MakeBelieve Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Tzn. mi chodzi o to, że moja Daisy zaprzyjaźnia sie z psami, które na pierwszy widok nie lecą i wgl., bo wtedy próbuje ugryźć psa, tzn. tak straszy zębami. Ale nikogo nie ugryzła, ona ze strachu, tylko do psów. Z reguły z mniejszymi psami, jak nic tam złego sie nie dzieje to sie bawi :) Quote
MakeBelieve Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 No, ale jak coś to my jesteśmy wolne i szukamy chętnych do domku ^^ Quote
Merenwen Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [quote name='Ola164'] Vini - ma być Pan Piotr ;) [/QUOTE] Tak? A mi się coś kojarzy, że pan Marek... [quote name='ewka122']Właśnie myślę bo przewiduję niestety cieczkę u Amber a wiesz, u niej raz co 3, raz co 4, raz co 5 albo 6 miesięcy, więc trudno mi coś wybrać ;([/QUOTE] Też mam ten problem. Zobaczymy, jak to będzie, bo z Chapsią generalnie jest tak, że cieczki dostaje w najmniej odpowiednim momencie (ostatnie dwa lata to zawsze na gwiazdkę, gdy trzeba było się spotkać z Shih-tzu ciotki - samcem oczywiście - i mamy taki wesoły gwiazdkowy poligon "w obronie Chapsiowej cnoty") Quote
Gusiak Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='Vini.']A jak Wasze psy reagują na inne? Zywiołowo czy jak? ;pp[/QUOTE] Mufa czasami bardzo żywiołowo, ale jak pies ją ignoruje, to zazwyczaj jest spokojna ;) Quote
MakeBelieve Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Hehe, spoko. A no właśnie, przecież p. Marek napisał, że będzie na OZP4 ;pp Znając mnie, to podrukuję sobie rozpiski torów na agi i bede biegać i zmieniać, bo w 2009 mój pies znał tor na pamięć... ;) Quote
Ola164 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Faktycznie moj blad... Pan Marek ma byc...:oops: A jak prowadzi zajecia? Bo u nas byla tylko Pani Mirka ;) Ja juz nie moge sie doczekac obozu... A co do toru to nam Pani zmieniala codziennie :eviltong: Quote
Kajus_ka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Kto z was jedzie OZPI2 ? Mam 13 lat i wybieram się na ten obóz z moim sheltie;). Quote
Estowa Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ej, można sie jeszcze zgłaszać na OZP3? ;> Bo byłabym chętna na zakończenie "WANDRUSA", bo za rok pojade na IPO lub dogoterapię z berneńczykiem i szetlandem na agility ;) W tym roku nie udało mi się IPO i dogoterapia więc zostaje Wandrus ;) Quote
MakeBelieve Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Estowa, a nie wolisz OZP4? ;) Na OZP3 mysle, ze bedzie dosc duzo ludzi, bo Shetanka jedzie tam z ludzmi z innego forum ;) Quote
Estowa Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Niestety mam obóz taneczny ;c ale może ja jako drugi raz, to mnie przyjmą...? xD A i fajnie, bo zawsze chciałam poznać Shetankę ;> Quote
Guptasek Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 można sie zgłaszać nawet na ostatni moment :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dla tego ja sie jeszcze na nic nie zgłaszam bo nie jestem pewna czy chce jechać :roll: Quote
Biutka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='CaneSs']my jedziemy na OZP4 .... :)[/QUOTE] Ta osóbka powyżej do mnie napisała, i wybieram się również! :D :D Mam pytanie, czy rasa taka jak amstaff też jest dopuszczalna na takim obozie? Suka bardzo łagodna, nie wykazuje agresji. Quote
Biutka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 A może ktoś wcześniej był, bądź widział uczestnika z Astem? Bardzo zależy mi na tym obozie. ;) Quote
Merenwen Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Myślę, że nie powinno być większych problemów :). Znaczy tak mi się wydaje, jak powiesz, że sunia nie bywa agresywna i że nad nią panujesz, to chyba nikt nie będzie jakoś specjalnie utrudniał Quote
Biutka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Merenwen, dzięki za odpowiedź ;) Sucz się słucha i jest miła ;) A moglibyście mi powiedzieć coś na temat tego obozu? Czy za takie pieniądze warto jechać? Quote
MakeBelieve Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Jesli chodzi o warunki- nie, jesli chodzi o ludzi- tak ;) Ja tez jade na OZP4 z kolezanka i jej goldkiem ;] Quote
Merenwen Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 To zależy czego się oczekuje :D. Ja jadę, bo tutaj nie ma zbyt wielu psiarzy, a ludzie odbierają mnie czasem jako takiego nieszkodliwego wariata. Tam nie mam tego problemu ;). Pobawić się też można, poćwiczyć trochę, starsze komendy przypomnieć, ale jak chciałabyś na przykład ćwiczyć do zawodów - to raczej nie ten obóz. To typowy obóz wypoczynkowy... Ach, no i jak sunia stresuje się, gdy ma się uczyć w dużej grupie, to lepiej przed wyjazdem zbuduj trochę pozytywnych skojarzeń z agility. Ja zrobiłam ten błąd, Chapsia uczyła się w zupełnie nowej dla siebie sytuacji i gdy chciałam ćwiczyć już u siebie, to nagle okazało się, że cały zapał to nauki na torze się rozpłynął i musiałam zmieniać wszystkie skojarzenia. Quote
Estowa Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Łokey ;d to kto jedzie na OZP3? ;> Bo ja chyba jutro się zgłaszam ;) Quote
Biutka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Dzięki za odpowiedzi ;) Na 99% jedziemy na OZP4 ;) Quote
Ana04 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 A ja nie jadę jednak. Wolę posłuszeństwo+IPO w Czechach z lepszymi szkoleniowcami. :) Quote
Recommended Posts