paoiii Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 hmm tak się wtrącając ona na początku gdy trafiła do schronu była bardzo zaczepna, teraz zauważyłam że trochę sie uspokoiła Quote
phase Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Cos nowego u Sibi?. Czy zero odzewu, jeśli chodzi o adopcje?. Quote
paoiii Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 phase to jakieś przeznaczenia bo przed momentem dostałam maila z zapytaniem o sibule :) tylko teraz pytanie czy ktos poprostu się zakochał w jej urodzie czy będzie naprawde odpowiedni i odpowiedzialny, i czy to coś powaznego... mail był raczej ogólny, odpisałam zadając tym samym kilka istotnych pytan i informując o wizycie. zobaczymy czy będzie odzew Quote
paoiii Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 przed momentem dowiedziałam się, że dziś odbyła się wizyta adopcyjna i pewna miła parka dostała zgodę zobacyzmy co z tego wyniknie :) mam nadzieje ze uda mi się miec z nimi kontakt jesli zdecydują sie na adopcje Quote
abero Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 No włąśnie miałam napisać, że wczoraj był w azylu sympatyczny, młody facet i pytał, co z wizytą w sprawie adopcji Sibi, bo czeka już 2 tyg. Może to u niego właśnie dziś byli. Quote
fioneczka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 trzymamy mocno kciuki za Sibulkę .... już długo czeka dziewczynka Quote
phase Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Trzymam kciuki, oby szaleńcu się udało. ;) Quote
paoiii Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 I oficjalnie moge ogłosić ze Sibulka od wczoraj w nowym domu!!!!! :):multi::multi: Państwo bardzo sympatyczni, w małej zakochani po uszy. Z Panem przed chwilą rozmawiałam przez telefon, powiedział że suńka grzeczna i cudowna. Mam obiecane zdjęcia i za jakis czas odwiedziny!!! Dziękuje wszystkim jeszcze raz za pomoc i obecność na wątku!!! :lol: Quote
fioneczka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 super !!!!! powodzenia maluchu ... bądź szczęśliwa NA ZAWSZE !!!! Quote
Noelle Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 fantastycznie ! :D Sibi to cudowna psinaaa. :P Quote
phase Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Teraz tylko czekamy od czasu na wieści i fotki ( te dobre;) ) :) Quote
Recommended Posts