wojtuś Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Rudzia-Bianca napisał(a):Uważaj bo to mogę wykorzystać :diabloti::evil_lol::eviltong: :D A co tam..., piękne jest życie a ze zwierzakami jeszcze piękniejsze :D Ciesze się z domków:) Quote
CatAngel Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Przyszłam zobaczyć jakie wiadomości, a tu takie cuda sie porobiły. Cudnie że mają domki :) :) :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 No to proszę jakie mamy wieści z domku :) :loveu::loveu::multi: Piszę do Pani,ponieważ chciałam opowiedzieć Pani co u nas nowego :). Po 4 tygodniowej kwarantannie wychodzimy już na spacerki :). Myślałam,że będzie problem,ale nasze malutka jest taka ciekawa świata, chętnie chodzi na spacerki..radośnie merda ogonkiem i biega jak oszalała :). Równie szybko nauczyła się załatwiać na dworze,choć była nauczona robić do kuwety i myśleliśmy,że ciężko będzie nauczyć Ją załatwiać się gdzie indziej. A gdyby Pani wiedziała jaka nasza myszka jest towarzyska :) wszystkich ludzi dookoła lubi,chce się bawić... jedynie co nas martwi to fakt,że kiedy zostaję z moją mamą to bardzo za nami płaczę.. mam nadzieję,że to nie lęk separacyjny,że nie popełniliśmy żadnego błędu przez,który ona teraz cierpi? Poza tym Psota jest bardzo mądra, słucha nas jak gdyby naprawdę nas rozumiała.. jest taka inteligenta,uczy się bardzo szybko... nie wyobrażamy sobie już życia bez Niej!! Choć przyznam się,że nigdy nie chciałam mieć psa,w dzieciństwie mój tata powtarzał,że to kłopot i nie warto stwarzać sobie dodatkowych problemów. Jednak teraz zupełnie inaczej na to patrzę. Wniosła tyle radości do naszego życia. Budzi mnie co rano 'całując' :) jest taka wdzięczna i wierna. NASZ NAJWIĘKSZY SKARB !!!! Pozdrawiamy, A to Cyntia czyli Psotka :) Quote
ewelinka_m Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 rozbrajające zdjęciaa :loveu::loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 ewelinka_m napisał(a):rozbrajające zdjęciaa :loveu::loveu: Udało się maleńkiej :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Myślenicka sunia była w sobotę na szczepieniu i wszystko z nią w porządku, rośnie , zdrowa i wesoła :) Quote
quick23 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Nowe zdjęcia Psotki (Cynti) :) Mała rośnie jak na drożdżach :D Rozrabia dając nam mnóstwo radości :) Jutro będzie miała zabieg sterylizacji i mamy nadzieje, że szybko wróci po zabiegu do siebie :) Trzymajcie za nią kciuki :P Niebawem dodam kolejne zdjęcia naszej Psoteczki! :) Pozdrawiam, Quick23 Quote
Rudzia-Bianca Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 quick23 napisał(a):Nowe zdjęcia Psotki (Cynti) :) Mała rośnie jak na drożdżach :D Rozrabia dając nam mnóstwo radości :) Jutro będzie miała zabieg sterylizacji i mamy nadzieje, że szybko wróci po zabiegu do siebie :) Trzymajcie za nią kciuki :P Niebawem dodam kolejne zdjęcia naszej Psoteczki! :) Pozdrawiam, Quick23 Ale cudnie maleńka wyrosła :) Jak sterylka, wszystko ok? Czekamy na więcej zdjęć Psoteczki :) Quote
quick23 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Sterylka ok :) Psota już szaleje po całym domu jak wariatka :D Niedługo dodamy nowe zdjęcia naszej psinki małej :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 quick23 napisał(a):Sterylka ok :) Psota już szaleje po całym domu jak wariatka :D Niedługo dodamy nowe zdjęcia naszej psinki małej :) Super wieści :) Czekamy niecierpliwie na zdjęcia i newsy od Was :) Quote
quick23 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Rudzia-Bianca,a masz jakieś wiadomości o siostrze naszej Psoty?? Bardzo żałujemy na dzień dzisiejszy,że nie wzięliśmy obu sióstr.. ale nigdy wcześniej nie mieliśmy psa i nie wiedzieliśmy jak to jest :( . Psota to po prostu najlepszy pies na świecie, tak ją kocham,że normalnie aż tego opisać nie potrafię :) jest radosna i bardzo energiczna, czasem daję nam bardzo popalić.. zjadła sernik bez naszej zgody i wiedzy i się zatruła.. było z nią źle, bardzo dużo wymiotowała.. ale na szczęście po kilku dniowym leczeniu antybiotykiem wróciła siebie i znowu szaleje.. Sterylizację też przeszła beż żadnych komplikacji. Zostawiliśmy ją o 11:30 a o 12:45 już się łaziła pijackim krokiem po gabinecie :) rana zagojona, a Psota szczęśliwa bo już może znów skakać i cieszyć się życiem :). Nowe zdjęcia Psoty dodam najpóźniej jutro wieczorem :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 quick23 napisał(a):Rudzia-Bianca,a masz jakieś wiadomości o siostrze naszej Psoty?? Bardzo żałujemy na dzień dzisiejszy,że nie wzięliśmy obu sióstr.. ale nigdy wcześniej nie mieliśmy psa i nie wiedzieliśmy jak to jest :( . Psota to po prostu najlepszy pies na świecie, tak ją kocham,że normalnie aż tego opisać nie potrafię :) jest radosna i bardzo energiczna, czasem daję nam bardzo popalić.. zjadła sernik bez naszej zgody i wiedzy i się zatruła.. było z nią źle, bardzo dużo wymiotowała.. ale na szczęście po kilku dniowym leczeniu antybiotykiem wróciła siebie i znowu szaleje.. Sterylizację też przeszła beż żadnych komplikacji. Zostawiliśmy ją o 11:30 a o 12:45 już się łaziła pijackim krokiem po gabinecie :) rana zagojona, a Psota szczęśliwa bo już może znów skakać i cieszyć się życiem :). Nowe zdjęcia Psoty dodam najpóźniej jutro wieczorem :) Oj zatrucie po serniku , bidulka . Dobrze ze jest już dobrze wymiziajcie Słoneczko ode mnie . Nie mam niestety żadnych wieści od siostry Psotki , ale właśnie dzwoniły panie weterynarz że w środę przyjeżdżają do nich dwie suczki ok. 7 tyg. które właściciel chce zabić :( no i szukamy im domu więc gdybyś bardzo chciała przyjaciółkę dla Psoty ;) to zaraz stworzę im pewnie wątek podesśę linka :) A Psoteczka jest przecudna :) Quote
quick23 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Zabić!?!?!.... :angryy: :mad: chętnie zobaczę maluszki :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 quick23 napisał(a):Zabić!?!?!.... :angryy: :mad: chętnie zobaczę maluszki :) Zapraszam do wątku z podpisu Łaciatki dwie :) Quote
Recommended Posts