Zofija Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 No tak, ale czy zadzwonił do Czarodziejki? Quote
Czarodziejka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='Zofija']No tak, ale czy zadzwonił do Czarodziejki?[/QUOTE] Jeszcze nie. Quote
bela51 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 A ja dalej jestem podejrzliwa. Simba jest piekna suką i nie wiem dlaczego tak bardzo chcecie sie jej pozbyc.To pierwszy dom,pierwsza oferta i wcale nie uwazam, aby była taka wspaniała. Quote
Czarodziejka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Belu, nikt nie chce sie jej pozbyć. Po prostu jest jakiś domek i rozważamy ;) Quote
bela51 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Ja widze same minusy tego potencjalnego domu. Samotny, młody człowiek bez stalego zajecia. Jesli nawet bedzie pracował, pies całymi godzinami bedzie siedział sam w domu. Nie wiem, mnie sie ten dom nie podoba. Chyba, ze ktos zna chłopaka osobiście i ręczy za niego. Niestety, los Simby nie zalezy od moich decyzji.:shake: Czy takiego domu chcecie dla tej ONeczki, ktora, jak pisze Czarodziejka, jest tak bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem? Quote
Shania Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 bela z tego co wiem, to mieszka z babcią., jak czegoś nie pokićkałam, i może najpierw zobaczmy, czy zadzwoni....potem będziemy się zastanawiać Quote
ewa36 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Domki zawsze są fajną sprawą ale i mnie się widzi że rozsadek powinien być na pierwszym miejscu ...... No poczekamy zobaczymy Quote
ewa36 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Czarodziejka go wyniucha jak zadzwoni tego jestem pewna :) A jak nie zadzwoni ....... to wsio poniatno Quote
Shania Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 dokładnie, jak mu będzie zależało to zadzwoni..mi wydał się sensowny, ale zawsze sa pomyłki, więc poczekamy, jak zadzwoni to wizyta i wtedy będziemy podejmowac decyzje...gro oczywiście cioteczki, które zajmują się Simba i pod których jest opieką...może za mało ogłoszeń zrobiłam, ale skąd wziąć czas?????:shake::shake::shake: Quote
ewa36 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Ciocia Shania, jest ok :) Co ma wisieć nie utonie :cool3: Quote
Czarodziejka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Myślmy lepiej o szybkiej sterylce, skoro Simba jest tak rozchwytywana. Będzie to miała dziewucha za sobą. Koszt sterylki u mnie - bez powikłań, tak jak w przypadku Kory - 150 zł. Quote
ewa36 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='Czarodziejka']Myślmy lepiej o szybkiej sterylce, skoro Simba jest tak rozchwytywana. Będzie to miała dziewucha za sobą. Koszt sterylki u mnie - bez powikłań, tak jak w przypadku Kory - 150 zł.[/QUOTE] Jasne :) Koszt naprawdę niewygórowany :lol: Quote
efra Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Dobra decyzja,lepiej ją tam zoperować, zawsze to będzie pod dobrą opieką po op. a potem można ją dać.Chłopak OK wizyty będziemy mu składać,Simba będzie pod stałą kontrolą,jak dla mnie tylko to mieszkanie , a nie dom. ale jak mówicie że ona ciągnie do domu?! Quote
Luzia Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='efra']Dobra decyzja,lepiej ją tam zoperować, zawsze to będzie pod dobrą opieką po op. a potem można ją dać.Chłopak OK wizyty będziemy mu składać,Simba będzie pod stałą kontrolą,jak dla mnie tylko to mieszkanie , a nie dom. ale jak mówicie że ona ciągnie do domu?![/QUOTE] Z tego co pisała Czarodziejka to tak, z resztą to owczarek więc ona na pewno najlepiej będzie się czuła będąc blisko człowieka w mieszkaniu niż na podwórku. Quote
Zofija Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 A co z zainteresowanym Simbą, dzwonił??? Quote
Ashaski Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Shania']dokładnie, jak mu będzie zależało to zadzwoni..mi wydał się sensowny, ale zawsze sa pomyłki, więc poczekamy, jak zadzwoni to wizyta i wtedy będziemy podejmowac decyzje...gro oczywiście cioteczki, które zajmują się Simba i pod których jest opieką...może za mało ogłoszeń zrobiłam, ale skąd wziąć czas?????:shake::shake::shake:[/QUOTE] Ja też ogłoszeń troche porobiłem. Może się jeszcze ktoś zgłosi Quote
Czarodziejka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Nikt do mnie nie dzwonił. Simba chce być blisko człowieka. Kiedy jestem na dworze siedxzi mi prawie na karku i wciąż wącha, czy się aby nie rozpłynęłam w jesiennym powietrzu ;) A potem goni się z Bejkiem, przewracają się, tarmoszą, ciągną za uszy - moja ulubiona zabawa :D Quote
bela51 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Z tego widac, ze jest nie tylko piekna, ale i bardzo kochana. Zasługuje na najlepszy dom. Quote
Czarodziejka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 I ma tak nieszczęśliwie zmarszczony pysk, że kiedy się schyla zmarszczki i wałki nakładają się na siebie jak u shar-peia :D Takie niebożątko, ale koty goni, niestety. Quote
shadow1 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 taaaa-czytając opisy zachowań zaraz stają mi orzed oczami moje wierne przyjaciółki,tak wpatrzone w człowieka,pilnujące mnie jak duchy,czasem niezauważalne,gdzieś tam pomiedzy krzakami ale w najmniej spodziewanej chwili zawsze przy mnie... echhhhhh-takie wigotne te wspomnienia są ....ale miłe i miękkie Quote
bela51 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Czarodziejka'] Takie niebożątko, ale koty goni, niestety.[/QUOTE] Nikt nie jest doskonały.:evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Czuję Shadow, że masz głębokie pragnienie posiadania onkowatej suni? :razz: Quote
bela51 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Po tych ciepłych i wilgotnych wspomnieniach, chyba oddałabym Simbe w ramiona Shadow... Zeby tylko chciala ja przygarnąc. Quote
shadow1 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 no niestety bardzo tęsknię choć to już 26 września minęło póltora roku,ale niestety moja obecna sytuacja to brak mocy przerobowych ze względu na sytuację domową :placz: ale już wszystkim obiecałam,że jak to sie skończy to zapakuję do mojej limuzyny 3 (słownie trzy sztuki) albo i więcej jeśli wejdą :evil_lol: i przytargam do domu.I żadnego veto nie przyjmę do wiadomości ;) Quote
Recommended Posts