Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpadlam tutaj do ciebie przypadkiem ale jak pozwolisz to juz tutaj zostane na zawsze co ty na to? :cool3: Blacky jest poprostu cudowny- wszystkie malamuty są piekne ale on ma cos w sobie :loveu:

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Carolcia']

[IMG]http://images21.fotosik.pl/363/4a6271c0b2a233f4.jpg[/IMG][/quote]O rety :loveu: To jest po prostu pies idealny :loveu: jest przepiękny - taki malamut to było (i jest) moje największe marzenie, niestety całkowicie niemożliwe do spełnienia... :(
Gratuluję pięknego Blacky'ego, będę częściej odwiedzać Waszą galerię - zakochałam się ;)

Posted

[quote name='chicken']Mam dokladnie takie same spostrzezenia :cool3:
A ja tak sie zastanawiam i zastanawiam ale drugi piesek nie zawita u mnie tak predko :shake:[/quote]

Ale kiedys na pewno zawita i wtedy sobie pomyslisz, ze warto bylo czekac :loveu:.

[B]haska[/B] dziekuje Ci bardzo :Rose: :p

[quote name='Nerul']Wpadlam tutaj do ciebie przypadkiem ale jak pozwolisz to juz tutaj zostane na zawsze co ty na to? :cool3: Blacky jest poprostu cudowny- wszystkie malamuty są piekne ale on ma cos w sobie :loveu:[/quote]

Nie mam zadnych przeciwskazan, zebys tutaj nie zostala :p :p. Ciesze sie, ze Blacky Ci sie podoba :multi: i zapraszamy ponownie :cool3:

[quote name='Aville']O rety :loveu: To jest po prostu pies idealny :loveu: jest przepiękny - taki malamut to było (i jest) moje największe marzenie, niestety całkowicie niemożliwe do spełnienia... :-(
Gratuluję pięknego Blacky'ego, będę częściej odwiedzać Waszą galerię - zakochałam się ;-)[/quote]

Dlaczego nie mozliwe???Wszystko jest mozliwe :D:D
Dziekujemy za mile komentarze :loveu:

Posted

[quote name='Nerul']No to ja ci mówie ze odrazu sie wprosze ponownie do was do waszej pieknej galeryjki ;) Wiesz mi ja jestem najwiekszą milosniczką malamutów na moim osiedlu ;)[/quote]
A skad to zamilowanie???:loveu:
A masz galeryjke, bo szukalam i nie znalazlam :oops:

Posted

[quote name='Carolcia']Dlaczego nie mozliwe???Wszystko jest mozliwe :D:D[/quote]Myślę, że po prostu alaskany (i husky podobnie) mają specyficzne i zbyt duże, hmm, wymagania ruchowe ;) jak na mój gust. Przez prawie 5 lat czekałam na alaskana - kiedy wreszcie mogliśmy kupić psa, dokładnie przeanalizowałam sytuację i z rasy zrezygnowaliśmy :( i myślę, że było to najlepsze rozwiązanie, bo dziś moglibyśmy wzajemnie męczyć się ze sobą :shake:
[SIZE=1]A ponadto obawiam się, że Mandor spowodował u mnie nieuleczalną fascynację akitami ;) [/SIZE]
Dlatego pozostają mi zachwyty takimi pięknymi psiskami jak Twój Blacky :D

Posted

[quote name='Nerul']Nie niemam :( Ale niedługo bedzie ;) Mojego kundliczka :D:D A skad zamiłowanie- to bylo w 2003 roku na wyscigach psich zaprzęgów- milosc od pierwszego wejżenia :loveu:[/quote]
to na pewno wpadne do waszej galerii jak juz bedzie :cool3:.
Ehhh zazdroszcze. Ja nigdy nie mialam okazji byc na zawodach, ale kilka razy taki jeden maly zaprzeg na spacerze obok mnie przejezdzal :eviltong:, ale ostatnio ich nie spotykam-moze dlatego, ze cieplo jest.

[quote name='Aville']Myślę, że po prostu alaskany (i husky podobnie) mają specyficzne i zbyt duże, hmm, wymagania ruchowe ;-) jak na mój gust. Przez prawie 5 lat czekałam na alaskana - kiedy wreszcie mogliśmy kupić psa, dokładnie przeanalizowałam sytuację i z rasy zrezygnowaliśmy :-( i myślę, że było to najlepsze rozwiązanie, bo dziś moglibyśmy wzajemnie męczyć się ze sobą :shake:
[SIZE=1]A ponadto obawiam się, że Mandor spowodował u mnie nieuleczalną fascynację akitami ;-) [/SIZE]
Dlatego pozostają mi zachwyty takimi pięknymi psiskami jak Twój Blacky :-D[/QUOTE]

Moze tez dobrze sie stalo.
Ja bardzo lubie dluugie spacery, bieganie itd. ,wiec sie z Blackym nie meczymy ze soba.
Akity rowniez sa bardzo ladne :loveu:. Ogladalam zdjecia Twojego pupila w dziale akit :p :eviltong:

Posted

kiedy się wybieracie do szkoły z Blackim ? i o nowe fotki też zapytam, bo tu tylko takie pojedyncze się przewijają ;) :loveu:
a on ciągnie do psów w przyjacielskich zamiarach ?

Posted

[quote name='eria']kiedy się wybieracie do szkoły z Blackim ? i o nowe fotki też zapytam, bo tu tylko takie pojedyncze się przewijają ;) :loveu:
a on ciągnie do psów w przyjacielskich zamiarach ?[/quote]

Do szkoly pojdziemy, gdy kupie Blackimu (wkoncu :roll: ) kaganiec - z czym kiepsko idzie u nas:roll:

Fotki sa na poprzedniej stronie :cool3:

W przyjacielskich zamiarach - na szczescie (!!!), bo nie wiem co zrobilabym gdyby byl agresywny :crazyeye:

Posted

[quote name='Carolcia']

Fotki sa na poprzedniej stronie :cool3:

[/quote]

tzn. na 80 str :eviltong: . Dlaczego nie moge edytowac mojego poprzedniego postu??? :crazyeye:

Posted

no właśnie!! ja też teraz chciałam coś dopisać a nie mogę :crazyeye: nie ma przycisku
edit

gdyby Blaski był agresywny to kaganiec byś już miała:evil_lol:

Posted

[quote name='eria']no właśnie!! ja też teraz chciałam coś dopisać a nie mogę :crazyeye: nie ma przycisku
edit

gdyby Blaski był agresywny to kaganiec byś już miała:evil_lol:[/quote]

Hehe tez racja :cool3: :cool3:

Chyba skasowali ten przycisk :angryy: - ciekawe co adminom to da :roll:

Posted

Carolcia ja juz bylam chyba z 5 czy 6 razy na wyscigach jako widz oczywiscie :cool3: Raz nawet pozwolili mi usiąsc na saniach i sobie pomknelam z zaprzęgiem w 6 Malamutków :loveu:. Zapraszam na Podkarpacie czesto tutaj mamy takie atrakcje :cool3: