Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 5 months later...
Posted

Ostatnio kilkakrotnie o Was myślałam, zamierzałam odszukać na wątku ile to już czasu jesteście razem a Ty piszesz - jutro rok :crazyeye:.Niesamowicie szybko zleciało.
Mam nadzieję, że szczęśliwie przeżyła Donka ten roczek :lol:. Z okazji jutrzejszej rocznicy życzę wielu wspaniałych następnych lat, w zdrowiu, radości i miłości, niech Donkę omijają wszystkie psie smutki.

A może jakieś podsumowanie tych 12 miesięcy :razz:.

Posted

podsumowanie.....dajemy radę:eviltong:Zostało uczulenie na psa sąsiadów.Jeden szczek Misia powoduje że Duśka kręci kółka pod płotem.Każdy pies na ulicy powoduje dziki jazgot.Po za tym fajna z niej dziewucha.Pieszczocha,do głasków pierwsza,sypia na plecach z nogami na ścianie:crazyeye:dobrze je,przytyła ale ciągle jest najchudszym psem jakiego miałam.Ostatnio nie chodzimy na spacery bo mam taki sajgon w pracy że ledwo sypiam więc na spacery nie mam sił.Ale podwórko wielkie więc jest gdzie się wyhasać.Czas do południa dzielnie spedza w kojcu,w domu nie brudzi ,nic nie niszczy.Jakoś się dotarliśmy jednym słowem:oops:Pani Grażyno,jak mi trochę zelży w pracy(pewnie wiosną)to zapraszam na kawę;)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Bo ona w domu to faktycznie niewinna,Tylko jak spod płotu wraca to jęzor po ziemi ciągnie i ma obłęd w oczach.Hehe,no takiego ma jobla na punkcie tego Misia że masakra.Kręci się jakby jej kto silniczek w tyłku zamontował :evil_lol:W koło choinek to już mamy tor wyścigowy wydeptany:mad:a w domku to taaaak,głaskaj,miziaj,siądzie przede mną i w oczy patrzy:loveu:Oczywiście jak z pracy wracam to obie nie odpuszczą aż łakocia jakiegoś nie dostaną:eviltong:No i na łóżko jak się pozwoli wleźć to leży błogo i się nie ruszy.