Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rudawa']Parówki, są niezastąpione ;)[/QUOTE]

Nie prawda, mało który pies, który jest na mięsie jest na nie jakoś szczególnie nakręcony...

[quote name='Guptasek']To kupimy coś takiego ; ]
I jeszcze coś żeby się łatwo dzieliło [no chyba ze to się łatwo dzieli][/QUOTE]

Nie, niestety dzieli się okropnie... mój Chrupek ma takie szczęki, że po prostu za każdym razem jak Go nagradzam daje mu odgryźć kawałek XD
A z takich co się dobrze dzielą to możesz jakieś paski mięsne wziąć: [url]http://gryzaki.pl/index.php/cPath/97?topSsid=79a7e55ba0746d2b753427b59e3d1fcd[/url]
wiele psów też za nimi przepada

Posted

Wiecie co ja mam problem z Colo, on od jakiegoś czasu wg nie chcę skakać, nie chcę biegać, nie chcę bawić się frisbee. Zrobiłam mu wszelkiego rodzaju badania i ni kompletnie mu nie jest. Czy wasze psy kiedyś tak miały. Colo ma tak od jakichś dwóch tygodni :(. Jedyne co potrafi go nakręcić to właśnie parówki i to też nie zawsze. Dlatego zrobię tak jak Shetanka i po prostu wezmę dużo różnych smaczków. A jak to nie pomoże to będę wzywać posiłki w postaci mamy.

Posted

Moja Daisy też tak za parówami nie szaleje ;) Ja biorę paczkę Brita Care Let's bite, kurczak i ryba- 100% mięsa. Do tego... Jakieś tam psismaczki z Karuska, ponoć dobre. I z Puriny Funtastiksy bekon i ser, czy coś takiego. I też chyba wezmę płucka, bo ponoć dobrze się dzielą nawet.
Ala, pamiętasz? Chrupki pedałki ;***

Posted

Borys i pedał? Gdzie tam... On przez pierwsze 5 dni na przemian gwałcił Korę i łóżko na którym leżała.... :roll::D
No dobra... Różowa obroża to już inna sprawa....

Posted

To Elliot wymyślił !
Jej wina ! Ale Borys się później odgryzł:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
On wychowuje , raz że się puka ! a dwa że naprawde trzeba pukać bo kto by pomyślał żeby kjażdy wchodził do domku bez pukania , albo do pokoju:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mam psa morderce:loveu:
Oluś to nie moja wina że lubię różowy ! :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Guptasek']A ty mieszkasz gdzieś blisko obozu ?:eviltong:
I mam jeszcze jedno pytanko , masz hodowle owsików ?:loveu:[/QUOTE]
Tak mieszkam blisko obozu, tak mam hodowlę ozików, i powiem więcej 26 czerwca oczekujemy miotu aussi - Hera von Hexenhaus x Preminent Line Colorado Springs.