Ola18 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Potrzebujemy pomocy !!!!! Suczka znaleziona przez moją mamę i oddana do adopcji urodziła 10 piesków . Cała psia rodzinka wraz z czteroosobową ludzką rodziną mieszka w Świdniku w dwóch ciasnych pokojach . Mama piesków jest labradorką (lub prawie labradorką ) natomiast tata jest nieznany .Szczeniaczki są jeszcze małe mają ok misiąca tProszę o pomoc we wstawianiu zdjęć i ogłoszeniach ( zdjęcia udostępnię trochę później). Quote
Asior Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 dlaczego ci ludzie nie wykastrowali suki :shake: Czy suka teraz jak odchowa szczeniaki będzie sterylizowana?? Szczeniaki widzą już?? Bo jak ślepe jeszcze to proponowała bym je uśpić!!!!! Pomyśl, jak znajdziesz aż 10 domów dla nich :shake: Quote
kakadu Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 ola pisala ze maja miesiac, wiec juz sa duze; Quote
Ola18 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Widzą i biegają po całym domu.:pA suki prawdopodobnie nie zdążyli wysterylizować bo za późno się okazało ,że jest w ciąży.Jak ją zabrali to była szczuplutka.A poza tym za pewne nie wiedzieli że trzeba. Quote
Atomowka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Zapisuje wątek. Ludzka bezmyślność mnie przeraża Quote
kinga_kinga7 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 właśnie przez taką ludzką głupotę i bezmyślność schroniska są przepełnione:-(:shake: Quote
Asior Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ola, czy ci ludzie zamierzają wysterylizować suke?? Bo nie odpowiedziałaś :roll: Quote
kakadu Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 dziewczyny, niescie zatem oswiaty kaganek; nie ma sie co denerwowac; ci ludzie maja potencjal - zaopiekowali sie suka, nie wyrzucili jej kiedy sie okazalo ze jest szczenna; teraz trzeba tylko uswiadomic im koniecznosc sterylizacji i pomoc znalezc domy dla maluchow; (latwo powiedziec..., wiem) sterylizacja aborcyjna, ktorej jestem absolutnym zwolennikiem, nie jest jeszcze tak popularna, nie wszyscy o niej slyszeli, a niktorzy sikaja w majltki ze strachu jak slysza slowo aborcja (bez wzgledu na to w jakim kontekscie ono wystapilo); tu widze bardzo duza role ola18; olu - nie ma sie co cieszyc ze 10 szczeniakow zasuwa po domu; trzeba sie zamartwic nad ich dalszym losem... Quote
kinga_kinga7 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Mama piesków jest labradorką (lub prawie labradorką )natomiast tata jest nieznany ciekawe jakiej wielkości będą szczeniaki jak dorosną?? Quote
Niebieska713 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Nastepne maluchy szukaja domku...:shake:. A potem polowa z nich wyladuje w schronisku...:shake: Quote
kakadu Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 pewnie takie wieksze srednie.. bardzo przydalyby sie zdjecia Quote
Ola18 Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Suczka jest duża więc pies który ją pokrył musiał też być spory.Zdjęcia będą niedługo .Sterylki obiecuję ,że dopilnuję. Quote
Asior Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 no to choć tyle Olu.. fajnie, że się tym zajmiesz :) Quote
kakadu Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Ola18 napisał(a):Suczka jest duża więc pies który ją pokrył musiał też być spory. to akurat nie jest regula; widzialam kiedys potomstwo onki i... jamnika :cool3: Quote
Ola18 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Przepraszam za brak zdjęć ale nie mogę zmobilizować właściciela piesków żeby je zrobił i mi przysłał. Quote
Asior Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 no to jak go zmobilizujesz do sterylki :( Quote
kakadu Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Ola18 napisał(a):O rany!!!Jak wyglądały? takie balerony onkowate na krotkich nozkach - no cos w sobie mialy na pewno, ale osmy cud swiata to to nie byl ;) moze z tymi zdjeciami znajomy sie w koncu zbierze, postrasz go, ze zostanie z dziesiecioma psami na zawsze - to go powinno zmobilizowac ;) Quote
Atomowka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Ola18 Przepraszam za brak zdjęć ale nie mogę zmobilizować właściciela piesków żeby je zrobił i mi przysłał. Asior napisał(a):no to jak go zmobilizujesz do sterylki :( Asior też o tym pomyślałam Quote
Ola18 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Zdjęcia już mam tylko nie umiem ich wstawić (sierota ze mnie już tyle jestem na dogo i jeszcze się nie nauczyłam)więc poproszę kogoś o pomoc .Prześlę całego maila,którego dostałam od znajomego bo każdy szczeniaczek jest na osobnym zdjęciu i każdy ma swoje imię .A co do strylki powiedziałam ,że dopilnuję to dopilnuję. Quote
kakadu Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Ola18 napisał(a):A co do strylki powiedziałam ,że dopilnuję to dopilnuję. i to mi sie podoba! :happy1: czekamy na zdjecia Quote
Asior Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Wilczurka: Prosiaczek: Panda: Mustafa: Miszka: Quote
Asior Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Jednorożec: Czekolada: Bryłka Bigos: Berta: Quote
kakadu Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 o matko... ile tego... zdjecie mamusi tez bedzie potrzebne i mozna wykupic jakis pakiet ogloszen na bazarku; tylko tak sie zastanawiam jak lepiej byloby je oglszac - razem czy osobno? calkiem nie mam doswiadczenia w oglaszaniu "grupowym" szczeniakow... Quote
Recommended Posts