Merenwen Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Znajdź sobie jakiegoś kolegę psiarza i go na obóz wyciągnij :D Możesz szukać na dogomanii, pewno ktoś się znajdzie ;) Quote
Ola164 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [B]pucek[/B] - zawsze można czekać na ostatnią chwilę ;) Ja w tamtym roku zapisałam się dzień przed obozem ;) Quote
MakeBelieve Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Pucek, jedź na OZP1 ;) Może Guptasek tez pojedzie, a my chyba jednak troszke pojecia mamy o szkoleniu i wgl.. nie?;) Tzn... wiemy jakie są ogółem metody na obozie i byśmy jak coś pomogły ;]]] A na moim turnusie też był jeden chłopak i jakoś nie narzekał ^ Quote
pucek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ale nie wiem jak to jest bo 1.07 mój obelix ma szczepienie na wściekliznę i tak na drugi dzień z nim jechać ?? nic mu sie nie stanie ? Quote
MakeBelieve Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 A w sumie co miałoby sie stac? Przy okazji wezmiesz swiadectwo zdrowia ;] Obelix, fajne iimie ;pp A jak on reaguje na większą ilosc psów? I wgl.. ile masz Ty lat?;] Quote
Fantowa Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Sorry, ja tak teraz nie do tematu, ale nie wiem gdzie o to zapytać ^^. Bo raczej jadę na OZP5 i widziałam, że na liście jest jakaś 13-letnia dziewczyna z goldenkiem. Jaki ona ma nick na Dogo? Lub jakiś inny kontakt do niej? Quote
Guptasek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Kasia od Meli ! ;] Ja baardzo ha lubie < 3 i Mele też :eviltong: Nie będziesz się z nimi nudziła ;p Mnie prosze zapisać na OZP1. na 99% jadę;) Quote
MakeBelieve Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 O i u nas prosze wykreślić jednak znowu szukanie, bo będziemy z Guptaskową ;** Quote
pucek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 mam 15 lat ;p pies 2,5 miesiąca nie byl nigdy w towarzystwie dużej ilości psów ale jak chodzę n korki z matmy to zabieram go ze sobą bo tamta babka ma yorka przez 45min ganiają sie zacięcie wiec lubi inne psy tak mi sie wydaje p.s najgorsze to to ze on nie umie chodzić na smyczy ;[ Quote
Fantowa Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Guptasek']Nie ma dogo :] No ma 13 lat .[/QUOTE] a ma gadu-gadu? ;D Quote
MakeBelieve Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Puuuceek... W fajnym wieku jesteś ^ Ok, młody ma czas, żeby sie nauczyć. Tylko mówię od razu. Bierz OD CHOLERY smakołyków, ile wlezie! On jest na takim etapie, że za małe gówno trzeba go nagradzać jakby Oskara dostał ;pp Wiem co mówie, ja też szczeniaka miałam ;) I spokojnie, miekka i wygodna obróżka, smycz dobra i sie nauczy ;] Quote
pucek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 a ty vini ?? wiem wiem kobiet nie pyta sie o wiek ;] ale tak z ciekawosci Quote
Guptasek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 No .! To jedziesz na OZP1 i nie marudź nam tutaj .! ; ] Nie ma gadu gadu :( Quote
MakeBelieve Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 14 na obozie skoncze ;]] Ok, to dopiszcie Pucka i Obelixa na OZP1 ;]] Zoobaczysz, będzie fajnie :P Quote
Guptasek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Daj mu pomyśleć . :P Olu od nuki : Jak będziecie na obozie to dokładnie obejrzyjcie kible :) Napisze wam coś łaadnego ;* Quote
pucek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 ty ty nie rozpedzaj sie !! Nie jestem za bardzo towarzyską/przystojną osobą więc musze sie poważnie zastanowić nad wyjazdem bo jak mówie przy was można będzie zdziczeć ;] Po drugie będe się głupio czuł w otoczeniu samych dziewczyn hehe ( chociaż w sumie :) ) Quote
MakeBelieve Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 alez ja sie nie rozpedzam ;) tak tak, na obozie sie okaze czy Ty taki nietowarzyski ;] Za jakis tydzien bd dzwonić do wandrusa to sie spytam, ale jak chcesz to mozesz zadzwonic, spytac sie czy jest narazie zapisany jakis chlopak i jakie psy będą :P Quote
Guptasek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Wydaje mi sie że na Obozie z psem jakoś nie bedzie nikomu to przeszkadzać :) Tu chodzi o dobrą zabawę a nie o wygląd ;) Rozkręcisz się , zobaczysz ^^ A jak nie to będziemy udawać przybite , okej ? ;) A .! i właśnie namawiam kolegę żeby jechał ;) Quote
pucek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 dzwoniłem i żaden chłopak nie jedzie narazie bo ja się zastanawiam coraz bardziej mnie w to wciągacie P.s Jest tam Wi-fi (net) Quote
Guptasek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 no wiesz... nie za bardzo.. tzn. w recepcji ale tylko dal kadry . Oj przestań marudzić . ;) Bezie fajnie :p Może to dziwnie zabrzmi ale jak ja bym była chopakiem to bym chciała jechać na obóz z dziewczynami . a szczególnie ża masz szczeniaka . Wszystkie laski twoje :pp Quote
Fantowa Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Nie ma gadu gadu :([/QUOTE] A ma coś w ogóle? Tzn. jakiś e-mail, konto na nk, nie wiem... xd Quote
MakeBelieve Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Haha, Guptaskowa za bardzo naoglądała sie filmów, tam zawsze laski lecą na szczeniaka^ Kurde, serio nie ma wifi dla obozowiczów?? Jak ja przeżyje 2 tygodnie bez neta.. A mam wifi w komie. Quote
pucek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ja tam i tak kompa biore ( jak bym pojechał ) Bo założe sie ze tv też niema ;] Quote
Recommended Posts