Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Carolcia']
[IMG]http://images1.fotosik.pl/271/d6bd2b1e4cd3e51a.jpg[/IMG][/quote]

Jestem sobie maaały miś... Mały miś, śmieszny miś, znam się z dziećmi nie od dziś... jestem sobie mały miś, śmieszny miś, znam się z dziećmi nie od dziś... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Cerber']Jestem sobie maaały miś... Mały miś, śmieszny miś, znam się z dziećmi nie od dziś... jestem sobie mały miś, śmieszny miś, znam się z dziećmi nie od dziś... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

:lol: :lol: :lol: no nie wiem czy taki mały :evil_lol:

Posted

[quote name='Carolcia']:lol: :lol: :lol: no nie wiem czy taki mały :evil_lol:[/quote]

moze być i duuuuży... :lol: :lol: :lol:

Jestem sobie duży miś, śmieszny miś, znam się z dziećmi nie od dziś... :D:D:D:D:D:D

Posted

[quote name='Cerber']moze być i duuuuży... :lol: :lol: :lol:

Jestem sobie duży miś, śmieszny miś, znam się z dziećmi nie od dziś... :D:D:D:D:D:D[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Carolcia']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
czeklam na nowe foteczki... ale dopiero wieczorkiem zajrze... :)

Posted

[quote name='haska_12'][COLOR=lightblue]Ps.Pytam tak z ciekawości.. z kąd masz Blackiego? Ma rodowodzik :)?[/COLOR][/quote]

Blackiego mam ze Stalowej Woli ,od wuja mojego szwagierka;) (Sarosa tez z tad mialam).Jest bez rodowodu ,bo facio zaniedbywal wystawy :placz: (to sie dowiedzialam ostatnio :shake:).No ale trudno ,wazne ,ze mam wspanialego psa :D

Posted

[quote name='haska_12']Każdy pies jest wspaniały na swój sposób :loveu:[/quote]

nie ma złego i brzydkiego psa ,ale sa źli właściciele :shake:

[SIZE=1]Aha....a gdzie moga wstawic filmiki, bo mam kilka nagranych ,ale nie wiem gdzie je moga dac.Probowalam na Google video ,ale nie chcialo mi przyjąć :-( [/SIZE]

Posted

obejrzałam filmik... :happy1: :happy1: :happy1: mówiłam, ze to duży miś, który zna się z dziećmi nie od dziś...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: