Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='blueberrykiss']
Mam jeszcze troszkę czasu więc moje testy na dwa zwierzaki w domu będą kontynuowane mam nadzieję z pozytywnym skutkiem.[/QUOTE]
dobrze o Tobie świadczy, że zadajesz sobie trud testowania psich relacji :)

• Replies 764
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='What May NN']:-) :-) :-)[/QUOTE]
Bardzo bym chciała dać mu kochający dom. Ale chcę żeby był u mnie przede wszystkim bezpieczny. Chwycił mnie za serce ten psiak i robię wszystko żeby Miśka zachowała się jak prawdziwa gospodyni i go przyjęła w swoje progi :)

Posted

[IMG]http://img541.imageshack.us/img541/7145/pa260003.jpg[/IMG]

[IMG]http://img545.imageshack.us/img545/917/pa260004lt.jpg[/IMG]

[IMG]http://img713.imageshack.us/img713/3361/pa260006.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Ajula']ja też byłam z wizytą u Filusia
jest przecudowny, prześliczny, słodziutki :loveu:[/QUOTE]

o kurcze, szkoda, ze tak pozno doczytalam, tez bym przyjechala z wizyta do Dyziulka :)

Posted

[quote name='blueberrykiss']Szkoda że jestem tak daleko....[/QUOTE]

to przyjeżdżaj z wizytą:-)

wizyta fantastyczna - cała ferajna jest boska, każdy osobno i wszyscy razem!
Filusiowa zmiana jest ogromna! dla tego błysku w oku warto żyć! no i wyładniał nam chłopak, przytył, sierść lśniąca się zrobiła.. naprawdę super!!
dziękuje cioteczkom Bea i Kate :-)

Posted

a jeszcze wczoraj zapomniałam dodać, że Filuś jest w realu taki trochę długaśny :-) czego na zdjęciach nie widać. no jak to kate mówi - tak słodko się maluch wije i układa do snu! :-)

Posted

Filutek to kochany psiak, taka przylepka.
Jak wracam do domu to jest szał radości, piszczy , podskakuje i domaga się pieszczot. Na spacerze szybciutko się załatwia i jak chce już iść do domu to opiera się na moich nogach i drapie łapkami ( to zachowanie jest nowe, nie robił tego wcześniej ).
Apetyt też mu dopisuje:lol:. Wczoraj w nocy powarczał na Klementynę bo uwaliła mi się na poduszce i Filusiowi to się nie spodobało:evil_lol: ( kocice śpią u mnie w łóżku )
Interesują go też zabawki, obgryza je "z tygryska" został tylko korpus :evil_lol:.
Ma też otwieraną klatkę żeby trochę pochodził - nieśmiało pozwiedza pokoje i szybciutko wraca do azylu.
Domaga się wychodzenia na spacerek. Warczy na Dodka jak widzi że ten "psoci się" Gufiakowi (tylko na Dodusia :evil_lol: , z pozostałą trójką się zgadza).

Posted

[quote name='What May NN']a jeszcze wczoraj zapomniałam dodać, że Filuś jest w realu taki trochę długaśny :-) czego na zdjęciach nie widać. no jak to kate mówi - tak słodko się maluch wije i układa do snu! :-)[/QUOTE]

ta fretka to wd mnie mix jamnika i ratlerka :diabloti: