nika28 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='anna10025']Niko nie widzę mojej wpłaty w rozliczeniu kwietniowym.[/QUOTE] Tak, na razie nie robiłam aktualizacji. Dzisiaj usiądę i zrobię. I wyślę Rafikowi pieniążki za maj ;) A na tym zdjęciu, to nie mogę się połapać który to Rafi :oops: Quote
betka Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Nika28, przepraszam, w liście na PW przechrzciłam Cię na Selengę :). Ale list jest jak najbardziej adresowany do Ciebie. Quote
nika28 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Dzisiaj poodnawiałam Rafiemu ogłoszenia... Niech on już znajdzie domek :( Quote
olivetshka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 podsyłam świeżutki wątek o paskudnym pseudo ONków w wielkopolskiem - proszę, zaglądnijcie, psy żyją w koszmarnych warunkach: [url]http://www.dogomania.pl/threads/207462-pseudohodowla-ko%C5%82o-Pi%C5%82y-9-ps%C3%B3w-w-syfie[/url] Quote
Czarodziejka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Rafi pozdrawia ze swojego grajdołka. Mając dość nocnych gonitw i warczącego turlania się w świetle księżyca pod oknami podpinam Beja na noc. Rafi wtedy nie szaleje, bo musi pilnować swojej maskotki, tak więc wiernie waruje przy maleńkiej Bejowej budce, albo śpi przytulony do niego. Hera - jedyna po Rafim młódka nieco ich zaczepia, ale nie widząc efektu idzie sobie spać. I jest błoga cisza. Za to nadrabiają w dzień ;) Quote
Czarodziejka Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 No on cały na pokaz, tylko żeby ktoś go chciał oglądnąć ;) Quote
nika28 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Żadnych zapytań o naszego Rafcia już nie było ? :( Kurcze, nie wiem gdzie jeszcze można go ogłosić, żeby ktoś go wypatrzył... Quote
Nano Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 na dniach dzięki użytkownikowi betka (która przekazała pieniążki), zrobię Rafikowi wyróżnione, podświetlone i pogrubione allegro na 14 dni :) Quote
betka Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Nano dzięki :). Taki miły piesio z naszego Rafika, ale pewnie ludzi brak nóżki przeraża :( Quote
Nano Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 [url]http://allegro.pl/mlody-wierny-owczarek-niemiecki-bez-lapki-i1616998227.html[/url] wyróżnione allegro dla Rafika :) Quote
Czarodziejka Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Piękne Allegro, bardzo się wzruszyłam...Nasza ciapa w hospicjum bez łapki i ucha. Nic, tylko brać i kochać. Quote
2010 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Super allegro!!!!:multi: :loveu:Rafiś trzymam bardzo mocno kciuki....! Quote
Czarodziejka Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Pani, która o niego kilka tygodni temu pytała, nie odzywa się, mimo iż obiecała, ale nie traćmy nadziei. Gdzieś jest ten wyjątkowy dom i ludzie dla Rafiego. Tymczasem on tu sobie szaleje z Herą - dzisiejszą całą noc przetętnili mi na około domu. Miałam już nawet jedno przymknąć na noc w szopie, ale kiedy zbierałam się do wstania z ciepłego łóżka nagle zapadała cisza. A kiedy zapadałam w sen - tętent 8) Rano oba śnięte w trupa, bo przecież trzeba nockę odespać ;) Quote
betka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Wpłaciłam dziś 50 zl dla Rafusia, moja deklaracja za maj. Powinna być jutro na koncie nika28. Quote
nika28 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Miałam telefon o Rafiego :) Pani bardzo miła, ale nie wiem czy to dobry domek dla Rafiego. Pani kilka dni temu samochód potrącił sunię i musiała zostać uśpiona... Nie wiem, czy dopilnowaliby Rafiego... Nie dopytywałam się na razie o szczegóły. Trzeba będzie ten domek porządnie wypytać, jeśli by się zdecydował. Pani jest z Pabianic, ma do mnie dzwonić dzisiaj wieczorem, albo jutro, Państwo chcą go najpierw poznać osobiście, to w razie czego, podam twój nr. tel. Czarodziejko. Quote
Czarodziejka Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Oczywiście, podaj. Zapraszam do mnie na wizytę ;) Quote
Recommended Posts