Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

[quote name='MakeBelieve']A nam nie chce się opowiadać każdemu tego samego. Przeczytaj sobie parę stron i zobaczysz :>
Zapisujesz się kiedy chcesz.[/QUOTE]

Czytałam pierwsze 21 stron i kilka ostatnich :D Ale nie wiem jak to tam aktualnie, pierwsze wpisy są z 2009 roku to może się coś zmieniło? :) Z tego co czytam to się podobało :cool3: Tak strasznie chciałabym pojechać, ciekawe czy się uda... Tylko mój pies nigdy nic wspólnego z agility nie miał :p
Co do zapisów to dobrze :D Bo zawsze zapominam o terminach zgłaszania się jeśli są np. miesiąc wcześniej :D

Posted

Polecam poszukanie grupy na facebooku "Obóz z psem", tam możesz uzyskać więcej aktualnych informacji ;)

Domki słabe, toalety oddzielnie-od godziny 6 do 22 niedaleko, w nocy przy jeziorze, jedzenie zjadliwe, ale nie wspaniałe :) Jednak to są kolonie, więc luksusów nie wymagaj, można to przyjemnie przeżyć.
W tym roku będzie nowy szkoleniowiec, który ma o wiele więcej wspólnego z agility, więc myślę, że będzie o wiele lepiej. Jednak kadra z zeszłego roku miła.
Kolonie świetne dla osób nie nastawiających się na zaawansowaną pracę z psem :)

• 2 months later...
  • 6 months later...
Posted

Czesc dziewczyny , widze ze sie tutaj dobrze poznalyscie :D Ja wybieram sie na wandrusa , 1-2 turnus z moja psina :D Ale boje sie jak bedzie sie w pociagu zachowywala i czy nie bedzie wolala zabawy z psami od nauki :( Jak widze listy ktory robily niektore z was na oboz to mnie oczy bola , gdzie wy to miescicie :D?! Nikt nie pisal o 2014 mam nadzieje ze zaczniecie , fajnie by bylo sie poznac troche. ^^

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Hej :gent: Jadę z moją suczką Bezusią na 3 turnus, poziom II (tak, tak, my i nasz zaawansowanie: :painting: XD), może ktoś właśnie w tym terminie się wybiera i chciałby się poznać przed obozem? :dog:

Posted

Dziewczyny zapiszcie się do grupy na fb tam więcej osób się udziela i łatwiej będzie kogoś poznać :)

[url]https://www.facebook.com/groups/285786991445740/?fref=ts[/url]

• 1 month later...
Posted (edited)

Ja niestety nie mam facebooka (i jakimś cudem żyję i mam się dobrze) , zaklepany jest już 2 turnus. Tak troszkę na ostatnią chwilę i powoli robię przygotowania do wyprawki dla psa , pierwszy raz z nią jade na taki obóz. Pani z biura mówiła że tam są sklepy blisko żeby nie brać za bardzo karmy bo można bez problemu kupić. Więc wydaje mi się że 2 kg będzie optymalne a potem można dokupić , ciekawe jak będzie.
Założyłam byle jakie konto na facebooku żeby popatrzeć na tą waszą grupę bo nie chciało mi bez tego pokazaćo.O.

Edited by Cyrkiel
Posted

Dzięki , akurat z karmą nie będzie problemu bo je Chappi (nie linczujcie mnie ;) ). Mam do Ciebie takie pytanie , pewnie nie chce Ci się pisać tego samego ale powiedz mi szczerze czy ta linka 15 m na pewno się przydaję? Bo wiesz , nie wiem jakie są twoje doświadczenia obozowe ale u mnie wiele rzeczy niby niezbędnych okazywało się niepotrzebnych. Staram się mieć jak najmniejszy bagaż bo tak to sama dawałam rade , a tu jeszcze psine muszę trzymać. Poza tym trochę mnie to przeraża że od rany cały dzień w pociągu , takie męczące mi się to wydaje. Czytałam mniej więcej co pisałaś(ście) ale tak naprawdę urywkowo , skacząc co 100 stron lub 20. Skoro to tak długo organizują to musi być fajnie , szukałam jeszcze innych obozów z psem aczkolwiek jak przeczytałam ''5 osób w pokoju i 5 psów'' to mnie to troche zraziło , co ja mówie bardzo zraziło.

• 10 months later...
  • 1 year later...
  • 7 months later...
  • 1 year later...