Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nano']nika podaj mi nr. konta do wpłaty dla Rafiego za bazarek :) bo w końcu wszyscy zapłacili ;)[/QUOTE]

najwyżej jak Rafi pojedzie do domu to przeznacz to na Nordi np, albo na innego psiaka który ma wątek na dogo. Tylko nie zpomnij potwierdzić wpłaty na wątku bazarku ;) Rafi dostanie 105 zł + 20 zł które już Ick wpłacila na twoje konto = 125 zł :)

Posted

jutro Rafikowi i Jamnisiowi konczy sie wyróżnione allegro, nie wiem czy Rafikowi ponawiamy czy czekamy do czasu aż Państwo przyjedzie go ogladać ??

Posted

Proszę, zajrzyjcie do biednego,porzuconego staruszka [url]http://www.dogomania.pl/threads/209525-Staruszek-wyrzucony-na-staro%C5%9B%C4%87-jak-%C5%9Bmie%C4%87-....zgarni%C4%99ty-z-ruchliwej-ulicy-%28-POMOCY!/page3[/url]

Posted

[quote name='Nano']jutro Rafikowi i Jamnisiowi konczy sie wyróżnione allegro, nie wiem czy Rafikowi ponawiamy czy czekamy do czasu aż Państwo przyjedzie go ogladać ??[/QUOTE]

Nano, myślę że poczekamy do weekendu, a jak Państwo się nie pojawią (oby się pojawili!!!), to mu odnowimy.

Posted

Ja bardzo liczę, że Rafi pojedzie do domku. Państwo rozmawiali ze mną obydwoje i naprawdę widać było zainteresowanie...Ale też ile razy już się zawiodłam na słodkich rozmowach i zapewnieniach....
Rafi tymczasem wpakował się znowu między drewna ułożone na stos i ma gagę na tylnej łapie. Obdarcie nie jest wielkie i poważne, ale jak widać typowe chłopaczysko. Uszy ponadrywane, łapy obdarte, z pyska śmierdzi i cały w skowronkach ;)