Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Około 2 tygodni temu do schroniska trafiła mała suczka w typie terierka.
Jest młodziutka około roku i bardzo przyjazna. Garnie się do wszystkich ludzi, jest odważna,
oraz zgadza się z innymi psami.
Szukamy dla niej domku tymczasowego a najlepiej już stałego. W schronisku nie czeka ją nic dobrego a dni coraz zimniejsze.

zdjęcia kiepskie ale postaram się później o jakieś ładne, spacerowe.

Posted

imienia nie ma, weny brak pomyślcie proszę

Asiu bo jestem 100% pewna że to siostra Fibi, tylko pysk ma krótszy a reszta ta sama, wielkość, sierść taka charakterystyczna, zachowanie, no i te śmieszne dłuższe włoski na grzbiecie....

• 2 weeks later...
Posted

pewnie! jak Puszczyk nie zeźre nam calego czasu(i nie tylko) to moze wyprowadzimy małą i kilka zdjec zrobimy...chociaz o tej porze co bedziemy ciemnawo moze byc i nie wiem co ze zdjec wyjdzie...
ale rzeczywiscie na pierwszy rzut oka to ona jak Fibi....

Posted

Pocieszna malizna. To wysatwiamy. A może domek który wziął Fibi weźmie małą. Muszę wysłąć sunię, tylko na razie te zdjęcia którymi dysponujem y to do ogłoszeń nie specjalnie.
Opadają rece, skąd brac czas i mozliwości żeby byc na raz wszędzie.

Posted

To czekamy na wynik. I napisz mi Kasiu, o któej ten czwartek, jeśli aktualny. Mundek.
Przygotuje do schroniska karte ze zdjęciami psiaków które są - jako wklejki do książeczek.