ocelot Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 nesca obiecała, że w przeciągu tyg. kogos znajdzie do wizyty Quote
Livka Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='ocelot']nesca obiecała, że w przeciągu tyg. kogos znajdzie do wizyty[/QUOTE] To czekamy cierpliwie :) Bardzo jestem ciekawa jak Szila czuje się w nowym domu ... Quote
piescofajnyjest Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 kogos innego??? a ja myslalam, ze to nesca miala jechac.... Quote
Livka Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Czy wizyta poadopcyjna już się odbyła ? Wiadomo co u Szili ? Chcielibyśmy wiedzieć co u naszej ślicznotki ... myślałam, że jakieś relacje i fotki będą, a tu cisza ... szkoda :( Quote
ocelot Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 Poprosiłam stzw o wizytę, ma być w tym tygodniu Quote
stzw Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Pani Mirka ma niestety jakieś problemy ze zdrowiem i do piątku musi być na kilku ważnych badaniach. Ponieważ ja pracuję tylko w przyszły poniedziałek i wtorek a potem mam urlop to umówiłyśmy się na telefon za tydzień żeby się spotkać. Mam nadzieję, że do tego czasu p. Mirka będzie się już dobrze czuła. Quote
Livka Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Poczekamy cierpliwie, a Pani Mirce życzymy zdrówka :):):) Quote
hotel_lilki Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Rozmawiałam równiez z Panią Mirką i wiem o jej chorobie...wiem też że Szilunia jest szcząsliwa i jest u bardzo dobrych ludzi. No ale wizyta napewno jest potrzebna dla pewności o odwiedzenia Szilusi. Quote
Livka Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Czy są jakieś nowe wieści o Szilusi ? :cool3: Quote
stzw Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Ponieważ p. Mirka do końca tygodnia biega jeszcze po lekarzach to umówiłyśmy się na przyszły tydzień. Będę czekała na tel. Szilę słyszałam przez telefon ;-) Quote
ocelot Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 [quote name='stzw']Ponieważ p. Mirka do końca tygodnia biega jeszcze po lekarzach to umówiłyśmy się na przyszły tydzień. Będę czekała na tel. Szilę słyszałam przez telefon ;-)[/QUOTE] A jak brzmiała?:):) Quote
piescofajnyjest Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 heehheheheh:) no to dalej czekamy:) Quote
Livka Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Wiecie, że już minęło 2,5 miesiąca odkąd Szila pojechała do własnego domu - wielka szkoda, że nie mamy relacji i zdjęć na bieżąco :roll: wizyta poadopcyjna też jakoś nie może dojść do skutku ... Quote
Livka Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='ocelot']Jeszcze raz poprosimy stzw[/QUOTE] Dobry pomysł - chcielibyśmy nacieszyć oczy i serca i może wreszcie zmienić tytuł ;) Quote
stzw Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Pani Mirka kończy wizyty w szpitalu chyba w poniedziałek lub wtorek i wtedy na spokojnie mamy się spotkać. Tym razem ja poległam na całej linii - przez całą noc robiłam mydła dla Owczarków i byłam taka nieprzytomna następnego dnia, że z pracy dowlokłam sie do domu zamiast do p. Mirki. Z rozmowy tel. wiem, że Szila podsikuje i trzeba zbadać jej mocz. Ale nie znam szczegółów. Jeżeli będzie taka potrzeba, to postaram sie pomóc. A, i p. Mirka miała możliwość wyjazdu na Święta za granicę do dzieci ale ze względu na Szilę zrezygnowała. I że Szila niezbyt lubi inne psy. Quote
ocelot Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 [quote name='stzw']Pani Mirka kończy wizyty w szpitalu chyba w poniedziałek lub wtorek i wtedy na spokojnie mamy się spotkać. Tym razem ja poległam na całej linii - przez całą noc robiłam mydła dla Owczarków i byłam taka nieprzytomna następnego dnia, że z pracy dowlokłam sie do domu zamiast do p. Mirki. Z rozmowy tel. wiem, że Szila podsikuje i trzeba zbadać jej mocz. Ale nie znam szczegółów. Jeżeli będzie taka potrzeba, to postaram sie pomóc. A, i p. Mirka miała możliwość wyjazdu na Święta za granicę do dzieci ale ze względu na Szilę zrezygnowała. I że Szila niezbyt lubi inne psy.[/QUOTE] Kochana dasz radę umówić się na tę wizytę? Bo juz i ja się zaczynam martwić co z Szilą Quote
stzw Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Wczoraj rozmawiałam z p. Mirką i jeżeli kosmos nie wybuchnie to widzimy się we wtorek :-) Quote
Livka Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 To czekamy do wtorku - stzw dziękujemy za Twoją pomoc :) Quote
ocelot Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 [quote name='stzw']Wczoraj rozmawiałam z p. Mirką i jeżeli kosmos nie wybuchnie to widzimy się we wtorek :-)[/QUOTE] Strasznie się cieszę i dziękuję:) Quote
piescofajnyjest Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 tez sie ciesze i czekam na info:) Quote
NusiaiJa Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 czekamy już tak długo na wieści o Sziluni...jak ona tam w nowym domu ? Quote
Recommended Posts