Czarodziejka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 I raz jeszcze, żeby był widoczny. Dimek biedaczek... Quote
dusje Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Dimku najmilejszy, to nie do uwierzenia ze wciaz czekasz. Terapeuto kochany, niech wreszcie ktos otworzy oczy i podaruje ci serce. Przeciez to juz tak dlugo trwa a ty pragniesz dzieciom pomagac. No kto wreszcie da Dimkowi domek za jego cudowne uzdrowicielskie moce? Dimek nie czeka na wynagrodzenie!!! Dimek pracuje za cieply kat i dobra miseczke. Quote
Czarodziejka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Jakie to smutne....że on wciąż czeka. Quote
Czarodziejka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Dimek, taki łagodny i kochający wciąż jest bezdomny. Quote
tania Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 czy Dimuś znowu wkrótce odwiedzi dzieciaczki? Quote
dusje Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Dimek nie ociagaj sie piesenku, pokaz jaki chlopak z ciebie Quote
Kasia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Dawno mnie u Ciebie psiaku nie było...i co sie zmieniło??? Nic, Ty wciąż tkwisz w tym schronie :placz: Dlaczego nikt nie chce takiego cudownego psiaka...??? Co z tego że nie rasowy...Ważne, że kochany i jedyny!!! Dimku, kochany zobaczysz że jeszcze przyjdzie po Ciebie ten jedyny, naukochańszy Pan!!! Ja w to wierzę!!! A teraz hooop na górę!!! Quote
BasiaD Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Podnoszę Dimka-domku znajdź się pliss...:placz: Quote
nati_92 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Dimus wpadne za tydzien i wynagrodze ci te 2 tygodnie moje nieobecnosci dlugim spacerkiem:) Quote
nati_92 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Dimek jak dobrze z ebyłeśna spacerku:loveu: Moj ulubieniec:loveu: Za tydzien cioteczka juz bedzie Quote
Lucy* Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Kurcze.. szkoda że Dimek nieco zaczepny do psów... bo juz miałabym dla niego domek :-( :-( :-( ale nic... szukamy dalej :) :kciuki: :kciuki: Quote
Mefi Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Czy Dimek jest na [url]www.adopcje.org[/url] ? Jeśli nie, to proszę o przesłanie opisu i namiarów + zdjęć na maila ([email protected]). Quote
Recommended Posts