Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Pucek, jedź na OZP1 ;) Może Guptasek tez pojedzie, a my chyba jednak troszke pojecia mamy o szkoleniu i wgl.. nie?;) Tzn... wiemy jakie są ogółem metody na obozie i byśmy jak coś pomogły ;]]] A na moim turnusie też był jeden chłopak i jakoś nie narzekał ^

Posted

Ale nie wiem jak to jest bo 1.07 mój obelix ma szczepienie na wściekliznę i tak na drugi dzień z nim jechać ?? nic mu sie nie stanie ?

Posted

Sorry, ja tak teraz nie do tematu, ale nie wiem gdzie o to zapytać ^^.
Bo raczej jadę na OZP5 i widziałam, że na liście jest jakaś 13-letnia dziewczyna z goldenkiem. Jaki ona ma nick na Dogo? Lub jakiś inny kontakt do niej?

Posted

mam 15 lat ;p pies 2,5 miesiąca nie byl nigdy w towarzystwie dużej ilości psów ale jak chodzę n korki z matmy to zabieram go ze sobą bo tamta babka ma yorka przez 45min ganiają sie zacięcie wiec lubi inne psy tak mi sie wydaje

p.s najgorsze to to ze on nie umie chodzić na smyczy ;[

Posted

Puuuceek... W fajnym wieku jesteś ^ Ok, młody ma czas, żeby sie nauczyć. Tylko mówię od razu. Bierz OD CHOLERY smakołyków, ile wlezie! On jest na takim etapie, że za małe gówno trzeba go nagradzać jakby Oskara dostał ;pp Wiem co mówie, ja też szczeniaka miałam ;) I spokojnie, miekka i wygodna obróżka, smycz dobra i sie nauczy ;]

Posted

ty ty nie rozpedzaj sie !! Nie jestem za bardzo towarzyską/przystojną osobą więc musze sie poważnie zastanowić nad wyjazdem bo jak mówie przy was można będzie zdziczeć ;] Po drugie będe się głupio czuł w otoczeniu samych dziewczyn hehe ( chociaż w sumie :) )

Posted

alez ja sie nie rozpedzam ;) tak tak, na obozie sie okaze czy Ty taki nietowarzyski ;] Za jakis tydzien bd dzwonić do wandrusa to sie spytam, ale jak chcesz to mozesz zadzwonic, spytac sie czy jest narazie zapisany jakis chlopak i jakie psy będą :P

Posted

Wydaje mi sie że na Obozie z psem jakoś nie bedzie nikomu to przeszkadzać :)
Tu chodzi o dobrą zabawę a nie o wygląd ;) Rozkręcisz się , zobaczysz ^^
A jak nie to będziemy udawać przybite , okej ? ;)
A .! i właśnie namawiam kolegę żeby jechał ;)

Posted

no wiesz... nie za bardzo.. tzn. w recepcji ale tylko dal kadry .
Oj przestań marudzić . ;) Bezie fajnie :p
Może to dziwnie zabrzmi ale jak ja bym była chopakiem to bym chciała jechać na obóz z dziewczynami . a szczególnie ża masz szczeniaka . Wszystkie laski twoje :pp

Posted

Haha, Guptaskowa za bardzo naoglądała sie filmów, tam zawsze laski lecą na szczeniaka^
Kurde, serio nie ma wifi dla obozowiczów?? Jak ja przeżyje 2 tygodnie bez neta.. A mam wifi w komie.