Jump to content
Dogomania

Lulu - mała sunia IDEALNA DLA ŚPIOCHA! czemu więc samotna..? JUŻ NIE! :)

Recommended Posts

Posted

Lulu przebywa w hotelu pod Warszawą. Jej pani oddała ją tam już jakiś czas temu - na chwilę. Ale pani nie ma dla Lulu czasu ani możliwości, żeby się nią zajmować i postanowiła, że poszuka Lulu nowego domu. Dobrego domu. A my jej pomożemy.

Lulu jest kochana, mała i śliczna. A poza tym zupełnie niekłopotliwa...

Lulu jest w miarę młoda, ma ze trzy lata. jest bardzo bardzo kontaktowa - uwielbia każdego. Jest przemiła w dotyku :)

Poza tym: nieduża, grzeczna i... leniwa :) jeśli ktoś lubi i ma możliwość długo spać - Lulu to pies dla niego ;)

kontakt do hotelu (Lulu mieszka w domu), który o Lulu wie najwięcej:
501 034 608

Posted

niesamowite. Wspaniała! Trzeba ją tak właśnie reklamować. Przecież tak naprawdę nie ma nic gorszego niż ledwo żywy człowiek gramolący się z łózka, otwierający jedno oko, którym widzi małą czarną ruchliwą pchlę, cieszącą się z wszystkiego, gotową do wielkiej przygody...:placz: Ale co ma zrobić. Wstaje, ubiera zwłoki i wlecze się na spacer udając zainteresowanie, bawiąc w chowanego, berka:placz:

Lulu natomiast to pies, który rozumie, że człowiek też ma swoje prawa. Ja w każdym razie teraz już wiem, że lubię albo leniwe psy, albo stare, albo po przejsciach, takie, które siedzą i dumają nad przeszłością:evil_lol:

Posted

ahahahaha :) no, prawda. moje psy jak tylko widzą, że się ruszam to liżą mnie po twarzy ;) albo jak już chcą bardzo iść to zaczynają poszczekiwać haha albo gryźć mnie w boki :) hihihi a Lulu? Lulu spi do 10 i jeszcze ją trzeba zapraszać, zeby wyszła hahaha

Posted

[quote name='Charly']no to faktycznie. Ale dla spokojnej osoby i tak super.[/QUOTE]
Melduje się mru :)
Dzięki za założenie wątku dla śpioszka :cool3:

Posted

Dla P., to 99, bo starszy jest:cool3:
Mruczku, a może wstawisz do tytułu "Pies dla śpiochów"? Będzie jasne, że Lulu nie jest leniwa, lecz, jak każda dama, dba o urodę i musi się wyspać.

Posted

[quote name='Charly']no lulu jest optymalna. Ale tak to jest, że najpierw trzeba doświadczyć. A jak już się doświadcza, to juz się ma i nie mozna wziąść psa śpiocha...[/QUOTE]

no własnie właśnie.
choć ja nie wiedziałam za co sie biorę, mały słodki szczeniak stał się potworkiem :evil_lol:
moża wziąć śpiocha jak się domownicy zgodzą na drugiego psa :cool3:

Posted

to byłyby 3...to nie jest duzo; Mru ma 5 w bloku:loveu:..... Ale niestety nie- te dwa i tak są "przemycone"; szczególnie druga jest tylko "tymczasowo"....Czas na dom...na łąki...strumyki i stado psów..

Posted

[quote name='malibo57']Tak, łąki i laski, ale i tak można mieć tylko tyle, ile się w samochodzie zmieści...ja, jak cygan, wszystko ciągnę za sobą. Tylko samolotem nie latają.[/QUOTE]

trzeba zainwestować będzie w kombi :evil_lol:

Posted

Zainwestowałam - mam full skład. Bagaże nie jeżdżą. A, od 2 miesięcy nie jeżdżą tez tylne siedzenia, bo najstarszy pies przestał na nie wskakiwać. Teraz mam psią salonkę;-)

Posted

[quote name='malibo57']Zainwestowałam - mam full skład. Bagaże nie jeżdżą. A, od 2 miesięcy nie jeżdżą tez tylne siedzenia, bo najstarszy pies przestał na nie wskakiwać. Teraz mam psią salonkę;-)[/QUOTE]

haha to teraz czas na busik :evil_lol:
albo od razu autobusik :evil_lol: