Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Wiem :eviltong:
Macie tu zdjęcie Borysa jako ze on jedzie na OZP1 zamiast Kufy
[url]http://i50.tinypic.com/29vkw9s.jpg[/url]
Elliot zmień że jade z Gejoskiem:eviltong:

Posted

[quote name='Shetanka']Tak, na MP w Katowicach w 2009.[/QUOTE]
Aha to nie. Bo wiesz wydaje mi się, że Cię skądś znam ale nie wiem ( nadal ). Myślałam, że właśnie z Katowic ale w tym roku. A pytam akurat o Janis bo nie wiem kto ją wystawiał ( nie zwróciłam uwagi ).

Posted

A ja mam pytanie do wszystkich w tym temacie. Czy któreś z was i z pań ma w domu rodowodowego psiaka i ktoś albo wy/panie je wystawiacie?
PS: Pytanie nie dotyczy p. Karoliny i Ewelinki.

Posted

Hej co tu taka cisza? Ja rozumiem, że wy nie siedzicie cały czas na dogo ( ja też nie :D ) No ale żeby przez dwie godziny "poszkolne" nikt nic nie napisał. A może to ja coś nie stosownego napisałam?

Posted

Mi oceny dzisiaj wystawiali. Ale jutro ja też nie idę do szkoły bo mam VI Warmińsko-Mazurskie wyścigi Smoczych Łodzi i startuje więc mnie cały dzień w szkole mnie ma :D. A potem poniedziałek też raczej nie idę no a do końca tygodnia to mnie na pewno nie będzie bo nie mogę.

Posted

[quote name='Rudawa']Aha to nie. Bo wiesz wydaje mi się, że Cię skądś znam ale nie wiem ( nadal ). Myślałam, że właśnie z Katowic ale w tym roku. A pytam akurat o Janis bo nie wiem kto ją wystawiał ( nie zwróciłam uwagi ).[/QUOTE]

Byłam w Kato, w piątek wystawiałam mojego nagusa peruwiańskiego + MP z nim, w sobotę wystawiałam dużego szwajcarskiego psa pasterskiego + MP z moim nagusem i w niedzielę MP z seterem angielskim.

Posted

Mnie też dzisiaj nie było ;) Podobnie jak wczoraj i jutro. Durnia sobie kleje (czytaj: nic nie robie), w niedziele mam tylko trening z Daisy i w następnym tygodniu troche pochodze, potem po świadectwo i w weekend piknik agility. A po pikniku to będę powooli się szykować na obóz^

Posted

a mnie karzą chodzić, bo nie wierzą, że nic nie robimy. a w sumie od ponad tygodnia cały czas makao, kent, cygan, poker... ;p
obliczyłam, że na obóz muszę wziąć ... conajmniej 6kg żwaczy/suszonych płuc. hahaha gdzie ja to zmieszczę XD

Posted

[quote name='Guptasek']My gramy w kenta i w tysiąca :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Hehe... a my oglądamy różne filmy animowane, np. wczoraj odlot na matmie, biologi i polskim ;) Wychowawca nas zwolnił. Tak to byśmy normalnie lekcje mieli :/.

Posted

[quote name='Rudawa']Hehe... a my oglądamy różne filmy animowane, np. wczoraj odlot na matmie, biologi i polskim ;) Wychowawca nas zwolnił. Tak to byśmy normalnie lekcje mieli :/.[/QUOTE]

Jutro ide z klasą na kręgle :p

Posted

Nom. Rzuciła bym taki pomysł ale... jak mam do szkoły nie chodzić to po co, i tak bym nie poszła :D. A po za tym jak mam nie iść w poniedziałek szkoły tylko dla tego, że mi się nie chce to nie mogę się wg w tej dzielnicy pokazywać bo to są oficjalnie wagary :(

Posted

[quote name='Guptasek']My tez musimy wziąć dużo smaczków , co polecacie dla psa który musi miec mega motywacje ?[/QUOTE]

[URL]http://gryzaki.pl/index.php/cPath/39?topSsid=79a7e55ba0746d2b753427b59e3d1fcd[/URL]
Coś z tego :D Z doświadczenia mogę polecić żwacze wołowe i płuca wołowe. Mój pies jak tylko czuje że coś takiego mam to od razu mu się chce wszystko :D

Ja chyba wezmę:
3kg żwaczy ciętych
2kgkg płucek wołowych
1,5kg serc wołowych

Takie smaczki są w sumie dosyć tanie (jak zamawiasz przez neta, ja w zoologicznym dzisiaj za żwacze zapłaciłam 22zł/0,5kg, a na tej stronce 14zł/1kg...) jedyna ich wada że baaardzo śmierdzą, no ale to motywuje psy.

Posted

[quote name='Guptasek']My tez musimy wziąć dużo smaczków , co polecacie dla psa który musi miec mega motywacje ?[/QUOTE]
Parówki, są niezastąpione ;)