Jump to content
Dogomania

Dodek-terier walijski czeka na ten jedyny domek na zawsze. Za TM!

Recommended Posts

Posted

[quote name='dusje']Sliczniutki misiaczek i taki smutny :-( Dziewczyny, myslalyscie ewentualnie o platnym DT? BeaBono w Poznaniu ma niezbyt wysokie stawki ok. 240 zl miesiecznie / z karma/
Chyba z DT mialby wieksze szanse na adopcje, zwlaszcza ze wcale nie wyglada na takiego staruszka i chyba nim nie jest, no moze - tylko nieco starszym panem :lol:
Jakby co to deklaruje stala w wys.120 zl ;)[/QUOTE]
dusje bardzo dziekuje w imieniu małego:lol:
U mnie krucho z forsa:shake:ale dorzucę 10,- dla terierka.
Cioteczki pomóżcie.........

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Czy otwierają Wam się zdjęcia na allegro?

[URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=1271047836"][COLOR=#4444ff]allegro.pl/show_item.php?item=1271047836[/COLOR][/URL]

Posted

[quote name='Brysio']Czy otwierają Wam się zdjęcia na allegro?

[URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=1271047836"][COLOR=#4444ff]allegro.pl/show_item.php?item=1271047836[/COLOR][/URL][/QUOTE]
U mnie sie otwieraja.

Posted

[quote name='Brysio']Czy otwierają Wam się zdjęcia na allegro?

[URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=1271047836"][COLOR=#4444ff]allegro.pl/show_item.php?item=1271047836[/COLOR][/URL][/QUOTE]

Nie wszystkie...

Posted

To ile talarow juz udziergalysmy? :lol:
Czy najpierw zapytamy Bea o ewentualny tymczas i rownie ewentualnie zmieni sie tytul watku ? Chetnie zapytam - prosze tylko o dyrektywy :lol:
Trzymaj sie, niesmialy maluchu :loveu: Moze juz wkrotce twoj szczesliwy dzien?

Posted

[quote name='dusje']To ile talarow juz udziergalysmy? :lol:
Czy najpierw zapytamy Bea o ewentualny tymczas i rownie ewentualnie zmieni sie tytul watku ? Chetnie zapytam - prosze tylko o dyrektywy :lol:
Trzymaj sie, niesmialy maluchu :loveu: Moze juz wkrotce twoj szczesliwy dzien?[/QUOTE]
Nie dużo, 130,- stałe i jednorazowa wpłata.
Jak byś mogła to spytaj Bea,ja wtedy zmienie tytuł. Porozsyłam małe offy,może cioteczki dorzuca:roll:wrzuciłam małego na terierkowo,moze tez pomoga.......

Posted

Dobrze, zaraz zapytam na PW i szukajmy ciotek chcacych podreperowac swoje zdrowko ;):lol::multi:

Anito mila, teraz sie doczytalam - to nie 5 paczek dziennie :evil_lol: a miesiecznie. Kochana, przy 5 dziennie juz bym nie zyla, haha.
Namawiaj ciotki do poswiecenia 1 paczuchy miesiecznie - ku chwale Ojczyzny, bo 1 pies mniej w schronie, to tez ulga dla finansow naszego ubogiego kraju.

Posted

Rita, a jak tyo się stało, że zainteresowałaś się radomskim psiakiem ? hmm....p. Agatę, vczyli p. zootechnik ?

psy sa kastrowane, sunie sterylizowane u nas. bankowo

Posted

[quote name='dusje']Dobrze, zaraz zapytam na PW i szukajmy ciotek chcacych podreperowac swoje zdrowko ;):lol::multi:

Anito mila, teraz sie doczytalam - to nie 5 paczek dziennie :evil_lol: a miesiecznie. Kochana, przy 5 dziennie juz bym nie zyla, haha.
Namawiaj ciotki do poswiecenia 1 paczuchy miesiecznie - ku chwale Ojczyzny, bo 1 pies mniej w schronie, to tez ulga dla finansow naszego ubogiego kraju.[/QUOTE]

dusje -wybacz..ja nie palę i nie mam porównania:)
czy 5 dzienie czy miesiecznie..
hahahah

RITA - jutro będę to popytam...ale tną na potęgę wszystko...
zapowiem, ze rezerwujemy GADA...CO???

Posted

[quote name='anita_happy']

RITA - jutro będę to popytam...ale tną na potęgę wszystko...
zapowiem, ze rezerwujemy GADA...CO???[/QUOTE]

Anita :lol: Teraz odczytalam PW od Bea i sprawa jest nieco skomplikowana. Wstepnie zarezerwowala miejsce dla innego psiaczka, ale nie wiadomo kiedy moglby przyjechac, wszystko zalezy od deklaracji.
Dodzio tez nie ma pelnych deklaracji i co dalej? Czy w takim razie nie bedzie to hop siup z rezerwowaniem?
Zalozmy, ze jednak moglby pojechac do Bea i ze zaloze pieniadze. Zbierzemy kase? Nie ma to jak wstac z ranca i smecic :evil_lol:

Posted

[quote name='anhata']Rita, a jak tyo się stało, że zainteresowałaś się radomskim psiakiem ? hmm....p. Agatę, vczyli p. zootechnik ?

psy sa kastrowane, sunie sterylizowane u nas. bankowo[/QUOTE]
Napisałam ci na PW:razz:ja nosem wyczuwam szorstkie:evil_lol:
Mam jeszcze deklaracje od Kavy,poprosze,zeby weszła na watek i napisała.
Anitka rezerwuj gada;)pieniadze musza sie znalezc.
Magda napisz prosze ile bedzie wynosiła ta jednorazowa deklaracja,musze to jakos ogarnac.

Posted

Pamiętam psiaka. Był prezentowany na akcji w radomiu - wtedy kiedy było zrywanie łąńcuchów
Sporo o nim wie Magda Wulkiewicz psi psycholog. Ona i jej wolontariusze pracuja z psiakiem :)
Podaję link
[URL]http://www.schronisko.radom.pl/[/URL] - niżej w podtytule adopcja z klasą jest o Magdzie.

Jakby co mam też telefon do niej, pewnie się nie obrazi jak komuś go przekażę. Jeżeli ktoś chce bezpośrednio superpewne info o psiaku to może dzwonić najlepiej osobiście...a nie na przykład ja będę dzwonić i przekazywać czego się dowiedziałam.

Nie wiedziałam, że pies ma raka - chyba nie był prezentowany jako chory pies, tylko jako starszy...

Posted

[quote name='Monday']Pamiętam psiaka. Był prezentowany na akcji w radomiu - wtedy kiedy było zrywanie łąńcuchów
Sporo o nim wie Magda Wulkiewicz psi psycholog. Ona i jej wolontariusze pracuja z psiakiem :)
Podaję link
[URL]http://www.schronisko.radom.pl/[/URL] - niżej w podtytule adopcja z klasą jest o Magdzie.

Jakby co mam też telefon do niej, pewnie się nie obrazi jak komuś go przekażę. Jeżeli ktoś chce bezpośrednio superpewne info o psiaku to może dzwonić najlepiej osobiście...a nie na przykład ja będę dzwonić i przekazywać czego się dowiedziałam.

Nie wiedziałam, że pies ma raka - chyba nie był prezentowany jako chory pies, tylko jako starszy...[/QUOTE]
Witaj,poprosze o telefon do pani Magdy.
On nie ma raka,to tylko taki wiersz o starości:roll:sorry,ze tak zabrzmiało.

Posted

[quote name='rita60']On nie ma raka,to tylko taki wiersz o starości:roll:sorry,ze tak zabrzmiało.[/QUOTE]

ufff....
Bo na takiego staruszka z wiersza to on też nie wygląda !!!

Bardzo dobrze zsocjalizowany pies, skoro był prezentowany w centrum miasta z innymi psami, wśród masy ludzi, wśród dzieciaków za wszelką cenę chcących dotknąć psa....i na bank musi umieć chodzić na smyczy :)

A wiecie, że Magda prezentowała psa, który wykomywał proste polecenia typu siad, leżeć itp...ludzie zachwyceni byli, że psy ze schronu takie "ogarnięte", a później ludzi zamurowało, jak magda powiedziała: "A teraz niespodzianka - ten pies NIE SŁYSZY" !!!
No, to już był szok dla wszystkich. No bo jak, kundel, który wykonuje te wszystkie polecenia - czyli "słyszeć jakoś musi" - po prostu jest głuchy.....

Posted

witaj MOnday :)

jade i zarezerwuje GADA :)

heh - hurtownik jestem juz....cholera:)
jak robilam foty psom to mowiłam w schronie, ze fajnie jakby na 1000 zdjec - wyszło by 10 psów!! a panie się smialy - ze z 5 sztuk...

a poszło 10!!!!
:P

Posted

Słuchajcie....byłam w delegacji. Takie psisko opisane w wątku znalazłam.
Proszę zajrzyjcie. Jeszcze nic nie wiadomo...nawet nie wiadomo czy uda się mu pomóc, bo trzeba go przytransportować do radomia...
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/194591-święty-krzyż!!-Błąka-sie-pies-z-guzem-na-szyi-chorą-łapą-chodzi-pokrzywiony[/URL]!!!

Będą potrzebne wszelkie pomysły....

Posted

Jestem niepalaca, ale tez dorzuce,

tylko z czego by tu zrezygnowac....? czekolade potrzebuje zeby waleczki mogly rosnac....
.....

dokladam 20 € miesiecznie.

Wysylajcie go jak najszybciej