Lu_Gosiak Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 bylam dzis w hoteliku u Lilki, super miejsce, zawsze mi zal stamtąd wyjezdzac:) Szila na zywo jest jeszcze fajniesza niz na zdjeciach - madra,kochana, zrownowazona - nie to co szalona Berta:D:D: [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/201110002.jpg[/IMG] [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/201110003.jpg[/IMG] [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/201110004.jpg[/IMG] [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/201110006.jpg[/IMG] [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/201110005.jpg[/IMG] Quote
lilk_a Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 powtórzyć jej allegro z nowymi zdjęciami ? Quote
Livka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='lilk_a']powtórzyć jej allegro z nowymi zdjęciami ?[/QUOTE] Tak sobie właśnie pomyślałam o Szili w miejsce Tobisia :) da radę ? Pieniążki poleciały dopiero dzisiaj - Nikusiowi się coś pozajączkowało ;) Quote
Nikus Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='Livka']Tak sobie właśnie pomyślałam o Szili w miejsce Tobisia :) da radę ? Pieniążki poleciały dopiero dzisiaj - Nikusiowi się coś pozajączkowało ;)[/QUOTE] :oops::oops::oops: NO...MEA CULPA:oops::oops: Quote
Livka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='ocelot']A o co chodzi?:)[/QUOTE] Tobiś miał wystawione co dopiero świeżutkie jeszcze allegro , a prawdopodobnie znalazł DS dlatego lilk_a zaproponowała Szilę w jego miejsce. O zapłatę za Tobisiowe allegro chodziło - sorry za zaśmiecanie wątku :oops: Quote
ocelot Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='Livka']Tobiś miał wystawione co dopiero świeżutkie jeszcze allegro , a prawdopodobnie znalazł DS dlatego lilk_a zaproponowała Szilę w jego miejsce. O zapłatę za Tobisiowe allegro chodziło - sorry za zaśmiecanie wątku :oops:[/QUOTE] Jakie tam zaśmiecanie:):):) Quote
go-ja Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Na początku grudnia przeleję deklarację, bo troszkę się spóźniam ostatnio. Buziaki sunieczko! Quote
martini77 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Opoznie dzien lub dwa przelew deklaracji bo jakies zawirowania dzis w mbanku z przelewami. Przeczekam, ale oczywiscie nadrobie. Poposze dla pewnosci jeszcze raz dane na priwa. Buzi psinko. Quote
Livka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Szila, ale nam spadłaś ... w górę dziewczyno, przypomnij się wszystkim ;) Czy martini77 dostała nr konta ? Quote
Havanka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Przed chwilą przelałam pieniążki dla Szili za grudzień. Będą na koncie juz w poniedziałek. Są jakieś nowe wieści o suni? Quote
nescca Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Są.... to przemądra sunia. Kocha Bertę okrutnie :) wszędzie biegają razem. Jest delikatna i wrażliwa. Jej wygląd przeczy zupełnie Jej zachowaniom. Sunia na 1000% bezproblemowa. Quote
ocelot Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 [quote name='Livka']Szila, ale nam spadłaś ... w górę dziewczyno, przypomnij się wszystkim ;) Czy martini77 dostała nr konta ?[/QUOTE] Chyba tak, gdyż wpłynęła wpłata:) Quote
nescca Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ocelot...co z Twoim telefonem? Nie moge sie dodzwonić. Quote
Lolalola Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 KOCHANA SZILUNIU CIOCIA DAJE ZNAC,ZE CHOC OSTATNIO BARDZO RZADKO BYWALA(BRZYDKA CIOTKA);(...............TO PAMIETAM I WPLACE tWOJA DEKLARACJE WRAZ Z POJAWIENIEM SIE NA SWIETA W PL.................ZYCZE DZIEWCZYNKO,ABY SIE TA CHALUPKA SZYKO ZNALAZLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ocelot Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Może macie jakiś pomysł? [url]http://www.dogomania.pl/threads/197636-Pies-pod-balkonem[/url] Quote
ocelot Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 I znowu prośba, ale teraz to błagalna [url]http://www.dogomania.pl/threads/197892-Pozw%C3%B3lmy-mu-godnie-odej%C5%9B%C4%87...-B%C5%82agamy-nawet-o-1-z%C5%82.?p=15890202#post15890202[/url] Quote
go-ja Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Leci deklaracja :D Całusy Psinko! Śliczne te jej ostatnie zdjęcia :D Quote
ocelot Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Dziękuję wszystkim za wpłaty:) Niestety nie wszyscy deklarujący wpłacają, kasy Szili ubywa. Będę w weekend zmuszona powysyłać pw. Okazało się, że hotelik Szili tylko jeden miesiąc kosztował 250 zł., dlatego dzisiaj zapłaciłam 350 zł. - 300 na przyszły miesiąc, a 50 za zeszły. Szili brakuje 70 zł. deklaracji stałych, musimy ich poszukać bo zostaniemy niedługo na lodzie. Quote
ocelot Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Siedzę, liczę, porównuję:):):) Nie jest tak źle z płatnościami jak myślałam;0Po przeniesieniu wpłat ze Śmieszka i dopasowaniu do października Szili tylko dwie osoby zalegają z wpłatami od początku. Nie wpłynęły 3 jednorazowe wpłaty na Śmieszka, ale skoro on ich nie potrzebował, nie będę ścigać. I pytanie do jakoś nieobecnych Livki i Nikusia? Moi drodzy bardzo się za Wami stęskniłam:):):):)czy wszyscy deklarujący na Śmieszka przenieśli deklarację na szilę? bo jakoś wstyd się przyznać, ale Wy byliście na bieżąco, a nie ja....:oops: Całą listę uzupełnię. Na razie mam wersję drukowaną..... Quote
go-ja Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Buziaki Szilunia! Cioteczki wpłacajcie, coście obiecały, psinka czeka! :) Quote
paros Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [quote name='ocelot']Siedzę, liczę, porównuję:):):) Nie jest tak źle z płatnościami jak myślałam;0Po przeniesieniu wpłat ze Śmieszka i dopasowaniu do października Szili tylko dwie osoby zalegają z wpłatami od początku. Nie wpłynęły 3 jednorazowe wpłaty na Śmieszka, ale skoro on ich nie potrzebował, nie będę ścigać. I pytanie do jakoś nieobecnych Livki i Nikusia? Moi drodzy bardzo się za Wami stęskniłam:):):):)czy wszyscy deklarujący na Śmieszka przenieśli deklarację na szilę? bo jakoś wstyd się przyznać, ale Wy byliście na bieżąco, a nie ja....:oops: Całą listę uzupełnię. Na razie mam wersję drukowaną.....[/QUOTE] Ja zgodziłam się przenieść deklarację na Szilę (na Śmieszka wpłaciłam pod koniec września na 2 miesiące) czyli powinnam pod koniec listopada wpłacić na Szilę ale nie mam nr konta :shake: Quote
ocelot Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [quote name='paros']Ja zgodziłam się przenieść deklarację na Szilę (na Śmieszka wpłaciłam pod koniec września na 2 miesiące) czyli powinnam pod koniec listopada wpłacić na Szilę ale nie mam nr konta :shake:[/QUOTE] Takie samo jak na Śmieszka. Wysłać ponownie. Quote
paros Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='ocelot']Takie samo jak na Śmieszka. Wysłać ponownie.[/QUOTE] Tak poproszę, bo czyściłam skrzynkę i usunęłam :-( Quote
werenn Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 ja wpłaciłam w październiku jeszcze na śmieszka i nie wiem czy to już poszło na Szilę czy nie, nie widzę też mojej wpłaty za grudzień, więc proszę o info, czy dotarła nie chcę, żeby Szila źle o mnie myślała Quote
Recommended Posts