Kilche Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Ja podobnie jak Ana04, też nie jadę, zmiana planów :) Nie warte ceny. Quote
Cavalierkaa Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='Biutka']A może ktoś wcześniej był, bądź widział uczestnika z Astem? Bardzo zależy mi na tym obozie. ;)[/QUOTE] Biutka! Obowiązowo bierz SHAKIRE ! ! ! :D Quote
Merenwen Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='Biutka']A właśnie, jak tam składy domków na OZP4? :) :D[/QUOTE] A ja prawdopodobnie na miejscu będę tam, gdzie mnie wsadzą xD Quote
Estowa Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='Estowa']Łokey ;d to kto jedzie na OZP3? ;> Bo ja chyba jutro się zgłaszam ;)[/QUOTE] Hm... ponawiam? xD Bo ja juz potwierdzenie dostałam ;) Quote
Ola164 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Je jestem z Gusiakiem ;) Już jest dobrze będą trzy kundle na obozie :loveu: W tamtym roku w naszej grupie była tylko Kora... [B]Biutka[/B] - z astem ktoś raz już był to czytałam kiedyś w MP jak było o obozie w Rynie bo było napisane coś: że nie wolno z psami ras agresywnych, ale raz ktoś zglosił wyżła a przywiózł asta i pies był do końca obozu, bo był dobrze ułożony. W tamtym roku była dziewczyna z Rottką i też nie było problemu :) Quote
Isles Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ola164 A przypadkiem wtedy ten ast dla bezpieczenstwa nie musial chodzic w kagancu? Bo cos takiego ja pamietam. Ale moze mi sie pomylilo- nie wiem. Quote
Biutka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Jak w kagańcu, to nie mam po co suki brać, żeby się tylko męczyła..? :roll::roll: :placz: Quote
Cavalierkaa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Biutka']Jak w kagańcu, to nie mam po co suki brać, żeby się tylko męczyła..? :roll::roll: :placz:[/QUOTE] Biutka, jedziesz z Shakirą. :D :D :D --- myśle, że wystarczyłby telefon do organizatorów a nie od razu kaganiec.. Quote
Merenwen Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Eeee tam, nie sądzę, żeby od razu w kagańcu musiała latać, skoro nad nią panujesz... Przez pierwsze dni tylko zobaczyć, jak zareaguje na nową sytuację i o ile nic by się nie działo, to naprawdę wątpię, żeby ktoś kazał Ci ją prowadzić w kagańcu ;) Quote
Ola164 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Rottka w tamtym roku była jednym z lepiej ułożonych psów. Tak mówiła nam instruktorka. Psina nigdy nie miała założonego kagańca. Rasa nie świadczy przecież o wszystkim! Mnie w tamtym roku ugryzła suka collie... :( Quote
Kajus_ka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ja jadę na OZP2 lub OZP3 jeszcze niewiem...;). Quote
MakeBelieve Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Kajus_ka, a OZP4? Ja najprawdopodobniej w weekend rezerwuję, kolezanka juz zaklepała ;] Mam pytanie. Bo my bedziemy jechac pociagiem do Gizycka i stamtad maja nas odebrac, ale wiadomo o ktorej godzinie? Bo jak bylam w 2009 to autokary z Gizycka przyjechaly ok. 19, a my wolalybysmy wczesniej... Quote
Estowa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Kajus_ka']Ja jadę na OZP2 lub OZP3 jeszcze niewiem...;).[/QUOTE] na OZP3!! Taak ;d nie pamiętasz jak sie kiedyś umawiałyśmy? ^^ ;> Quote
Kajus_ka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Tak wiem. ale tym razem jadę napewno. no to zarezerwuję na Ozp3 Quote
Kajus_ka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Estowa.. mam ptanie ile masz lat? (do której klasy chodzisz?) I z jakim psiakiem jedziesz? Quote
Estowa Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Psa mam jedynego- berneńkę. Na tych wakacjach będę po gimnazjum (rocznikowo 16 lat) Quote
karola&gacek Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Strona już działa i są zdjęcia :multi: Pozdrowienia dla OZP 3 i kadry ([URL="http://www.wandrus.com.pl/sites/wandrus.com.pl/files/images/0022_95.jpg"]chyba wszyscy[/URL]) Jak oglądam te zdjęcia znów nabieram ochoty na taki "mały" wypad, ale nie z Gackiem. Jeżeli pójdzie wszystko po mojej myśli to za rok :cool3: Z pinczerkiem mini i do pana Marka. Quote
Kajus_ka Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Czy ktoś z was jedzie z małym psem na OZP1, OZP2 lub OZP3.? Zaleźy mi żeby moj sheltie miał się z kim bawić.xD Quote
karola&gacek Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='Kajus_ka']Czy ktoś z was jedzie z małym psem na OZP1, OZP2 lub OZP3.? Zaleźy mi żeby moj sheltie miał się z kim bawić.xD[/QUOTE] Nie martw siię, na pewno będzie jakiś mały :) Jak widzisz na moim były tylko 4 duże psy Quote
Estowa Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='Kajus_ka']Czy ktoś z was jedzie z małym psem na OZP1, OZP2 lub OZP3.? Zaleźy mi żeby moj sheltie miał się z kim bawić.xD[/QUOTE] Ej! A ja! I z shetlie! chodź na OZP3 i będziemy razem w domku! Znaczy ja nie z małym psem, bo z bernem, ale... eh! Kocham shetlie! a moja jest bezproblemowa ;> Proszęę ;) Quote
Kajus_ka Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='Estowa']Ej! A ja! I z shetlie! chodź na OZP3 i będziemy razem w domku[/QUOTE] No..dobra.;). Mam nadzieję że ędzie fajnie.. Quote
Recommended Posts