Guest ajsonowa Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [quote name='PATIszon']Najwyzej zostawisz go w trajlerze :evil_lol:[/quote] a co to? :roll: wybacz, ale mimo posiadania Konika nie jestem obeznana w konskich domkach i przyrzadach... moj nie potrzebuje stajni spi na kanapie :eviltong: Quote
PATIszon Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [quote name='ajsonowa']a co to?[/quote] Trajlerem wozi sie konie na zawody na przyklad. :evil_lol: Quote
dorotak Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 [quote name='Mokka']A wanna jak ma być? Z biczami, bąbelkami czy jeszcze czemś?[/quote] Wy sobie tu śmichy-chichy :evil_lol: a patrząc na Saharę za oknem to sprawa zaczyna się robić poważna. Więc pytam - poważnie - czy ktoś ma taki dziecięcy basenik? Wzięlibyśmy buteleczki 5l, każdy obróci te 2-3 razy i chociaż trochę by się toto napełniło. Żeby psa wstawić i opłukać wodą od czasu do czasu... Quote
Sajko Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 A może ktoś przxynajmniej ma lodówkę turystyczną? To Ci co mają to by wzięli wkłady zmrożone i okłady (takie chirurgiczne;) pomrożone, i przynajmniej trochę by się psy nimi obłożyło:roll: Quote
Rauni Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 No ja jeszcze jestem ciekawa, jak tam będzie z dostępem do wody, bo na Wacie to przynajmniej był taki szlaufik, pod którym kąpałam Sundaya i siebie przed każdym przebiegiem... Quote
niuka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 ja wezme napewno kilka baniaczkow, a basenik by sie przydal... hmmm cos sie pokombinuje Quote
Mokka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [quote name='Sajko']A może ktoś przxynajmniej ma lodówkę turystyczną? To Ci co mają to by wzięli wkłady zmrożone i okłady (takie chirurgiczne;) pomrożone, i przynajmniej trochę by się psy nimi obłożyło:roll:[/quote] Mam takową lodówkę i 4 wkłady, ale więcej już do rączków nie zmieszczę, więc ktoś musiałby przyjechać po mnie pod sam dom :lol: . [quote name='Rauni'] No ja jeszcze jestem ciekawa, jak tam będzie z dostępem do wody, bo na Wacie to przynajmniej był taki szlaufik, pod którym kąpałam Sundaya i siebie przed każdym przebiegiem...[/quote] Nie pamiętam żadnej wystawy na Gwardii.Trudno powiedzieć, jak to z wodą będzie... Quote
OlaAB Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 dwoniłam na stadion jedyne zacienione miejsce to trybuna główna [URL="http://www.wksgwardia.boo.pl/portal/viewpage.php?page_id=7"]http://www.wksgwardia.boo.pl/portal/viewpage.php?page_id=7[/URL] co do kranów, to są one tylko w łazienkach w budynku:shake: chyba, że organizator coś wymyśli (to słowa pani), a przecież raczej beczkowozów nie wstawią... Quote
Ludek Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [quote name='Sajko']A może ktoś przxynajmniej ma lodówkę turystyczną? To Ci co mają to by wzięli wkłady zmrożone i okłady (takie chirurgiczne;) pomrożone, i przynajmniej trochę by się psy nimi obłożyło:roll:[/quote] Ja mam turystyczną na prąd 220V lub można podłączyć do zapalniczki samochodowej. Podejrzewam, że będzie tam jakieś gniazdko. No, ale weekend nie mam auta i nie dam rady jej przytachać z Bródna. Ktoś musiałby podjechać po mnie. Quote
Ludek Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [quote name='OlaAB']dwoniłam na stadion jedyne zacienione miejsce to trybuna główna [URL="http://www.wksgwardia.boo.pl/portal/viewpage.php?page_id=7"]http://www.wksgwardia.boo.pl/portal/viewpage.php?page_id=7[/URL] co do kranów, to są one tylko w łazienkach w budynku:shake: chyba, że organizator coś wymyśli (to słowa pani), a przecież raczej beczkowozów nie wstawią...[/quote] A łazienki zapewne będą płatne:angryy: . Quote
PATIszon Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [B]Rauni[/B] jedziemy tam z dobrym nastawieniem jedziemy tam z dobrym nastawieniem :evil_lol: Quote
Sajko Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Mokka, masz transport w zamian za lodówę:lol: Tylko czy my wiemy już o której??? Quote
Mokka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [quote name='Sajko']Mokka, masz transport w zamian za lodówę:lol: Tylko czy my wiemy już o której???[/quote] Nic nie wiemy, ale myślałam, aby w tej sprawie zadzwonić dopiero jutro, wtedy jest szansa, że do soboty nic już się nie zmieni. Mam nadzieję, że zaczniemy wczesnie rano (może o 8-mej). Quote
belgunia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ja mam wielką nadzieję, że się ochłodzi, bo inaczej ... szkoda nawet mówic. A na tym stadionie można sie hmm... rozbic z namiotem? Jak myślicie? Pati, sory, że w temacie Pikniku walnęłam, coś mi się pomyliło, a temat zaczął zbaczac na Warszawę:) I wody dużo trzeba chyba zabrac ze sobą w takim razie.... Nastawienie dobre mamy! Jak Pati:) Dorota Quote
OlaAB Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [quote name='Mokka']Nic nie wiemy, ale myślałam, aby w tej sprawie zadzwonić dopiero jutro, wtedy jest szansa, że do soboty nic już się nie zmieni. Mam nadzieję, że zaczniemy wczesnie rano (może o 8-mej).[/quote] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1866143&postcount=11"]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1866143&postcount=11[/URL] Quote
Mokka Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Dzisiejsza informacja od K. Miklińskiej - zawody zaczynają o godz. 9, przyjmowanie zawodników od godz. 8, kończymy o godz. 14. Quote
Delya Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 A ja jednak z powodu pogody rezygnuję:placz: z zawodów. Quote
Guest ajsonowa Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 ja wlasnie nie chce rezygnowac :shake: dlatego biore reczniki mokre, baniak wody, parasole i jakos przezyjemy ;) juz jedna wystawe w takim upale warszawska przezylismy:angryy: to i ta przezyjemy i pokonamy upal :razz: Quote
Guest ajsonowa Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 [quote name='Mokka']Dzisiejsza informacja od K. Miklińskiej - zawody zaczynają o godz. 9, przyjmowanie zawodników od godz. 8[/quote] z powodu takich upalow wszystko powinno sie rozpoczac jak najwczesniej!! ma np. nie przeszkadza wstanie o 6, no, ale fakt z innych miast tez musza przyjechac... Quote
Delya Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Bardzo żałuję, że nie pojadę, ale siła wyższa:angryy: . W niedzielę jeszcze z 5 godzin na obóz, więc nie będę jej tak męczyć. Mam nadzieję, że do czasu zawodów w Łącku pogoda się zmieni , na naszą korzyść. Quote
Guest ajsonowa Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 nas nie bedzie w Łącku :placz: :placz: :placz: ale planuje pojawic sie w Legnicy :cool1: Quote
belgunia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 [quote name='ajsonowa']nas nie bedzie w Łącku :placz: :placz: :placz: ale planuje pojawic sie w Legnicy :cool1:[/quote] ojej, szkoda, że konik nie pogalopuje ma hippodromie. A ja chyba podejmę wyzwanie i pojadę do Wawy. Najgorzej droga - bez klimy- szkoda nawet mówić:( wyjeżdżam o 5 rano O rety!!!:crazyeye: to o której ja mam wstać? Dorota Quote
Guest ajsonowa Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 ojej, Dorotko jak o 5 wyjezdzasz to zdarzysz?;) Ja chyba postaram sie tam byc przed 8... Quote
belgunia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 [quote name='ajsonowa']ojej, Dorotko jak o 5 wyjezdzasz to zdarzysz?;) Ja chyba postaram sie tam byc przed 8...[/quote] Jak mnie radary nie wstrzymają, to zdążę:) Quote
niuka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 no wiec juz po wszystkim.... ide padnac gdzies w samotnosci, pogoda do zniesienia, dali nam ladny 'daszek' na ring, tak wiec slonce nie palilo, wszyscy dobrze przygotowani, psy chlodzone na okraglo, no i w sumie - dalismy rade, wszyscy mogli biegac ;) Quote
Recommended Posts