MakeBelieve Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 A nam nie chce się opowiadać każdemu tego samego. Przeczytaj sobie parę stron i zobaczysz :> Zapisujesz się kiedy chcesz. Quote
Atoninka Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 [quote name='MakeBelieve']A nam nie chce się opowiadać każdemu tego samego. Przeczytaj sobie parę stron i zobaczysz :> Zapisujesz się kiedy chcesz.[/QUOTE] Czytałam pierwsze 21 stron i kilka ostatnich :D Ale nie wiem jak to tam aktualnie, pierwsze wpisy są z 2009 roku to może się coś zmieniło? :) Z tego co czytam to się podobało :cool3: Tak strasznie chciałabym pojechać, ciekawe czy się uda... Tylko mój pies nigdy nic wspólnego z agility nie miał :p Co do zapisów to dobrze :D Bo zawsze zapominam o terminach zgłaszania się jeśli są np. miesiąc wcześniej :D Quote
MakeBelieve Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 No ale ostatnie strony są z zeszłego roku oO Co za problem poczytać ze zrozumieniem? Większość psów nie miało styczności z agility. Quote
Casablanca Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Polecam poszukanie grupy na facebooku "Obóz z psem", tam możesz uzyskać więcej aktualnych informacji ;) Domki słabe, toalety oddzielnie-od godziny 6 do 22 niedaleko, w nocy przy jeziorze, jedzenie zjadliwe, ale nie wspaniałe :) Jednak to są kolonie, więc luksusów nie wymagaj, można to przyjemnie przeżyć. W tym roku będzie nowy szkoleniowiec, który ma o wiele więcej wspólnego z agility, więc myślę, że będzie o wiele lepiej. Jednak kadra z zeszłego roku miła. Kolonie świetne dla osób nie nastawiających się na zaawansowaną pracę z psem :) Quote
Cyrkiel Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Czesc dziewczyny , widze ze sie tutaj dobrze poznalyscie :D Ja wybieram sie na wandrusa , 1-2 turnus z moja psina :D Ale boje sie jak bedzie sie w pociagu zachowywala i czy nie bedzie wolala zabawy z psami od nauki :( Jak widze listy ktory robily niektore z was na oboz to mnie oczy bola , gdzie wy to miescicie :D?! Nikt nie pisal o 2014 mam nadzieje ze zaczniecie , fajnie by bylo sie poznac troche. ^^ Quote
tee_and_lovely Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 (edited) Cześć :lol: czy ktoś jeszcze jedzie na 4 turnus w tym roku? Ja jadę z moją sunią Lovely i fajnie byłoby się troche poznać :lol: Edited February 5, 2014 by tee_and_lovely Quote
Ever Black Rose Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Hej :gent: Jadę z moją suczką Bezusią na 3 turnus, poziom II (tak, tak, my i nasz zaawansowanie: :painting: XD), może ktoś właśnie w tym terminie się wybiera i chciałby się poznać przed obozem? :dog: Quote
Molowe Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Dziewczyny zapiszcie się do grupy na fb tam więcej osób się udziela i łatwiej będzie kogoś poznać :) [url]https://www.facebook.com/groups/285786991445740/?fref=ts[/url] Quote
Cyrkiel Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 (edited) Ja niestety nie mam facebooka (i jakimś cudem żyję i mam się dobrze) , zaklepany jest już 2 turnus. Tak troszkę na ostatnią chwilę i powoli robię przygotowania do wyprawki dla psa , pierwszy raz z nią jade na taki obóz. Pani z biura mówiła że tam są sklepy blisko żeby nie brać za bardzo karmy bo można bez problemu kupić. Więc wydaje mi się że 2 kg będzie optymalne a potem można dokupić , ciekawe jak będzie. Założyłam byle jakie konto na facebooku żeby popatrzeć na tą waszą grupę bo nie chciało mi bez tego pokazaćo.O. Edited June 15, 2014 by Cyrkiel Quote
MakeBelieve Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Uważaj, zależy jaką karmą karmisz psa. Bo w tym zoologicznym nie ma za bardzo karm, z tego co pamiętam Pedigree Chappi, Purina Dog Chow i nie pamiętam czy był Brit czy nie.. Quote
Cyrkiel Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Dzięki , akurat z karmą nie będzie problemu bo je Chappi (nie linczujcie mnie ;) ). Mam do Ciebie takie pytanie , pewnie nie chce Ci się pisać tego samego ale powiedz mi szczerze czy ta linka 15 m na pewno się przydaję? Bo wiesz , nie wiem jakie są twoje doświadczenia obozowe ale u mnie wiele rzeczy niby niezbędnych okazywało się niepotrzebnych. Staram się mieć jak najmniejszy bagaż bo tak to sama dawałam rade , a tu jeszcze psine muszę trzymać. Poza tym trochę mnie to przeraża że od rany cały dzień w pociągu , takie męczące mi się to wydaje. Czytałam mniej więcej co pisałaś(ście) ale tak naprawdę urywkowo , skacząc co 100 stron lub 20. Skoro to tak długo organizują to musi być fajnie , szukałam jeszcze innych obozów z psem aczkolwiek jak przeczytałam ''5 osób w pokoju i 5 psów'' to mnie to troche zraziło , co ja mówie bardzo zraziło. Quote
Puciek Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 cześć, :D czy byłby ktoś chętny wybrać się ze mną na II lub III turnus? czekam na wiadomości! 2 Quote
Aenor Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 Jak będę mieć wystarczająco kasy to można się wybrac :) Quote
Recommended Posts