Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 764
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie! teraz poobgryzał wszystkie sznurki:mad:= trzeba przyszyć nowe. Gufcio chciał rozebrać Filusia i to mu się udało:evil_lol:.Jak chłopaki szaleją to nie ma mocnych na nich, bez przerwy muszą być pilnowani

Posted

apel do wszystkich ciotek z Poznania i nie tylko:
jak możecie to zerknijcie na ten wątek, może jakoś udałoby się pomóc chociaż z lekami dla nie chodzącego psiaka znajdy :roll:

buba44 zajęła się sparaliżowanym znajdą, ale już nie daje rady, nawet nie ma za co leków mu kupować
[quote name='buba44']zaczyna wszystko mnie przytłaczać,Nico paskud nie chce chodzić we wózeczku a tyle było zachodu żeby go zdobyć,problemy finansowe chyba najgorsze i martwię się ze tak się stało przed świętami ,dla mnie i tak świąt nie ma muszę myśleć jak teraz wyżywie te stado no i Nicowi znowu puchnie noga ,czasem myślę że to moja wina,.[/QUOTE]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/180640-POMOCY!Potrzebne-leki-pampersy-karma-light-kaska-dla-cierpi%C4%85cego-Nico/page31[/url]

Posted

wieści z wizyty u blue..
"Po wizycie jstem uspokojona- p. Ania jest osobą dojrzałą, ma wsparcie w rodzinie. Mieszka i utrzymuje sie sama, jest odpowiedzialną właścicielką suczki. Jest wychowawna w rodzinie psiarzy- zna wetów w okolicy i wie, gdzie szukać pomocy, gdy zajdzie taka potrzeba. Sunia ma u niej dobrze, p. A nia zna swojego psa i jego reakcje, więc nie obawiam się, że nie będzie wiedziała co zrobić, kiedy wystąpią problemy np. w zachowaniu psów. Realistycznie podchodzi do życia i jest gotowa na rehabilitację Filka. Jestem przekonana, że sobie poradzi. Oczywiście jest gotowa podpisać umowę adopcyjną.
Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za udaną adopcję."

Posted

[quote name='blueberrykiss']No no no aż się zawstydziłam :oops: :D[/QUOTE]

teraz będziesz musiała sprostać tak doskonałej opini :-)

ps. blue zaszczepisz Filusia u siebie?? bo nie wiem czy mozna go teraz szczepic - dopiero co po kastracji.. oczywiscie kasa jest to zaplacimy :-)

Posted

dziewczyny Filus napewno się na mnie nie pogniewa ale zaglądnijcie może cos Wam wpadnie w oko

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/197136-Coraz-bliżej-święta...wyjątkowe-bombki-na-choinkę...-dla-Spajka-do-10.12[/URL]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/197166-Nowa-bielizna-dla-kobiety.-Dla-psiaków-z-Pszczyny-i-szczeniaków-z-Mazur-do-04.12[/URL]

Posted

Filuś chodzi w kołnierzu- już się do niego przyzwyczaił;).
Ubranko w "rozsypce":evil_lol: wszystkie sznurki poobgryzane przez Filutka i Gufiaka, będę musiała kupić nowe by oddać wetowi.
Maluch dobrze się czuje, bryka i wszędzie go pełno, chodzące ADHD:lol:
Duży plus kołnierza to taki że można Filutka rehabilitować- nie ucieka i nie wije się przy ćwiczeniach

Posted

napisałam na transportowym bo dziewczyny szukają transportu dla kaukaza z poznania do krakowa więc może się uda zrobić łączony

boję się jechać taki kawał sama... :( jeszcze te drogi a ja nie mam zbytniego doświadczenia... do transportu oczywiście się dokładam

Posted

[quote name='blueberrykiss']napisałam na transportowym bo dziewczyny szukają transportu dla kaukaza z poznania do krakowa więc może się uda zrobić łączony

boję się jechać taki kawał sama... :( jeszcze te drogi a ja nie mam zbytniego doświadczenia... do transportu oczywiście się dokładam[/QUOTE]

te dziewczyny to ja :-)