Shetanka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [quote name='Rudawa']Shetanka - wystawiałaś kiedyś Janis??[/QUOTE] Tak, na MP w Katowicach w 2009. Quote
Guptasek Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Mam pytanie do opz1 ! Bierze ktoś gitare ? umie ktoś grać ?:loveu: Quote
MakeBelieve Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Mysiu, już wiesz, że ja nie biore, bo nie mam gdzie! ;d Quote
Guptasek Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Wiem :eviltong: Macie tu zdjęcie Borysa jako ze on jedzie na OZP1 zamiast Kufy [url]http://i50.tinypic.com/29vkw9s.jpg[/url] Elliot zmień że jade z Gejoskiem:eviltong: Quote
Rudawa Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [quote name='Shetanka']Tak, na MP w Katowicach w 2009.[/QUOTE] Aha to nie. Bo wiesz wydaje mi się, że Cię skądś znam ale nie wiem ( nadal ). Myślałam, że właśnie z Katowic ale w tym roku. A pytam akurat o Janis bo nie wiem kto ją wystawiał ( nie zwróciłam uwagi ). Quote
Rudawa Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 A ja mam pytanie do wszystkich w tym temacie. Czy któreś z was i z pań ma w domu rodowodowego psiaka i ktoś albo wy/panie je wystawiacie? PS: Pytanie nie dotyczy p. Karoliny i Ewelinki. Quote
Rudawa Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Hej co tu taka cisza? Ja rozumiem, że wy nie siedzicie cały czas na dogo ( ja też nie :D ) No ale żeby przez dwie godziny "poszkolne" nikt nic nie napisał. A może to ja coś nie stosownego napisałam? Quote
Rudawa Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 O.o ty wagarowiczko!!! Czemu do szkoły nie chodzisz!? Quote
Guptasek Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 :p bo jest ciepło ! ^^ Nie no poprostu mam już wystawione oceny i nie ma tam co robić ;D Quote
Rudawa Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Mi oceny dzisiaj wystawiali. Ale jutro ja też nie idę do szkoły bo mam VI Warmińsko-Mazurskie wyścigi Smoczych Łodzi i startuje więc mnie cały dzień w szkole mnie ma :D. A potem poniedziałek też raczej nie idę no a do końca tygodnia to mnie na pewno nie będzie bo nie mogę. Quote
Shetanka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [quote name='Rudawa']Aha to nie. Bo wiesz wydaje mi się, że Cię skądś znam ale nie wiem ( nadal ). Myślałam, że właśnie z Katowic ale w tym roku. A pytam akurat o Janis bo nie wiem kto ją wystawiał ( nie zwróciłam uwagi ).[/QUOTE] Byłam w Kato, w piątek wystawiałam mojego nagusa peruwiańskiego + MP z nim, w sobotę wystawiałam dużego szwajcarskiego psa pasterskiego + MP z moim nagusem i w niedzielę MP z seterem angielskim. Quote
MakeBelieve Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Mnie też dzisiaj nie było ;) Podobnie jak wczoraj i jutro. Durnia sobie kleje (czytaj: nic nie robie), w niedziele mam tylko trening z Daisy i w następnym tygodniu troche pochodze, potem po świadectwo i w weekend piknik agility. A po pikniku to będę powooli się szykować na obóz^ Quote
Shetanka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 a mnie karzą chodzić, bo nie wierzą, że nic nie robimy. a w sumie od ponad tygodnia cały czas makao, kent, cygan, poker... ;p obliczyłam, że na obóz muszę wziąć ... conajmniej 6kg żwaczy/suszonych płuc. hahaha gdzie ja to zmieszczę XD Quote
Guptasek Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 My gramy w kenta i w tysiąca :loveu::loveu::loveu: Quote
Rudawa Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [quote name='Guptasek']My gramy w kenta i w tysiąca :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Hehe... a my oglądamy różne filmy animowane, np. wczoraj odlot na matmie, biologi i polskim ;) Wychowawca nas zwolnił. Tak to byśmy normalnie lekcje mieli :/. Quote
Guptasek Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 My tez musimy wziąć dużo smaczków , co polecacie dla psa który musi miec mega motywacje ? Quote
Guptasek Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [quote name='Rudawa']Hehe... a my oglądamy różne filmy animowane, np. wczoraj odlot na matmie, biologi i polskim ;) Wychowawca nas zwolnił. Tak to byśmy normalnie lekcje mieli :/.[/QUOTE] Jutro ide z klasą na kręgle :p Quote
Rudawa Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Nom. Rzuciła bym taki pomysł ale... jak mam do szkoły nie chodzić to po co, i tak bym nie poszła :D. A po za tym jak mam nie iść w poniedziałek szkoły tylko dla tego, że mi się nie chce to nie mogę się wg w tej dzielnicy pokazywać bo to są oficjalnie wagary :( Quote
Shetanka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [quote name='Guptasek']My tez musimy wziąć dużo smaczków , co polecacie dla psa który musi miec mega motywacje ?[/QUOTE] [URL]http://gryzaki.pl/index.php/cPath/39?topSsid=79a7e55ba0746d2b753427b59e3d1fcd[/URL] Coś z tego :D Z doświadczenia mogę polecić żwacze wołowe i płuca wołowe. Mój pies jak tylko czuje że coś takiego mam to od razu mu się chce wszystko :D Ja chyba wezmę: 3kg żwaczy ciętych 2kgkg płucek wołowych 1,5kg serc wołowych Takie smaczki są w sumie dosyć tanie (jak zamawiasz przez neta, ja w zoologicznym dzisiaj za żwacze zapłaciłam 22zł/0,5kg, a na tej stronce 14zł/1kg...) jedyna ich wada że baaardzo śmierdzą, no ale to motywuje psy. Quote
Rudawa Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [quote name='Guptasek']My tez musimy wziąć dużo smaczków , co polecacie dla psa który musi miec mega motywacje ?[/QUOTE] Parówki, są niezastąpione ;) Quote
Guptasek Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 To kupimy coś takiego ; ] I jeszcze coś żeby się łatwo dzieliło [no chyba ze to się łatwo dzieli] Quote
Recommended Posts