Ajula Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='blueberrykiss'] Mam jeszcze troszkę czasu więc moje testy na dwa zwierzaki w domu będą kontynuowane mam nadzieję z pozytywnym skutkiem.[/QUOTE] dobrze o Tobie świadczy, że zadajesz sobie trud testowania psich relacji :) Quote
.blueberry. Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='Ajula']dobrze o Tobie świadczy, że zadajesz sobie trud testowania psich relacji :)[/QUOTE] To dlatego że bym sobie nie wybaczyła gdyby tej kruszynce się coś u mnie stało. Quote
.blueberry. Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Dobranoc Filutku i Filutkowe dziewczyny :) Quote
aniao Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 ja to coś czuję, że Filusia już chyba nie trzeba będzie ogłaszać.. ;) Quote
What May NN Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 [quote name='aniao']ja to coś czuję, że Filusia już chyba nie trzeba będzie ogłaszać.. ;)[/QUOTE] :-) :-) :-) Quote
.blueberry. Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='What May NN']:-) :-) :-)[/QUOTE] Bardzo bym chciała dać mu kochający dom. Ale chcę żeby był u mnie przede wszystkim bezpieczny. Chwycił mnie za serce ten psiak i robię wszystko żeby Miśka zachowała się jak prawdziwa gospodyni i go przyjęła w swoje progi :) Quote
BeaBono Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [IMG]http://img541.imageshack.us/img541/7145/pa260003.jpg[/IMG] [IMG]http://img545.imageshack.us/img545/917/pa260004lt.jpg[/IMG] [IMG]http://img713.imageshack.us/img713/3361/pa260006.jpg[/IMG] Quote
What May NN Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 słodziak :-) a jak u Filusia z chodzeniem?? ps. Beabono mogłabym wpasć dziś wieczorem w odwiedziny?? Quote
.blueberry. Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='What May NN']słodziak :-) a jak u Filusia z chodzeniem?? ps. Beabono mogłabym wpasć dziś wieczorem w odwiedziny??[/QUOTE] oj tak tak i proszę go ode mnie ukochać :) Quote
KateBono Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='What May NN'] ps. Beabono mogłabym wpasć dziś wieczorem w odwiedziny??[/QUOTE] Przyjeżdżaj cioteczko tylko napisz o której będziesz:lol:. Quote
Ajula Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 ja też byłam z wizytą u Filusia jest przecudowny, prześliczny, słodziutki :loveu: Quote
conceited Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='Ajula']ja też byłam z wizytą u Filusia jest przecudowny, prześliczny, słodziutki :loveu:[/QUOTE] o kurcze, szkoda, ze tak pozno doczytalam, tez bym przyjechala z wizyta do Dyziulka :) Quote
What May NN Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 [quote name='blueberrykiss']Szkoda że jestem tak daleko....[/QUOTE] to przyjeżdżaj z wizytą:-) wizyta fantastyczna - cała ferajna jest boska, każdy osobno i wszyscy razem! Filusiowa zmiana jest ogromna! dla tego błysku w oku warto żyć! no i wyładniał nam chłopak, przytył, sierść lśniąca się zrobiła.. naprawdę super!! dziękuje cioteczkom Bea i Kate :-) Quote
.blueberry. Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Bardzo się cieszę że dzięki wspaniałej opiece w tym okruszku budzi się na nowo chęć życia i wiara w człowieka :) Quote
What May NN Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 a Filuś na samym dole - niemożliwe :-) Quote
.blueberry. Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 oj niemożliwe... a jak się ma Filuś wogóle? Quote
What May NN Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 a jeszcze wczoraj zapomniałam dodać, że Filuś jest w realu taki trochę długaśny :-) czego na zdjęciach nie widać. no jak to kate mówi - tak słodko się maluch wije i układa do snu! :-) Quote
KateBono Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Filutek to kochany psiak, taka przylepka. Jak wracam do domu to jest szał radości, piszczy , podskakuje i domaga się pieszczot. Na spacerze szybciutko się załatwia i jak chce już iść do domu to opiera się na moich nogach i drapie łapkami ( to zachowanie jest nowe, nie robił tego wcześniej ). Apetyt też mu dopisuje:lol:. Wczoraj w nocy powarczał na Klementynę bo uwaliła mi się na poduszce i Filusiowi to się nie spodobało:evil_lol: ( kocice śpią u mnie w łóżku ) Interesują go też zabawki, obgryza je "z tygryska" został tylko korpus :evil_lol:. Ma też otwieraną klatkę żeby trochę pochodził - nieśmiało pozwiedza pokoje i szybciutko wraca do azylu. Domaga się wychodzenia na spacerek. Warczy na Dodka jak widzi że ten "psoci się" Gufiakowi (tylko na Dodusia :evil_lol: , z pozostałą trójką się zgadza). Quote
BeaBono Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='What May NN']a jeszcze wczoraj zapomniałam dodać, że Filuś jest w realu taki trochę długaśny :-) czego na zdjęciach nie widać. no jak to kate mówi - tak słodko się maluch wije i układa do snu! :-)[/QUOTE] ta fretka to wd mnie mix jamnika i ratlerka :diabloti: Quote
Recommended Posts