mru Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Lulu przebywa w hotelu pod Warszawą. Jej pani oddała ją tam już jakiś czas temu - na chwilę. Ale pani nie ma dla Lulu czasu ani możliwości, żeby się nią zajmować i postanowiła, że poszuka Lulu nowego domu. Dobrego domu. A my jej pomożemy. Lulu jest kochana, mała i śliczna. A poza tym zupełnie niekłopotliwa... Lulu jest w miarę młoda, ma ze trzy lata. jest bardzo bardzo kontaktowa - uwielbia każdego. Jest przemiła w dotyku :) Poza tym: nieduża, grzeczna i... leniwa :) jeśli ktoś lubi i ma możliwość długo spać - Lulu to pies dla niego ;) kontakt do hotelu (Lulu mieszka w domu), który o Lulu wie najwięcej: 501 034 608 Quote
Charly Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 wspaniała Lulu. leniwe psy to rzadkość i powinny być badzo wysoko cenione:) Quote
Charly Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 niesamowite. Wspaniała! Trzeba ją tak właśnie reklamować. Przecież tak naprawdę nie ma nic gorszego niż ledwo żywy człowiek gramolący się z łózka, otwierający jedno oko, którym widzi małą czarną ruchliwą pchlę, cieszącą się z wszystkiego, gotową do wielkiej przygody...:placz: Ale co ma zrobić. Wstaje, ubiera zwłoki i wlecze się na spacer udając zainteresowanie, bawiąc w chowanego, berka:placz: Lulu natomiast to pies, który rozumie, że człowiek też ma swoje prawa. Ja w każdym razie teraz już wiem, że lubię albo leniwe psy, albo stare, albo po przejsciach, takie, które siedzą i dumają nad przeszłością:evil_lol: Quote
mru Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 ahahahaha :) no, prawda. moje psy jak tylko widzą, że się ruszam to liżą mnie po twarzy ;) albo jak już chcą bardzo iść to zaczynają poszczekiwać haha albo gryźć mnie w boki :) hihihi a Lulu? Lulu spi do 10 i jeszcze ją trzeba zapraszać, zeby wyszła hahaha Quote
Charly Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ale ona jest cięższa niz 6 kg nie? tak pytam, ale z tego co widzę to na mikropsiaki się nie zmieści.. Quote
Charly Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 no to faktycznie. Ale dla spokojnej osoby i tak super. Quote
Ziutka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Charly']no to faktycznie. Ale dla spokojnej osoby i tak super.[/QUOTE] Melduje się mru :) Dzięki za założenie wątku dla śpioszka :cool3: Quote
malibo57 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 O, witajcie:) Mru, 100 lat! Lulu poznałam osobiście - urocze stworzenie. Quote
mru Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 mam dziś urodziny? P ma jutro! moze to do niego? :) ktoś coś jeszcze wie o słodkiej Lulu? :) Quote
malibo57 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Dla P., to 99, bo starszy jest:cool3: Mruczku, a może wstawisz do tytułu "Pies dla śpiochów"? Będzie jasne, że Lulu nie jest leniwa, lecz, jak każda dama, dba o urodę i musi się wyspać. Quote
mru Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 ooo no dobre :) leniwa może brzmieć źle, chociaż dla mnie bomba haha Quote
malibo57 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Leniwa brzmi BARDZO dobrze, ale nie każdy wpadnie na to, że może przy niej pospać, bo w nocy siedział na Dogo:evil_lol: Quote
Marta67 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 ja tam bym chętnie wymieniła :evil_lol: moje to wstaje koło 5 :shake: no ale zrobi siusiu i idzie spać :evil_lol: Quote
Charly Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 no lulu jest optymalna. Ale tak to jest, że najpierw trzeba doświadczyć. A jak już się doświadcza, to juz się ma i nie mozna wziąść psa śpiocha... Quote
Marta67 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Charly']no lulu jest optymalna. Ale tak to jest, że najpierw trzeba doświadczyć. A jak już się doświadcza, to juz się ma i nie mozna wziąść psa śpiocha...[/QUOTE] no własnie właśnie. choć ja nie wiedziałam za co sie biorę, mały słodki szczeniak stał się potworkiem :evil_lol: moża wziąć śpiocha jak się domownicy zgodzą na drugiego psa :cool3: Quote
Charly Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 to byłyby 3...to nie jest duzo; Mru ma 5 w bloku:loveu:..... Ale niestety nie- te dwa i tak są "przemycone"; szczególnie druga jest tylko "tymczasowo"....Czas na dom...na łąki...strumyki i stado psów.. Quote
malibo57 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Tak, łąki i laski, ale i tak można mieć tylko tyle, ile się w samochodzie zmieści...ja, jak cygan, wszystko ciągnę za sobą. Tylko samolotem nie latają. Quote
Marta67 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='malibo57']Tak, łąki i laski, ale i tak można mieć tylko tyle, ile się w samochodzie zmieści...ja, jak cygan, wszystko ciągnę za sobą. Tylko samolotem nie latają.[/QUOTE] trzeba zainwestować będzie w kombi :evil_lol: Quote
malibo57 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Zainwestowałam - mam full skład. Bagaże nie jeżdżą. A, od 2 miesięcy nie jeżdżą tez tylne siedzenia, bo najstarszy pies przestał na nie wskakiwać. Teraz mam psią salonkę;-) Quote
Marta67 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='malibo57']Zainwestowałam - mam full skład. Bagaże nie jeżdżą. A, od 2 miesięcy nie jeżdżą tez tylne siedzenia, bo najstarszy pies przestał na nie wskakiwać. Teraz mam psią salonkę;-)[/QUOTE] haha to teraz czas na busik :evil_lol: albo od razu autobusik :evil_lol: Quote
malibo57 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Prawda:) Mało brakowało, sytuację uratowała ta "przeróbka". Ja mam tylko kat.B;-) Quote
mru Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 podnoszę Lulu, ciekawe czy już wstała :P Quote
Recommended Posts