ani@ Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Ja też mam wielką nadzieję, że Bugi znajdzie wreszcie swój ciepły dom. Niestety nie dorobiłam się jeszcze klona :placz: i ciągle muszę przekładać wizytę przedadopcyjną. Państwo wykazują anielską cierpliwość i spokojnie czekają :p Bugi się u mnie rozkokosił liże po rękach, zaczepia moją podhalankę do zabawy. Jeży się jednak do każdego nieznanego psiego osobnika (samca). Nowy dom został poinformowany o pogryzieniu i o zachowaniu Bugiego. Wczoraj puściłam młodego na długiej lince na łace. Ładnie bawił się z moimi sukami. Pobiegł jednak za daleko za jedną z nich i nie wrócił za nią do mnie z powrotem :diabloti: Stracił nas z oczu i na chwilę się "zgubił"... a jaki był szczęśliwy jak się odnalazł.:lol: Quote
ani@ Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Bugi zakończył dzisiaj obserwację weterynaryjną w kierunku wykluczenia podejrzenia wścieklizny (standardowa procedura po pogryzieniu człowieka) Wszystko jest OK. Koszt obserwacji 120,00. Czy znajdzie się chętny, by wspomóc bezdomnego beagla finansowo? Quote
ani@ Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Od wczoraj Bugi w nowym domu! :multi: Dziękuję Fundacji Pasterze i wszystkim, którzy nas wspierają. :loveu: Bugi zamieszkał w okolicach Łodzi. Państwo w sierpniu pożegnali swojego poprzedniego psiaka adoptowanego ze schroniska 14 letniego Łatka. Quote
ElzaMilicz Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Ja wstrzymam się jeszcze z okazywaniem radości. Poczekam kilka dni. ;) Bugi jest psiakiem słodkim, jesli nowi państwo mają w sobie spokój i cierpliwość będzie dobrze. :p Quote
ani@ Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Wieści z nowego domu napawają optymizmem. Bugi trochę szczekał pierwszej nocy. Długi spacer przed pójściem spać nastepnego dnia bardzo pomógł. Młody ładnie je i jest grzeczny. Państwo zadeklarowali, że po okresie aklimatyzacji Bugiego, wysterylizują go. Quote
go-ja Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Kochani, zajrzyjcie, proszę na wątek poniżej. Gromada psów, szczeniaczki i krowy w makabrycznych warunkach (okolice Wrocławia /Środy Śląskiej) !!! Może znacie gospodarza, który chciałby adoptować byka i krowę? Proszę o pomoc w rozsyłaniu wątku: http://www.dogomania.pl/threads/197214-Gromada-ps%C3%B3w-i-krowy-w-makabrycznych-warunkach-!!!!!!!!?p=15822852#post15822852 Quote
ani@ Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Pozdrowienia z nowego domu od Bugiego Bugi szaleje w zaspach śniegu. Niestety koty sąsiadów nie są szczęśliwe z nowego sąsiada :diabloti: Dzisiaj młody kombinował jak ściągnąć słoninkę z drzewa. :lol: Resztę fotek wstawię później. Elza możesz zmienić tytuł :p Quote
Mani2000 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Wesołych świąt psiaku w nowym domku!!!! Quote
Recommended Posts