KateBono Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Taka krótka :lol:.U nas , GoniaP maglowała nas godzinę jak miała do nas trafić Pepsi:evil_lol:. I co? Jak wypadła? Quote
.blueberry. Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Jak tam Filuch? Pielęgniarka wymemlała sznurki od ubranka? :) Quote
KateBono Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 No właśnie! teraz poobgryzał wszystkie sznurki:mad:= trzeba przyszyć nowe. Gufcio chciał rozebrać Filusia i to mu się udało:evil_lol:.Jak chłopaki szaleją to nie ma mocnych na nich, bez przerwy muszą być pilnowani Quote
Ajula Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 apel do wszystkich ciotek z Poznania i nie tylko: jak możecie to zerknijcie na ten wątek, może jakoś udałoby się pomóc chociaż z lekami dla nie chodzącego psiaka znajdy :roll: buba44 zajęła się sparaliżowanym znajdą, ale już nie daje rady, nawet nie ma za co leków mu kupować [quote name='buba44']zaczyna wszystko mnie przytłaczać,Nico paskud nie chce chodzić we wózeczku a tyle było zachodu żeby go zdobyć,problemy finansowe chyba najgorsze i martwię się ze tak się stało przed świętami ,dla mnie i tak świąt nie ma muszę myśleć jak teraz wyżywie te stado no i Nicowi znowu puchnie noga ,czasem myślę że to moja wina,.[/QUOTE] [url]http://www.dogomania.pl/threads/180640-POMOCY!Potrzebne-leki-pampersy-karma-light-kaska-dla-cierpi%C4%85cego-Nico/page31[/url] Quote
What May NN Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 wieści z wizyty u blue.. "Po wizycie jstem uspokojona- p. Ania jest osobą dojrzałą, ma wsparcie w rodzinie. Mieszka i utrzymuje sie sama, jest odpowiedzialną właścicielką suczki. Jest wychowawna w rodzinie psiarzy- zna wetów w okolicy i wie, gdzie szukać pomocy, gdy zajdzie taka potrzeba. Sunia ma u niej dobrze, p. A nia zna swojego psa i jego reakcje, więc nie obawiam się, że nie będzie wiedziała co zrobić, kiedy wystąpią problemy np. w zachowaniu psów. Realistycznie podchodzi do życia i jest gotowa na rehabilitację Filka. Jestem przekonana, że sobie poradzi. Oczywiście jest gotowa podpisać umowę adopcyjną. Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za udaną adopcję." Quote
Ajula Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 blueberrykiss jaki z Ciebie ideał ! :diabloti: Quote
KateBono Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 No to super panią będzie miał Filutek Quote
.blueberry. Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 No no no aż się zawstydziłam :oops: :D Quote
What May NN Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 [quote name='blueberrykiss']No no no aż się zawstydziłam :oops: :D[/QUOTE] teraz będziesz musiała sprostać tak doskonałej opini :-) ps. blue zaszczepisz Filusia u siebie?? bo nie wiem czy mozna go teraz szczepic - dopiero co po kastracji.. oczywiscie kasa jest to zaplacimy :-) Quote
.blueberry. Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 No pewnie że zaszczepię :) i z żadną kasą się proszę nie wygłupiać ;) Quote
What May NN Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 ok, to teraz tylko trzeba dograć odbiór Filucha :-) ale się cieszę!! pamiętam jak Go wzięłam schronu - tak się o niego bałam!! a teraz.. piękna historia.. Quote
.blueberry. Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Tak jak Ci pisałam będę wszystko wiedziała po weekendzie. Czy przyjadę sama czy organizujemy coś ;) Quote
.blueberry. Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 dziewczyny Filus napewno się na mnie nie pogniewa ale zaglądnijcie może cos Wam wpadnie w oko [URL]http://www.dogomania.pl/threads/197136-Coraz-bliżej-święta...wyjątkowe-bombki-na-choinkę...-dla-Spajka-do-10.12[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/197166-Nowa-bielizna-dla-kobiety.-Dla-psiaków-z-Pszczyny-i-szczeniaków-z-Mazur-do-04.12[/URL] Quote
.blueberry. Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 I jak tam Filuś już na golasa chodzi, czy Gufcio jeszcze nie podołał? :) Quote
KateBono Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Filuś chodzi w kołnierzu- już się do niego przyzwyczaił;). Ubranko w "rozsypce":evil_lol: wszystkie sznurki poobgryzane przez Filutka i Gufiaka, będę musiała kupić nowe by oddać wetowi. Maluch dobrze się czuje, bryka i wszędzie go pełno, chodzące ADHD:lol: Duży plus kołnierza to taki że można Filutka rehabilitować- nie ucieka i nie wije się przy ćwiczeniach Quote
Ajula Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 pozdrawia Filutka i jego dzielne ludzkie oraz psie pielęgniarki :loveu: Quote
What May NN Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 zaczynamy szukac transportu!! :-) Quote
.blueberry. Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 napisałam na transportowym bo dziewczyny szukają transportu dla kaukaza z poznania do krakowa więc może się uda zrobić łączony boję się jechać taki kawał sama... :( jeszcze te drogi a ja nie mam zbytniego doświadczenia... do transportu oczywiście się dokładam Quote
What May NN Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 [quote name='blueberrykiss']napisałam na transportowym bo dziewczyny szukają transportu dla kaukaza z poznania do krakowa więc może się uda zrobić łączony boję się jechać taki kawał sama... :( jeszcze te drogi a ja nie mam zbytniego doświadczenia... do transportu oczywiście się dokładam[/QUOTE] te dziewczyny to ja :-) Quote
.blueberry. Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='What May NN']te dziewczyny to ja :-)[/QUOTE] aha :D napisałam jeszcze do psich ratowników czekam na odpowiedź Quote
rytka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 ja mogłabym zawieśc Filutka za zwrot kosztów paliwa czyli za 200zł. Quote
.blueberry. Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 A czy dałabyś radę zabrać przy okazji drugiego psiaka z Poznania do Krakowa? Quote
Recommended Posts