Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

[quote name='Estowa']Łokey ;d
to kto jedzie na OZP3? ;> Bo ja chyba jutro się zgłaszam ;)[/QUOTE]

Hm... ponawiam? xD
Bo ja juz potwierdzenie dostałam ;)

Posted

Je jestem z Gusiakiem ;)
Już jest dobrze będą trzy kundle na obozie :loveu:
W tamtym roku w naszej grupie była tylko Kora...
[B]Biutka[/B] - z astem ktoś raz już był to czytałam kiedyś w MP jak było o obozie w Rynie bo było napisane coś: że nie wolno z psami ras agresywnych, ale raz ktoś zglosił wyżła a przywiózł asta i pies był do końca obozu, bo był dobrze ułożony.
W tamtym roku była dziewczyna z Rottką i też nie było problemu :)

Posted

Ola164 A przypadkiem wtedy ten ast dla bezpieczenstwa nie musial chodzic w kagancu? Bo cos takiego ja pamietam. Ale moze mi sie pomylilo- nie wiem.

Posted

[quote name='Biutka']Jak w kagańcu, to nie mam po co suki brać, żeby się tylko męczyła..? :roll::roll: :placz:[/QUOTE]
Biutka, jedziesz z Shakirą. :D :D :D

---
myśle, że wystarczyłby telefon do organizatorów a nie od razu kaganiec..

Posted

Eeee tam, nie sądzę, żeby od razu w kagańcu musiała latać, skoro nad nią panujesz... Przez pierwsze dni tylko zobaczyć, jak zareaguje na nową sytuację i o ile nic by się nie działo, to naprawdę wątpię, żeby ktoś kazał Ci ją prowadzić w kagańcu ;)

Posted

Rottka w tamtym roku była jednym z lepiej ułożonych psów. Tak mówiła nam instruktorka. Psina nigdy nie miała założonego kagańca. Rasa nie świadczy przecież o wszystkim! Mnie w tamtym roku ugryzła suka collie... :(

Posted

Kajus_ka, a OZP4? Ja najprawdopodobniej w weekend rezerwuję, kolezanka juz zaklepała ;] Mam pytanie. Bo my bedziemy jechac pociagiem do Gizycka i stamtad maja nas odebrac, ale wiadomo o ktorej godzinie? Bo jak bylam w 2009 to autokary z Gizycka przyjechaly ok. 19, a my wolalybysmy wczesniej...

Posted

[quote name='Kajus_ka']Ja jadę na OZP2 lub OZP3 jeszcze niewiem...;).[/QUOTE]

na OZP3!! Taak ;d nie pamiętasz jak sie kiedyś umawiałyśmy? ^^ ;>

Posted

Strona już działa i są zdjęcia :multi:
Pozdrowienia dla OZP 3 i kadry ([URL="http://www.wandrus.com.pl/sites/wandrus.com.pl/files/images/0022_95.jpg"]chyba wszyscy[/URL])
Jak oglądam te zdjęcia znów nabieram ochoty na taki "mały" wypad, ale nie z Gackiem. Jeżeli pójdzie wszystko po mojej myśli to za rok :cool3: Z pinczerkiem mini i do pana Marka.

Posted

[quote name='Kajus_ka']Czy ktoś z was jedzie z małym psem na OZP1, OZP2 lub OZP3.? Zaleźy mi żeby moj sheltie miał się z kim bawić.xD[/QUOTE]
Nie martw siię, na pewno będzie jakiś mały :) Jak widzisz na moim były tylko 4 duże psy

Posted

[quote name='Kajus_ka']Czy ktoś z was jedzie z małym psem na OZP1, OZP2 lub OZP3.? Zaleźy mi żeby moj sheltie miał się z kim bawić.xD[/QUOTE]

Ej! A ja! I z shetlie! chodź na OZP3 i będziemy razem w domku!

Znaczy ja nie z małym psem, bo z bernem, ale... eh! Kocham shetlie! a moja jest bezproblemowa ;>
Proszęę ;)