej z Jamorem... :mad:;) Jeżeli uważacie, że jest sens robić mu wyróżnione allegro, ja tez się do tego dołączam :p Quote
docha Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 już tyle czasu jestem na dogo z Wami i nie mam pojęcia co to allegro cegiełkowe, a co wyróżnione, nie wiem gdzie tego szukać-ot taka ciemnica ze mnie. Sami na ostatnim zdjęciu wyszedł przepięknie, ślicznie się uśmiecha, śliczne ma uchole :) Quote
docha Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 dziewczyny, podpowiedzcie mi jak załatwić zwrot kosztów za sterylkę suczki będącej u mało zamożnej rodziny. Tu na dogo są jakieś akcje sterykowe? a może miasto ma przeznaczone finanse na to? Quote
lilk_a Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='docha']już tyle czasu jestem na dogo z Wami i nie mam pojęcia co to allegro cegiełkowe, a co wyróżnione, nie wiem gdzie tego szukać-ot taka ciemnica ze mnie. Sami na ostatnim zdjęciu wyszedł przepięknie, ślicznie się uśmiecha, śliczne ma uchole :)[/QUOTE] takie zwykłe allegro , jest na końcu kategorii , a że ogłoszeń o psach jest mnóstwo to mało ludzi to obejrzy , jest takie wyróżnienie początek kategorii i wtedy ogłoszenie jest na początku kategorii w tym wypadku kategorii "psy" i na końcu trwania jest na początku listy , na pierwszej stronie , tych wyróżnionych począr [quote name='docha']dziewczyny, podpowiedzcie mi jak załatwić zwrot kosztów za sterylkę suczki będącej u mało zamożnej rodziny. Tu na dogo są jakieś akcje sterykowe? a może miasto ma przeznaczone finanse na to?[/QUOTE] jest jakaś sterylkowa skarbonka , musiałabyś poszukać , a akcje bezpłatnej sterylizacji to miasta chyba robią na wiosnę , jeżeli wogóle bezpłatne a nie z jakąś obniżką Quote
jola_li Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Zaproszono mnie na wątek psa, który trafił do BDT. Osoba, która się nim zaopiekowała ma więcej psów pod opieką i w związku z tym niełatwą sytuację, a jednak nie odmówiła pomocy (choć sama jej wiele nie dostała) - i trzymała go aż znalazł dom. Niedawno podobno był o Niej reportaż w "Uwadze". Pomyślałam, że może porozmawiać z Nią o Samsungu. Może mogłaby go przyjąć na płatny pobyt (i tak płacimy) ze zwiększoną socjalizacją. Co Wy na to? Na razie tylko tak sobie piszę niezobowiązująco ;-). Quote
Recommended Posts