Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Potrzebujemy pomocy !!!!! Suczka znaleziona przez moją mamę i oddana do adopcji urodziła 10 piesków . Cała psia rodzinka wraz z czteroosobową ludzką rodziną mieszka w Świdniku w dwóch ciasnych pokojach . Mama piesków jest labradorką (lub prawie labradorką ) natomiast tata jest nieznany .Szczeniaczki są jeszcze małe mają ok misiąca tProszę o pomoc we wstawianiu zdjęć i ogłoszeniach ( zdjęcia udostępnię trochę później).

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dlaczego ci ludzie nie wykastrowali suki :shake:
Czy suka teraz jak odchowa szczeniaki będzie sterylizowana?? Szczeniaki widzą już?? Bo jak ślepe jeszcze to proponowała bym je uśpić!!!!!
Pomyśl, jak znajdziesz aż 10 domów dla nich :shake:

Posted

Widzą i biegają po całym domu.:pA suki prawdopodobnie nie zdążyli wysterylizować bo za późno się okazało ,że jest w ciąży.Jak ją zabrali to była szczuplutka.A poza tym za pewne nie wiedzieli że trzeba.

Posted

dziewczyny, niescie zatem oswiaty kaganek; nie ma sie co denerwowac; ci ludzie maja potencjal - zaopiekowali sie suka, nie wyrzucili jej kiedy sie okazalo ze jest szczenna; teraz trzeba tylko uswiadomic im koniecznosc sterylizacji i pomoc znalezc domy dla maluchow; (latwo powiedziec..., wiem)
sterylizacja aborcyjna, ktorej jestem absolutnym zwolennikiem, nie jest jeszcze tak popularna, nie wszyscy o niej slyszeli, a niktorzy sikaja w majltki ze strachu jak slysza slowo aborcja (bez wzgledu na to w jakim kontekscie ono wystapilo);
tu widze bardzo duza role ola18;
olu - nie ma sie co cieszyc ze 10 szczeniakow zasuwa po domu; trzeba sie zamartwic nad ich dalszym losem...

Posted

Ola18 napisał(a):
Suczka jest duża więc pies który ją pokrył musiał też być spory.

to akurat nie jest regula; widzialam kiedys potomstwo onki i... jamnika :cool3:

Posted

Ola18 napisał(a):
O rany!!!Jak wyglądały?

takie balerony onkowate na krotkich nozkach - no cos w sobie mialy na pewno, ale osmy cud swiata to to nie byl ;)

moze z tymi zdjeciami znajomy sie w koncu zbierze, postrasz go, ze zostanie z dziesiecioma psami na zawsze - to go powinno zmobilizowac ;)

Posted

Ola18
Przepraszam za brak zdjęć ale nie mogę zmobilizować właściciela piesków żeby je zrobił i mi przysłał.

Asior napisał(a):
no to jak go zmobilizujesz do sterylki :(

Asior też o tym pomyślałam

Posted

Zdjęcia już mam tylko nie umiem ich wstawić (sierota ze mnie już tyle jestem na dogo i jeszcze się nie nauczyłam)więc poproszę kogoś o pomoc .Prześlę całego maila,którego dostałam od znajomego bo każdy szczeniaczek jest na osobnym zdjęciu i każdy ma swoje imię .A co do strylki powiedziałam ,że dopilnuję to dopilnuję.

Posted

o matko... ile tego...
zdjecie mamusi tez bedzie potrzebne i mozna wykupic jakis pakiet ogloszen na bazarku; tylko tak sie zastanawiam jak lepiej byloby je oglszac - razem czy osobno? calkiem nie mam doswiadczenia w oglaszaniu "grupowym" szczeniakow...