Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anna10025']Niko nie widzę mojej wpłaty w rozliczeniu kwietniowym.[/QUOTE]

Tak, na razie nie robiłam aktualizacji. Dzisiaj usiądę i zrobię. I wyślę Rafikowi pieniążki za maj ;)

A na tym zdjęciu, to nie mogę się połapać który to Rafi :oops:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podsyłam świeżutki wątek o paskudnym pseudo ONków w wielkopolskiem - proszę, zaglądnijcie, psy żyją w koszmarnych warunkach:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/207462-pseudohodowla-ko%C5%82o-Pi%C5%82y-9-ps%C3%B3w-w-syfie[/url]

Posted

Rafi pozdrawia ze swojego grajdołka. Mając dość nocnych gonitw i warczącego turlania się w świetle księżyca pod oknami podpinam Beja na noc. Rafi wtedy nie szaleje, bo musi pilnować swojej maskotki, tak więc wiernie waruje przy maleńkiej Bejowej budce, albo śpi przytulony do niego. Hera - jedyna po Rafim młódka nieco ich zaczepia, ale nie widząc efektu idzie sobie spać. I jest błoga cisza. Za to nadrabiają w dzień ;)

Posted

na dniach dzięki użytkownikowi betka (która przekazała pieniążki), zrobię Rafikowi wyróżnione, podświetlone i pogrubione allegro na 14 dni :)

Posted

Pani, która o niego kilka tygodni temu pytała, nie odzywa się, mimo iż obiecała, ale nie traćmy nadziei. Gdzieś jest ten wyjątkowy dom i ludzie dla Rafiego.
Tymczasem on tu sobie szaleje z Herą - dzisiejszą całą noc przetętnili mi na około domu. Miałam już nawet jedno przymknąć na noc w szopie, ale kiedy zbierałam się do wstania z ciepłego łóżka nagle zapadała cisza. A kiedy zapadałam w sen - tętent 8) Rano oba śnięte w trupa, bo przecież trzeba nockę odespać ;)

Posted

Miałam telefon o Rafiego :)

Pani bardzo miła, ale nie wiem czy to dobry domek dla Rafiego. Pani kilka dni temu samochód potrącił sunię i musiała zostać uśpiona... Nie wiem, czy dopilnowaliby Rafiego... Nie dopytywałam się na razie o szczegóły. Trzeba będzie ten domek porządnie wypytać, jeśli by się zdecydował.
Pani jest z Pabianic, ma do mnie dzwonić dzisiaj wieczorem, albo jutro, Państwo chcą go najpierw poznać osobiście, to w razie czego, podam twój nr. tel. Czarodziejko.