Guptasek Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [quote name='Rudawa']Parówki, są niezastąpione ;)[/QUOTE] Borysowi tak na parówkach nie zależy :) Quote
Shetanka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [quote name='Rudawa']Parówki, są niezastąpione ;)[/QUOTE] Nie prawda, mało który pies, który jest na mięsie jest na nie jakoś szczególnie nakręcony... [quote name='Guptasek']To kupimy coś takiego ; ] I jeszcze coś żeby się łatwo dzieliło [no chyba ze to się łatwo dzieli][/QUOTE] Nie, niestety dzieli się okropnie... mój Chrupek ma takie szczęki, że po prostu za każdym razem jak Go nagradzam daje mu odgryźć kawałek XD A z takich co się dobrze dzielą to możesz jakieś paski mięsne wziąć: [url]http://gryzaki.pl/index.php/cPath/97?topSsid=79a7e55ba0746d2b753427b59e3d1fcd[/url] wiele psów też za nimi przepada Quote
Guptasek Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Te paski mięsne to takie jak z pedigree.. :eviltong: Borys kocha przysmaki z pedigree za gryzaka to dał by się pociąć :loveu: Quote
Shetanka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 No podobne, tylko że więcej mięsa w nich :D Jednak się przeliczyłam, nie 6kg smaczków tylko 1-1,5kg xP to spoko :D Quote
Rudawa Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Wiecie co ja mam problem z Colo, on od jakiegoś czasu wg nie chcę skakać, nie chcę biegać, nie chcę bawić się frisbee. Zrobiłam mu wszelkiego rodzaju badania i ni kompletnie mu nie jest. Czy wasze psy kiedyś tak miały. Colo ma tak od jakichś dwóch tygodni :(. Jedyne co potrafi go nakręcić to właśnie parówki i to też nie zawsze. Dlatego zrobię tak jak Shetanka i po prostu wezmę dużo różnych smaczków. A jak to nie pomoże to będę wzywać posiłki w postaci mamy. Quote
MakeBelieve Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Moja Daisy też tak za parówami nie szaleje ;) Ja biorę paczkę Brita Care Let's bite, kurczak i ryba- 100% mięsa. Do tego... Jakieś tam psismaczki z Karuska, ponoć dobre. I z Puriny Funtastiksy bekon i ser, czy coś takiego. I też chyba wezmę płucka, bo ponoć dobrze się dzielą nawet. Ala, pamiętasz? Chrupki pedałki ;*** Quote
Guptasek Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 A ty mieszkasz gdzieś blisko obozu ?:eviltong: I mam jeszcze jedno pytanko , masz hodowle owsików ?:loveu: Quote
Shetanka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [quote name='Vini.']Ala, pamiętasz? Chrupki pedałki ;***[/QUOTE] Tak, przez głupie różowe smaczki mój pies został mianowany pedałem :( XDD Quote
Ola164 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Borys i pedał? Gdzie tam... On przez pierwsze 5 dni na przemian gwałcił Korę i łóżko na którym leżała.... :roll::D No dobra... Różowa obroża to już inna sprawa.... Quote
Guptasek Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 To Elliot wymyślił ! Jej wina ! Ale Borys się później odgryzł:evil_lol::evil_lol::evil_lol: On wychowuje , raz że się puka ! a dwa że naprawde trzeba pukać bo kto by pomyślał żeby kjażdy wchodził do domku bez pukania , albo do pokoju:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mam psa morderce:loveu: Oluś to nie moja wina że lubię różowy ! :loveu::loveu::loveu: Quote
Isles Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Jeszcze o smyczy zapomniałaś xdd EDIT: zapewne pukałam ale ty spałaś ! Quote
Guptasek Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Pff.. ; ] Na złość wam Kupie mu jeszcze jedną ! ^^ Quote
Shetanka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Haha mój też miał różową smycz przez kilka dni jak swoją pogryzł XD no i go przebrałam za Chrupka-Pedałka jak było przebieranie psów Quote
Guptasek Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Chyba tak . I gdybym wiedziała jakiś czas temu ze wezme Borysa to bym jechała z wami ;* Ale już się umówiłam z Martą & Kamą na 1 turnus :) Quote
Guptasek Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Martuś ; * chodziło mi o to że gdybym sie z Tobą nie umówiła :loveu: Quote
MakeBelieve Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 No własnie! czuje sie przeszkoda zebys jechala na inny turnus ;((( Quote
Guptasek Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Kicia nie marudź ! jadę z Tobą i koniec ! ;* Quote
Rudawa Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='Guptasek']A ty mieszkasz gdzieś blisko obozu ?:eviltong: I mam jeszcze jedno pytanko , masz hodowle owsików ?:loveu:[/QUOTE] Tak mieszkam blisko obozu, tak mam hodowlę ozików, i powiem więcej 26 czerwca oczekujemy miotu aussi - Hera von Hexenhaus x Preminent Line Colorado Springs. Quote
Guptasek Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Boże ! Jak ja bym chciała owsika ! :loveu::loveu::loveu: Szkoda tylko że mnie mama nie kocha :-( Quote
Recommended Posts