Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak juz było pisane wcześniej na którymś wątku - kubraki są dla wszystkich psów w tym roku, oprócz tych co ja szyłam w zeszłym roku i pracownicy maja je schowane, oprócz tych które dziewczyny od astów zamówiły i doszły co prawda po zimie, ale są .. sa jeszcze tez zakupione w zeszłym roku kubraki przez KTOZ - tak więc na szczęście krk bullowate w tym roku sa w pełni obwarowane , na pewno nie braknie :)

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

miałam telefony dzis 2 o sibi, jeden tak jak zwykle malutkie dzieci więc odpada, ale za to drugi mieszkanie, dom bez dzieci i innych zwięrząt panstwo chcą sie spotkac zobaczyc sunie w przyszły weekend ;) moze cos z tego bedzie ale nie chce zapeszac!

Posted

[quote name='paoiii']miałam telefony dzis 2 o sibi, jeden tak jak zwykle malutkie dzieci więc odpada, ale za to drugi mieszkanie, dom bez dzieci i innych zwięrząt panstwo chcą sie spotkac zobaczyc sunie w przyszły weekend ;) moze cos z tego bedzie ale nie chce zapeszac![/QUOTE]

No właśnie lepiej nie cieszyć się przed czasem, trzeba czekać na więcej inf. Oby były pozytywne.! ;):)

Posted

wiemwiem, dlatego tez nie skacze jeszcze z radosci, ale i tak pierwszym pozytywem jest brak dzieci i innych zwierzków, a to juz sukces bo poprzednie telefony to same albo mały piese w domu, albo dominujący samiec a przede wszystkim dzieci od 5mies do 5lat..

Posted

Ludzie są okropni, mam o nią sporo telefonów.. ale jakie, jeden był z pytaniem czy pies moze mieszkac na zewnątrz !? A jesli juz przychodzi co do czego to gdy widzą ją w schronie to nagle jest za mała... Ostatnio została pomylona z cane corso!?!?!? gdy ją zobaczyli to za mała...

• 2 weeks later...
Posted

paoiii napisał(a):
Ludzie są okropni, mam o nią sporo telefonów.. ale jakie, jeden był z pytaniem czy pies moze mieszkac na zewnątrz !? A jesli juz przychodzi co do czego to gdy widzą ją w schronie to nagle jest za mała... Ostatnio została pomylona z cane corso!?!?!? gdy ją zobaczyli to za mała...

Jak im Sibi mała, to niech se Ofara adoptują, he, he...

Posted

Czy ten świat oszalał .
Już po rozmiarze będą adoptować psy ,jak w sklepie za duży ,za mały!!!!
Paoli jak trzeba daj znać zrobimy nowe allegro!
Ona zasługuje na więcej niż wybór przez wielkość:angryy:

Posted

Julian napisał(a):
Czy ten świat oszalał .
Już po rozmiarze będą adoptować psy ,jak w sklepie za duży ,za mały!!!!
Paoli jak trzeba daj znać zrobimy nowe allegro!
Ona zasługuje na więcej niż wybór przez wielkość:angryy:

Powiem Wam gwoli pocieszenia, że są jeszcze fajni ludzie na świecie. Dziś przyszedł pan koło 60-tki po psiaka. Zanim zaprowadziłam go do sektorów, wyciągnął książeczkę zdrowia psa, którego wziął od nas w 1998 i który zmarł tydzień temu. Miał tam wpięte zdjęcie psiaka, które mi pokazał. A potem oczy mu się zaszkliły i przez bite dwie minuty nie mógł powiedzieć słowa. W końcu wyrzucił z siebie, że szuka wilkowatego mieszańca, ok. 20kg do 5 lat. Pokazałam mu parę psiaków, które znam i pan wybrał Fakira, cudnego z charakteru ale bardzo niepozornego z wyglądu psa, któy już ponad 2,5 roku czekał w azylu. Powiedział, że wybrał go właśnie dlatego, że tak długo czekał. Fakir go od razu polubił, a pan czekając do weta glaskał psa i opowiadał, jak to będą chodzić na długie spacery i co Fakir będzie jadł na śniadanie a co na obiad :-) Aż mnie ściska w gardle na wspomnienie widoku tego starszawego pana i Fakirka opartego łapami o jego kolana, wpatrzonego w nowego opiekuna. To taki jakby off ku pokrzepieniu serc :-)