Fretka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Mam filmik :cool3: Część 1: [url=http://www.youtube.com/watch?v=MMQgr_-iN-U]YouTube - Obóz z psem 2009 part. 1[/url] Część 2: [url=http://www.youtube.com/watch?v=l6lcbvOtzGk&feature=related]YouTube - Obóz z psem 2009 part. 2[/url] Quote
Karolina_Kowalska Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Dzięki całej ekipie OZP4;) Jeszcze tak grzecznego obozu nie miałam... Pozdrawiam wszystkich, a Marcie życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Quote
vege* Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Fretka']Mam filmik :cool3: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=l6lcbvOtzGk&feature=related"][/URL][/quote] Fretka świetne filmiki, najbardziej podobało mi się jak Nero pakował swoje zabawki do walizki :loveu: jak ty go tego nauczyłaś? :lol: Quote
Martula_t Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Filmik przedni :loveu: oddaje prawie cały klimat obozu aż mi sie na wspomnienia wzielo i smutno zrobilo :-( Tęskinie ... Quote
MakeBelieve Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Marta, Ty już trochę ochłonęłaś.... A ja? Nadal ryczę :(((((( Że jeszcze musiałam się rozchorować ;((((( No, ale p. Karolina obiecała mi, że da znać jak będzie sie do Białego wybierać, to siem spotkamy ^^ Niach niach :)) Quote
.Agata. Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Vini.']Marta, Ty już trochę ochłonęłaś.... A ja? Nadal ryczę :(((((( Że jeszcze musiałam się rozchorować ;((((( No, ale p. Karolina obiecała mi, że da znać jak będzie sie do Białego wybierać, to siem spotkamy ^^ Niach niach :))[/quote] A przyczyną choroby mogło być coś na obozie ? :eviltong: Quote
MakeBelieve Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Heeem... Mam grypę żołądkową, więc wszystko możliwe, chociaż żarełko było spoko ^^ Quote
madziulik_13 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Karolina_Kowalska']Jeszcze tak grzecznego obozu nie miałam... [/quote] Ale trzeba czuc ze ma sie pod opieka oboz :evil_lol: Marta jest 80 % ze przjade do Ciebie pociagiem przed Poznaniem !!!!:multi::loveu::evil_lol::multi: Quote
MakeBelieve Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 P. Karolina napisała to chyba w przenośni, hihi ^^ Nie no, już powoli powracam do zdrowia :) A jak świnka? Trzyma się? ^^ Quote
Martula_t Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Boże Madziu az mi łezka poplyneła jak to przeczytałam :loveu: omg:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: nawet nie wiesz jak sie ciesze chociaz wolalabym żebyś napisała że na 100% :cool3: i przez ciebie bede teraz o tym ciągle myslec :eviltong: A Vini powiem ci tyle że może trochę i tak ale nie ma dnia żebym nie myslała o tym co tam przeżylam a początki miałam bardzo trudne juz jest lepiej ale w sumie to chce to pamiętac bo to była jedna z najlepszych chwil w moim życiu nie mówiąc o osobach jakie tam poznałam ... :loveu: PS może w następnym roku bedziemy na tym samym turnusie [SIZE=1]mam na myśli OZP1a:p[/SIZE] Quote
.Agata. Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Martula_t'] PS może w następnym roku bedziemy na tym samym turnusie [SIZE=1]mam na myśli [B]OZP1a[/B]:p[/SIZE][/quote] Ejj,Madzik - Tylko nie mów że Ty też na ten chcesz turnus jechać :placz: Quote
zielony Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Fretka']Mam filmik :cool3: Część 1: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=MMQgr_-iN-U"]YouTube - Obóz z psem 2009 part. 1[/URL] Część 2: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=l6lcbvOtzGk&feature=related"]YouTube - Obóz z psem 2009 part. 2[/URL][/quote] Bardzo ładnie:lol: Quote
Martula_t Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Jak ona pojedzie na inny to nie wiem co jej zrobie :diabloti: nie masz Madziu wyboru z resztą jak mogłabyś zostawic naszą ekipe ??:razz:... nie ma takich:multi: drugich .... niezastąpieni :loveu: Quote
MakeBelieve Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Dlatego ja wole późniejszy tuurnus ^^ Quote
madziulik_13 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [B]Chralisiowa :loveu: -[/B] dobra , dobra na bank bede :cool3: I na zawodach agility tez w Poznaniu :cool3::multi::loveu::loveu: Takze Ty i Charlie bedzeice mieli mnie dosc :evil_lol: Ciekawa jak reszta , w ktory dzien przyjedzie :cool3::loveu: Pierozku - musisy byc na ozp1a ! :mad: Ja Cie na inny nie puszcze :evil_lol::loveu: Quote
Martula_t Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 To super :loveu::multi: Kiedy sa zawody w Poznaniu ??/ Quote
Shetanka Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='Vini.']Niach! Ja mam ^^ [/quote] [quote name='Shetanka']wyślij mi na PW[/quote] XD a ja nie wiem czy jadę na obóz w przyszłym roku. jak się rodzice zgodzą na dwa obozy, to przyjadę z Syriuszem 8D . turnus pewnie 3/4 ;) Quote
MakeBelieve Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Juz Ci wysylam, chwila ^^ Eej ziom, wez zgraj zdjecia jakies i mi przeslij, pliska ^^ To za numer Zuzolandii :) Quote
Shetanka Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 jak chcesz oglądać w zwolnionym tempie to na moim fbl ; [url=http://iwalkingonpinsandneedles.photoblog.pl]India 3 - death is adventure. - Fotoblog iwalkingonpinsandneedles w photoblog.pl[/url] (wiem, że mam błąd w nicku D:) Quote
MakeBelieve Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 O Boze :( Bede zaraz plakac ogladajac te wszystkie zdjecia, ale wytrzymam ^^ Thx ;* Eeej, czemu tam są tylko 3 zdjęcia Indii? :( Quote
mineralna_ Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Eeei, to ta sama India która była z nami na turnusie? :crazyeye: XD Quote
MakeBelieve Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Mineralna, na ktorym Ty bylas? To India od Aśki ;pp Ala: 'chodź moja czempionko!' ;pppp A w tej chwili Ci przywale ;pp 'Marta i Daisy. Nie lubie yorków, nieee ;p' Daisy to nie jest york, to jest kundelek w typie yorka, mwahahah :D Quote
mineralna_ Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 My też byłyśmy na turnusie z Indią i Asią :eviltong: OZP1 Quote
MakeBelieve Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 A to na 100 % ona ;pp Bo co prawda ona nie wiedziała na jakim turnusie była ale dzięki mojemu dochodzeniu z kim była na obozie i pomocy p. Karoliny doszłam do rozwiązania :) I jak wrażenia po obozie z nią? U nas to w ogóle jazda była z nią ;pp Za Indią nie nadąża... Quote
Recommended Posts