Coffee&Nera Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Wpadlam tutaj do ciebie przypadkiem ale jak pozwolisz to juz tutaj zostane na zawsze co ty na to? :cool3: Blacky jest poprostu cudowny- wszystkie malamuty są piekne ale on ma cos w sobie :loveu: Quote
Aville Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Carolcia'] [IMG]http://images21.fotosik.pl/363/4a6271c0b2a233f4.jpg[/IMG][/quote]O rety :loveu: To jest po prostu pies idealny :loveu: jest przepiękny - taki malamut to było (i jest) moje największe marzenie, niestety całkowicie niemożliwe do spełnienia... :( Gratuluję pięknego Blacky'ego, będę częściej odwiedzać Waszą galerię - zakochałam się ;) Quote
Carolcia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='chicken']Mam dokladnie takie same spostrzezenia :cool3: A ja tak sie zastanawiam i zastanawiam ale drugi piesek nie zawita u mnie tak predko :shake:[/quote] Ale kiedys na pewno zawita i wtedy sobie pomyslisz, ze warto bylo czekac :loveu:. [B]haska[/B] dziekuje Ci bardzo :Rose: :p [quote name='Nerul']Wpadlam tutaj do ciebie przypadkiem ale jak pozwolisz to juz tutaj zostane na zawsze co ty na to? :cool3: Blacky jest poprostu cudowny- wszystkie malamuty są piekne ale on ma cos w sobie :loveu:[/quote] Nie mam zadnych przeciwskazan, zebys tutaj nie zostala :p :p. Ciesze sie, ze Blacky Ci sie podoba :multi: i zapraszamy ponownie :cool3: [quote name='Aville']O rety :loveu: To jest po prostu pies idealny :loveu: jest przepiękny - taki malamut to było (i jest) moje największe marzenie, niestety całkowicie niemożliwe do spełnienia... :-( Gratuluję pięknego Blacky'ego, będę częściej odwiedzać Waszą galerię - zakochałam się ;-)[/quote] Dlaczego nie mozliwe???Wszystko jest mozliwe :D:D Dziekujemy za mile komentarze :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 No to ja ci mówie ze odrazu sie wprosze ponownie do was do waszej pieknej galeryjki ;) Wiesz mi ja jestem najwiekszą milosniczką malamutów na moim osiedlu ;) Quote
Carolcia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Nerul']No to ja ci mówie ze odrazu sie wprosze ponownie do was do waszej pieknej galeryjki ;) Wiesz mi ja jestem najwiekszą milosniczką malamutów na moim osiedlu ;)[/quote] A skad to zamilowanie???:loveu: A masz galeryjke, bo szukalam i nie znalazlam :oops: Quote
Coffee&Nera Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Nie niemam :( Ale niedługo bedzie ;) Mojego kundliczka :D:D A skad zamiłowanie- to bylo w 2003 roku na wyscigach psich zaprzęgów- milosc od pierwszego wejżenia :loveu: Quote
Aville Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Carolcia']Dlaczego nie mozliwe???Wszystko jest mozliwe :D:D[/quote]Myślę, że po prostu alaskany (i husky podobnie) mają specyficzne i zbyt duże, hmm, wymagania ruchowe ;) jak na mój gust. Przez prawie 5 lat czekałam na alaskana - kiedy wreszcie mogliśmy kupić psa, dokładnie przeanalizowałam sytuację i z rasy zrezygnowaliśmy :( i myślę, że było to najlepsze rozwiązanie, bo dziś moglibyśmy wzajemnie męczyć się ze sobą :shake: [SIZE=1]A ponadto obawiam się, że Mandor spowodował u mnie nieuleczalną fascynację akitami ;) [/SIZE] Dlatego pozostają mi zachwyty takimi pięknymi psiskami jak Twój Blacky :D Quote
Carolcia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Nerul']Nie niemam :( Ale niedługo bedzie ;) Mojego kundliczka :D:D A skad zamiłowanie- to bylo w 2003 roku na wyscigach psich zaprzęgów- milosc od pierwszego wejżenia :loveu:[/quote] to na pewno wpadne do waszej galerii jak juz bedzie :cool3:. Ehhh zazdroszcze. Ja nigdy nie mialam okazji byc na zawodach, ale kilka razy taki jeden maly zaprzeg na spacerze obok mnie przejezdzal :eviltong:, ale ostatnio ich nie spotykam-moze dlatego, ze cieplo jest. [quote name='Aville']Myślę, że po prostu alaskany (i husky podobnie) mają specyficzne i zbyt duże, hmm, wymagania ruchowe ;-) jak na mój gust. Przez prawie 5 lat czekałam na alaskana - kiedy wreszcie mogliśmy kupić psa, dokładnie przeanalizowałam sytuację i z rasy zrezygnowaliśmy :-( i myślę, że było to najlepsze rozwiązanie, bo dziś moglibyśmy wzajemnie męczyć się ze sobą :shake: [SIZE=1]A ponadto obawiam się, że Mandor spowodował u mnie nieuleczalną fascynację akitami ;-) [/SIZE] Dlatego pozostają mi zachwyty takimi pięknymi psiskami jak Twój Blacky :-D[/QUOTE] Moze tez dobrze sie stalo. Ja bardzo lubie dluugie spacery, bieganie itd. ,wiec sie z Blackym nie meczymy ze soba. Akity rowniez sa bardzo ladne :loveu:. Ogladalam zdjecia Twojego pupila w dziale akit :p :eviltong: Quote
a_ga.isk Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Doberek ;) Sliczne fotki widzę :) [IMG]http://images12.fotosik.pl/70/99521fb6771276e7.jpg[/IMG] :loveu: Quote
eria Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 kiedy się wybieracie do szkoły z Blackim ? i o nowe fotki też zapytam, bo tu tylko takie pojedyncze się przewijają ;) :loveu: a on ciągnie do psów w przyjacielskich zamiarach ? Quote
Carolcia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='eria']kiedy się wybieracie do szkoły z Blackim ? i o nowe fotki też zapytam, bo tu tylko takie pojedyncze się przewijają ;) :loveu: a on ciągnie do psów w przyjacielskich zamiarach ?[/quote] Do szkoly pojdziemy, gdy kupie Blackimu (wkoncu :roll: ) kaganiec - z czym kiepsko idzie u nas:roll: Fotki sa na poprzedniej stronie :cool3: W przyjacielskich zamiarach - na szczescie (!!!), bo nie wiem co zrobilabym gdyby byl agresywny :crazyeye: Quote
Carolcia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Carolcia'] Fotki sa na poprzedniej stronie :cool3: [/quote] tzn. na 80 str :eviltong: . Dlaczego nie moge edytowac mojego poprzedniego postu??? :crazyeye: Quote
eria Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 no właśnie!! ja też teraz chciałam coś dopisać a nie mogę :crazyeye: nie ma przycisku edit gdyby Blaski był agresywny to kaganiec byś już miała:evil_lol: Quote
Carolcia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='eria']no właśnie!! ja też teraz chciałam coś dopisać a nie mogę :crazyeye: nie ma przycisku edit gdyby Blaski był agresywny to kaganiec byś już miała:evil_lol:[/quote] Hehe tez racja :cool3: :cool3: Chyba skasowali ten przycisk :angryy: - ciekawe co adminom to da :roll: Quote
Coffee&Nera Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Carolcia ja juz bylam chyba z 5 czy 6 razy na wyscigach jako widz oczywiscie :cool3: Raz nawet pozwolili mi usiąsc na saniach i sobie pomknelam z zaprzęgiem w 6 Malamutków :loveu:. Zapraszam na Podkarpacie czesto tutaj mamy takie atrakcje :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [QUOTE][IMG]http://images12.fotosik.pl/70/99521fb6771276e7.jpg[/IMG][/QUOTE]Misio :loveu: On jest tak cudnie umaszczony :loveu: Quote
Usia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [IMG]http://images12.fotosik.pl/70/99521fb6771276e7.jpg[/IMG] fakt to zdjecia jesli sliczne ;) Carolcia na gg sie zgadamy :razz: Quote
haska_12 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Witaj Karolinko! Melduje się, że jestem :loveu: Quote
Alcazar Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 śliczny misiak, podobają mi się wszystkie husky, alu tu gdzie jestem mało ludzi ich ma, ale jest pupilem sąsiadów. Quote
eria Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Alcazar , Blacky to malamut :loveu: a nie husky ;) dzień dobry Carolcia! Quote
ewelinabuck Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 tez do was dawno nie zaladalam:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
eria Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 ziemia do Carolci!! Gdzie znów przepadłaś?! chcemy zobaczyć Blackiego! Quote
Czarna_Owieczka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Podpisuje się pod powyższym postem, czekamy na fotki ;) pzdr. Quote
Recommended Posts