[email protected] Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Kupię gazetkę , zdjęcia są piękne :) Gygabajt , to Dawid . Jeździ ze mną , Agatą do schroniska ;) Quote
Drzagodha Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 A ja już widziałam, jak w gazecie będzie :diabloti: Zachęcamy do kupienia, zachęcamy :p Quote
Drzagodha Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 A ciotka Grażynka? Jeszcze nawet zdjęć nie widziała! :mad: Quote
[email protected] Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Niech żałuje , bo są piękne ... Bobik to świetny model ! Quote
fiorsteinbock Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Forki pierwsza klasa :) Wieczorem wystawie allegro! Quote
Drzagodha Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Forki pierwsza klasa :) Wieczorem wystawie allegro! Jak będziesz miała gdzieś tam Grażynkę pod ręką, to Bobik prosił, żeby ugryźć ją od niego w zadek, za to, że o nim nie pamięta :diabloti: Ale prosił, żeby w miarę lekko, żeby się na niego nie obraziła za to :evil_lol: Quote
Mani2000 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Bobisiu nie martw sie przypomni sobie:) Quote
fiorsteinbock Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Drzagodha, zabieram sie za allegro ale nie wiem jaki tekst i nr kontaktowy :) Ok, mam - post #1 http://allegro.pl/show_item.php?item=1992463286 a na marginesie, Wy macie plac zabaw dla psiakow? Tak mi sie nasunelo po sesji zdjeciowej Bobika z pomaranczowa zabawka. Quote
Drzagodha Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 fiorsteinbock napisał(a): a na marginesie, Wy macie plac zabaw dla psiakow? Tak mi sie nasunelo po sesji zdjeciowej Bobika z pomaranczowa zabawka. A co rozumiesz przez plac zabaw? Mamy po prostu całą masę zabawek na wybiegu ;) Quote
fiorsteinbock Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Taki wlasnie odizolowany, ogrodzony plac gdzie psiaki moga sie wybiegac i wybawic, bedac poza boksem. Tak to wyglada? Quote
Drzagodha Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Taki wlasnie odizolowany, ogrodzony plac gdzie psiaki moga sie wybiegac i wybawic, bedac poza boksem. Tak to wyglada? To zależy gdzie (mamy dwa miejsca). W azylu, w którym jest Bobik jest 16 kojców, a pośrodku jest wybieg, na który każdego dnia są psiaki wypuszczane. Tam też rozrzuconych jest cała masa zabawek ;) W schronisku natomiast, mamy odgrodzony kawałek na wybieg dla psów (tam są puszczane te mniejsze), a duże psy są puszczane na teren schroniska. Dodatkowo ostatnio powstały dwa kojce dla dwóch dużych staruszków, które mają wspólny wybieg tylko dla siebie i mogą na niego wchodzić kiedy chcą, zamykane są tylko na noc, żeby na ziemi nie leżały. Dodatkowo mamy również wolierę dla kotów, ale teraz jest już zimno i nie mają do niej dostępu, bo się szybko przeziębiają przechodząc z ciepłego pomieszczenia na dwór. Jak zacznie mi normalnie działać internet, to wrzucę Ci zdjęcia, żebyś zobaczyła, jak to wygląda ;) Chyba, że chcesz nas odwiedzić i zobaczyć na żywo :) Quote
giselle4 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Drzagodha napisał(a):Jak będziesz miała gdzieś tam Grażynkę pod ręką, to Bobik prosił, żeby ugryźć ją od niego w zadek, za to, że o nim nie pamięta :diabloti: Ale prosił, żeby w miarę lekko, żeby się na niego nie obraziła za to :evil_lol: aaauuuuuu i ugryzl ciocia ja nawet nie mam kiedy spac sorry:( Quote
giselle4 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 ciocia ,kupie i zrobie fotke ze mam Bobisia w gazecie...zobaczysz Quote
fiorsteinbock Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Drzagodha, jak tylko bede w okolicy nie omieszkam Was odwiedzic i poznac osobiscie. Kiedys trzeba sie zmowic na jakis dogomaniacki spęd :) Quote
Fiks Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Piękne zdjęcia Bobisia. U mnie cały czas miał wyróżnione allegro. Ale może allegro cioci fiorsteinbock przyniesie Bobisiowi szczęście :) Quote
Drzagodha Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 giselle4 napisał(a): ciocia ,kupie i zrobie fotke ze mam Bobisia w gazecie...zobaczysz Będziesz mogła się chwalić, że Twój Bobiś taki medialny :cool3: fiorsteinbock napisał(a):Drzagodha, jak tylko bede w okolicy nie omieszkam Was odwiedzic i poznac osobiscie. Kiedys trzeba sie zmowic na jakis dogomaniacki spęd :) Zapraszamy, zapraszamy :) Z Bielawy do nas nie tak daleko, więc można sobie wycieczkę zrobić ;) Quote
giselle4 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Drzagodha napisał(a):Będziesz mogła się chwalić, że Twój Bobiś taki medialny :cool3: Zapraszamy, zapraszamy :) Z Bielawy do nas nie tak daleko, więc można sobie wycieczkę zrobić ;) spotkanie wiosna ja jakis spęd to ja sie pisze hihihi:) Quote
giselle4 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Bobisiu zycze wszystkiego nalepszego kochanym cioteczkom :):):):):_) Zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia! Niech Wigilijny nastrój, pełen czarodziejskiego uroku, towarzyszy Wam każdego dnia w nadchodzącym Nowym Roku ! Jest w moim kraju zwyczaj, że w dzień wigilijny, Przy wzejściu pierwszej gwiazdy wieczornej na niebie, Ludzie gniazda wspólnego łamią chleb biblijny Najtkliwsze przekazując uczucia w tym chlebie. Quote
Recommended Posts