Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marysia jest w schronisku od sześciu miesięcy. Dlaczego ktoś ją porzucił? To bardzo ciekawe pytanie, bo Marysia jest jak cukierek. Słodziutka, delikatna, chodząca dobroć. Po przyjeciu do schroniska zaopiekowała sie maleńkim szczeniakiem. Wykarmiła go jak własne dziecko.
Mimo, że jest pieknym pieskiem nie znalazła jeszcze domu.
Zobaczcie jak jest słodka.

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia jest w Azorku w Sochaczewie. Do dzieci? - moge popytać, ale na pewno mi odpowiedzą że super. Według mnie to taka "ciepła klucha" - zniesie dzieciaka

Posted

[quote name='Andzike']E-S ja już tu jestem :) dwa posty nad Toba :D[/QUOTE]

Oj, ja się tak Marysią zachłystnęłam, że .... Cię nie zauważyłam, sorki, wybacz kochana :D

A jakie plany z Marysieńką ? Ja z DT uziemiona ...

Posted

[quote name='Andzike']Mnie też zachwyca... jeszcze dziś dostałam coś takiego... A Madallena podesłała mi kolejną Nelkę ...:(
http://www.schronisko.radom.pl/?p=productMore&iProduct=370
co za wysyp qrde... :(

Tylko pisze, że Kiara jest duża, ja ją już dawno widziałam, te psiaki z tego schroniska też tam siedzą po kilka lat, i zero adopcji a psów ok. 600.
Andzike, może zrób tak :), szybko pozbywasz się swojego tymczasa tego co mu domek zburzono, oczywiście do jego nowego dobrego domku, potem łapiesz na dt Marysię, Marysia schodzi jak ciepła bułeczka bo ludzie lubią młode niewielkie sunie i wtedy na spokojnie już zabierasz się za Kiarę, a my Ci w międzyczasie wyszukujemy nową bidę, co Ty na to :) ?

Posted

[quote name='Dogo07']Tylko pisze, że Kiara jest duża, ja ją już dawno widziałam, te psiaki z tego schroniska też tam siedzą po kilka lat, i zero adopcji a psów ok. 600.
Andzike, może zrób tak :), szybko pozbywasz się swojego tymczasa tego co mu domek zburzono, oczywiście do jego nowego dobrego domku, potem łapiesz na dt Marysię, Marysia schodzi jak ciepła bułeczka bo ludzie lubią młode niewielkie sunie i wtedy na spokojnie już zabierasz się za Kiarę, a my Ci w międzyczasie wyszukujemy nową bidę, co Ty na to :) ?[/QUOTE]

No proszę jaki plan :) Ale ja nie mogę brać dużych psów... Marysię dziś wysłałam dziewczynie, którą zainteresowała Szisza... Ile Marysia może ważyć? Wydaje mi się wielkości Nelki czyli jakieś 16kg, a to nie jest malutki piesek...

Posted

[quote name='Andzike']No proszę jaki plan :) Ale ja nie mogę brać dużych psów... Marysię dziś wysłałam dziewczynie, którą zainteresowała Szisza... Ile Marysia może ważyć? Wydaje mi się wielkości Nelki czyli jakieś 16kg, a to nie jest malutki piesek...[/QUOTE]

Tak pisze na stronie schroniska, ale różnie dla kogo znaczy duży. Może się okazać że to 20kg sunia.

A Twoja Nelka to też taki kudłaty basetojamnik :) ?

Posted

[quote name='Dogo07']Tak pisze na stronie schroniska, ale różnie dla kogo znaczy duży. Może się okazać że to 20kg sunia.

A Twoja Nelka to też taki kudłaty basetojamnik :) ?

Tak ;) tzw. petiit ;)
Rok temu...

I w czerwcu;)

Marysia też będzie mieć takie zdjęcia !!!

Posted

A to wiem chyba która to sunia była co domku szukała :).
Ale Nelunia to taki średniaczek jest, basecik ale na dłuższych nóżkach, podobna Kiara jest do niej. Bo Marysia to taka niższa się wydaje ze zdjęć, taki kudłacz niskopodłogowy :).

Posted

[quote name='Mantis']Mantis zakochana :roll:[/QUOTE]

Andzike też...
Niech no Szoko szybko do mnie przyjeżdza i szybko idzie do domu to... :roll:
Jak ostatnio zaproponowałam DT dla Frani to Frania momentalnie znalazła DS, więc może i tym razem... :evil_lol:
Ale jeśli nie znajdzie to ja ją już kocham...