Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest ajsonowa
Posted

[quote name='PATIszon']Najwyzej zostawisz go w trajlerze :evil_lol:[/quote]

a co to? :roll: wybacz, ale mimo posiadania Konika nie jestem obeznana w konskich domkach i przyrzadach... moj nie potrzebuje stajni spi na kanapie :eviltong:

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mokka']A wanna jak ma być? Z biczami, bąbelkami czy jeszcze czemś?[/quote]

Wy sobie tu śmichy-chichy :evil_lol: a patrząc na Saharę za oknem to sprawa zaczyna się robić poważna. Więc pytam - poważnie - czy ktoś ma taki dziecięcy basenik? Wzięlibyśmy buteleczki 5l, każdy obróci te 2-3 razy i chociaż trochę by się toto napełniło. Żeby psa wstawić i opłukać wodą od czasu do czasu...

Posted

A może ktoś przxynajmniej ma lodówkę turystyczną? To Ci co mają to by wzięli wkłady zmrożone i okłady (takie chirurgiczne;) pomrożone, i przynajmniej trochę by się psy nimi obłożyło:roll:

Posted

No ja jeszcze jestem ciekawa, jak tam będzie z dostępem do wody, bo na Wacie to przynajmniej był taki szlaufik, pod którym kąpałam Sundaya i siebie przed każdym przebiegiem...

Posted

[quote name='Sajko']A może ktoś przxynajmniej ma lodówkę turystyczną? To Ci co mają to by wzięli wkłady zmrożone i okłady (takie chirurgiczne;) pomrożone, i przynajmniej trochę by się psy nimi obłożyło:roll:[/quote]
Mam takową lodówkę i 4 wkłady, ale więcej już do rączków nie zmieszczę, więc ktoś musiałby przyjechać po mnie pod sam dom :lol: .
[quote name='Rauni']
No ja jeszcze jestem ciekawa, jak tam będzie z dostępem do wody, bo na Wacie to przynajmniej był taki szlaufik, pod którym kąpałam Sundaya i siebie przed każdym przebiegiem...[/quote]
Nie pamiętam żadnej wystawy na Gwardii.Trudno powiedzieć, jak to z wodą będzie...

Posted

dwoniłam na stadion
jedyne zacienione miejsce to trybuna główna
[URL="http://www.wksgwardia.boo.pl/portal/viewpage.php?page_id=7"]http://www.wksgwardia.boo.pl/portal/viewpage.php?page_id=7[/URL]

co do kranów, to są one tylko w łazienkach w budynku:shake:
chyba, że organizator coś wymyśli (to słowa pani), a przecież raczej beczkowozów nie wstawią...

Posted

[quote name='Sajko']A może ktoś przxynajmniej ma lodówkę turystyczną? To Ci co mają to by wzięli wkłady zmrożone i okłady (takie chirurgiczne;) pomrożone, i przynajmniej trochę by się psy nimi obłożyło:roll:[/quote]

Ja mam turystyczną na prąd 220V lub można podłączyć do zapalniczki samochodowej. Podejrzewam, że będzie tam jakieś gniazdko. No, ale weekend nie mam auta i nie dam rady jej przytachać z Bródna. Ktoś musiałby podjechać po mnie.

Posted

[quote name='OlaAB']dwoniłam na stadion
jedyne zacienione miejsce to trybuna główna
[URL="http://www.wksgwardia.boo.pl/portal/viewpage.php?page_id=7"]http://www.wksgwardia.boo.pl/portal/viewpage.php?page_id=7[/URL]

co do kranów, to są one tylko w łazienkach w budynku:shake:
chyba, że organizator coś wymyśli (to słowa pani), a przecież raczej beczkowozów nie wstawią...[/quote]

A łazienki zapewne będą płatne:angryy: .

Posted

[quote name='Sajko']Mokka, masz transport w zamian za lodówę:lol: Tylko czy my wiemy już o której???[/quote]
Nic nie wiemy, ale myślałam, aby w tej sprawie zadzwonić dopiero jutro, wtedy jest szansa, że do soboty nic już się nie zmieni. Mam nadzieję, że zaczniemy wczesnie rano (może o 8-mej).

Posted

Ja mam wielką nadzieję, że się ochłodzi, bo inaczej ... szkoda nawet mówic.
A na tym stadionie można sie hmm... rozbic z namiotem? Jak myślicie?
Pati, sory, że w temacie Pikniku walnęłam, coś mi się pomyliło, a temat zaczął zbaczac na Warszawę:)

I wody dużo trzeba chyba zabrac ze sobą w takim razie....
Nastawienie dobre mamy! Jak Pati:)
Dorota

Posted

[quote name='Mokka']Nic nie wiemy, ale myślałam, aby w tej sprawie zadzwonić dopiero jutro, wtedy jest szansa, że do soboty nic już się nie zmieni. Mam nadzieję, że zaczniemy wczesnie rano (może o 8-mej).[/quote]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1866143&postcount=11"]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1866143&postcount=11[/URL]

Guest ajsonowa
Posted

ja wlasnie nie chce rezygnowac :shake:
dlatego biore reczniki mokre, baniak wody, parasole i jakos przezyjemy ;)
juz jedna wystawe w takim upale warszawska przezylismy:angryy: to i ta przezyjemy i pokonamy upal :razz:

Guest ajsonowa
Posted

[quote name='Mokka']Dzisiejsza informacja od K. Miklińskiej - zawody zaczynają o godz. 9, przyjmowanie zawodników od godz. 8[/quote]

z powodu takich upalow wszystko powinno sie rozpoczac jak najwczesniej!!
ma np. nie przeszkadza wstanie o 6, no, ale fakt z innych miast tez musza przyjechac...

Posted

Bardzo żałuję, że nie pojadę, ale siła wyższa:angryy: .
W niedzielę jeszcze z 5 godzin na obóz, więc nie będę jej tak męczyć. Mam nadzieję, że do czasu zawodów w Łącku pogoda się zmieni , na naszą korzyść.

Guest ajsonowa
Posted

nas nie bedzie w Łącku :placz: :placz: :placz:

ale planuje pojawic sie w Legnicy :cool1:

Posted

[quote name='ajsonowa']nas nie bedzie w Łącku :placz: :placz: :placz:

ale planuje pojawic sie w Legnicy :cool1:[/quote]

ojej, szkoda, że konik nie pogalopuje ma hippodromie.

A ja chyba podejmę wyzwanie i pojadę do Wawy.
Najgorzej droga - bez klimy- szkoda nawet mówić:(
wyjeżdżam o 5 rano O rety!!!:crazyeye: to o której ja mam wstać?

Dorota

Guest ajsonowa
Posted

ojej, Dorotko jak o 5 wyjezdzasz to zdarzysz?;)
Ja chyba postaram sie tam byc przed 8...

Posted

[quote name='ajsonowa']ojej, Dorotko jak o 5 wyjezdzasz to zdarzysz?;)
Ja chyba postaram sie tam byc przed 8...[/quote]

Jak mnie radary nie wstrzymają, to zdążę:)

Posted

no wiec juz po wszystkim.... ide padnac gdzies w samotnosci, pogoda do zniesienia, dali nam ladny 'daszek' na ring, tak wiec slonce nie palilo, wszyscy dobrze przygotowani, psy chlodzone na okraglo, no i w sumie - dalismy rade, wszyscy mogli biegac ;)