Nemko Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Idziemy do tej baby w poniedzialek. Ma zapas jedzenia na razie, tym sie nie martwie. Zaraz zmienie tytul watku...Czekam na zaksiegowanie pierwszych pieniazkow od some... Quote
Nemko Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Dzis mialam 2 telefony od ludzi, ktorzy chcą pieska. Jedna kobieta byla z polczyna, ale wg. mnie jakos tak dziwnie...Druga jest spod Koszalina i mieszka pod lasem. Wlasnie stracila suczke z malcami, bo wdalo sie jakies zakazenie u niej, a male urodzily sie martwe...Chce wiec pieseczka:) Chyba do niej oddzwonie. Jakas taka sensowna byla. Jutro ide do tej babki, oby jeszcze jednego miala!! Musze tą sunie odnalezc!!:angryy: Jutro wracam dopiero ok. 20.00, sasiad nakarmi i wyjdzie z moją Dixunią. Akurat jutro mam do tak pozna:angryy::angryy: ale i tak pojde do tej kobiety aby przypomniec ze nikomu ma piesia nie wydawac!!Mamy szczescie!!! Quote
ulvhedinn Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Tylko dopilnuj kastracji/sterylki (nie doczytałam jakiej płci jest szczeniątko), zeby znów nie było nieszczęście "komplikacji przy porodzie/'.... Quote
Nemko Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 No powiem Wam kochani, ze ludzie są poje.... Dzis bylismy u tej baby a wlasciewie babsztyla, bo nie wiem jak inaczej. Nie wpuscila nas nawet do domu, tylko przez drzwi oddala miski i powiedziala,ze pieska juz nie ma i oddala go znajomej i zatrzasnęla drzwi...Pewnie ktos jej cos szepnął, ze moze za bardzo interesujemy sie losem pieskow i wydalo im sie to podejrzane...Rece opadają powiem Wam. I suki tez juz nie wysterylizuje. No jestem wsciekla!! Czlowiek chce pomoc i tak mu dziekują. Ale mam domek dla szczeniaczka na cito z okolic Koszalina wiec jak macie namiary na jakies niewielkie szczeniaczki kundelki pieski to NA CITO POPROSZE!!! Quote
Nemko Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 SOME dzis wieczorem sprawdze konto to odesle pieniazki. Albo wskaz cel na jaki mam przelac, to tam posle w Twoim imieniu.... Quote
blacky. Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Hej, jestem z Gryfińskiego przytuliska ;) Jest u nas 5 miesięczna Mika - mix jamnika szorstkowłosego. Docelowo będzie większa od jamnika i będzie ważyć ok. 5-6 kg. :) Telefon do mnie (dzwonić po 15.30): 694-539-289 Więcej zdjęć przez maila [email][email protected][/email] [IMG]http://pu.i.wp.pl/k,NjM1MDk5OTksNDU0ODUxMzM=,f,mikaa.JPG[/IMG] Quote
Nemko Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Juz link wysylam zainteresowanej, niech zobaczy psinkę. Sliczna jest...Taka malenka i juz w schronie:placz: Quote
Nemko Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Zobaczyla zdjecie malutkiej, ale na razie bez odzewu...:( Chyba szuka takiego 2 miesiecznego...:( Quote
Nemko Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [SIZE=5][COLOR=red]Blacky odbierz, to ja sie dobijam 0 21.40 i wczesniej. Pani jest zainteresowana adopcja [U]Mikusi i chce ja do środy zabrac!!!!!!![/U]Jak zorganizowac transport? Moze ja przyjade?Musimy wszystko obgadac!! Bo w ogloszeniu napisalam , ze transpotem do 100 km sluze;) jeleń:)[/COLOR][/SIZE] Quote
Nemko Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Trzeba dzialac szybko, bo dziewczyna nie bardzo jak ma dojechac po Mikusie...W srode chcieliby ją juz miec...Co tu robic??Blyskawiczny transport potrzebny, tyle ze je koncze jutro dopiero ok 17-18...help!!! Quote
Edi100 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Nemko']Trzeba dzialac szybko, bo dziewczyna nie bardzo jak ma dojechac po Mikusie...W srode chcieliby ją juz miec...Co tu robic??Blyskawiczny transport potrzebny, tyle ze je koncze jutro dopiero ok 17-18...help!!![/QUOTE] Domek się zgadza na wizytę po adopcyjna?, bo rozumiem że przed adopcyjnej nie będzie. Pytam, by do złych ludzi nie trafiła:( Quote
Nemko Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Wszystko babce napisalam o wizycie poadopcyjnej, o umowie...Tak bym chciala, by wszystko bylo dobrze, by Mikusia znalazla domek. Tak mi zapadla w serce...:shake: Na wizyte przedadopcyjna nie ma czasu. Czasem ludzie idac do schronu tez nie maja wizyty przedadopcyjnej, a biora psy...CO ROBIC, CO ROBIC...?? Quote
Edi100 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Nemko']Wszystko babce napisalam o wizycie poadopcyjnej, o umowie...Tak bym chciala, by wszystko bylo dobrze, by Mikusia znalazla domek. Tak mi zapadla w serce...:shake: Na wizyte przedadopcyjna nie ma czasu. Czasem ludzie idac do schronu tez nie maja wizyty przedadopcyjnej, a biora psy...CO ROBIC, CO ROBIC...??[/QUOTE] Umów się na umowę i na wiztę po adopcyjną. To chyba jedyne rozwiązanie by mała nie siedziała w schronie. Mróz idzie:( Quote
Nemko Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Tak tez jej napisalam, ale na razie nie ma jej przy kompie.... Quote
Nemko Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Oto adres e-mail do tej kobiety : [SIZE=4][COLOR=red][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=black]ide do pracy bede pozno...:([/COLOR][/SIZE] Quote
blacky. Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Hej :) Sorki, że wczoraj nie weszłam, ale spałam jak zabita :) Próbuje się dodzwonić do biura i obgadać wszystkie szczegóły :) Jestem teraz ciągle na dogo także można pisać ;) My w transporcie nie mamy jak pomóc, niestety :( Zaraz dogadam z biurem szczegóły Quote
blacky. Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Dodzowniłam się, niestety Mika poszła dzisiaj do adopcji. Jutro będę miała zdjęcia innego szczeniaka od nas. Pisze na podany e-mail, dogadam się z kobietą. Będę informować na bierząco Quote
Nemko Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Witajcie, jesli nie wyjdzie nic z ta kobieta, to podaje jeszcze jeden tel na priv do blacky...Poszukiwany takze szczeniaczek:) Moze akurat jakis znajdzie domek:) Quote
blacky. Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Tak potwierdzam, dziękuję Ci Nemko :loveu: Będę jutro dzownić bo podobno mamy jakieś myśliwsie, które będą małe :) Ale to się jutro pochwalę co nowego w przytulisku ;) Quote
Cudak Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Gdyby znalazł się ktoś do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej u tej Pani, to ja też pilnie szukam osoby z okolic Koszalina do wizyty podopcyjnej. Trzymam kciuki, żeby znalazł się szczeniaczek :) (może w TOZie takiego mają?) Quote
Nemko Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Cudak powiedz gdzie to moze czasem tamtedy przejezdzam, bo rzadko ale zdarzy mi sie, ze jade pod Koszalin to moze jak bede przejezdzac to wpadne na wizyte poadopcyjna Quote
Cudak Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Wyszewo, ok 18 km od Koszalina. Zobacz tego szczeniaczka: [url]http://allegro.pl/dumka-piekna-sunia-do-adopcji-i1271618766.html[/url] :) Quote
Nemko Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Ta psinka bedzie duza...a ja oglaszalam niewielkie psiaki do adopcji...A co do Wyszewa to zaraz dokladnie sprawdze gdzie to jest;) Quote
blacky. Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Nemko, niestety u mnie są szczeniaki po mamie bokserce i jest suka mix ONka która jest ciężarna, ale jej szczeniaki pójdą do uśpienia, zostanie tylko jeden. Nie ma małych sunieczek... Ale jak będzie coś u nas to się odezwę :) Quote
AlfaLS Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Na stronie Poczekalni naszego TOZ-u są takie szczeniaki i młode psiaki, myślę, ze nie będą duże. Może coś Ci przypasuje :lol:: [IMG]http://www.toz.szczecin.pl/images/adopcje/de04cf72ce45426c23ebf49d3cbf7e81.jpg[/IMG] Misiek , tylko że on ma dwa lata........ [IMG]http://www.toz.szczecin.pl/images/adopcje/841d2e03d26ef52572445b84f05e34e4.jpg[/IMG] Majlo ma aż 4 lata......... [IMG]http://www.toz.szczecin.pl/images/adopcje/fb2d05442d40ed971a6588e9aa00ae53.jpg[/IMG] Ozzy - 3-4 lata.... [IMG]http://www.toz.szczecin.pl/images/adopcje/4309cf1ae806863ff8a2432d700fa219.jpg[/IMG] Dzwoneczek - ma 10 tygodni, ma być mały.... [IMG]http://www.toz.szczecin.pl/images/adopcje/dc5415d8611109504cdb9db14c22d27b.jpg[/IMG]Tofik 2 lata.... Quote
Recommended Posts