GoskaGoska Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Jest to spokojny spanielek dogaduje się z samcami, lubi głaskanie, spokojny , łagodny seniorek ma 8lat- ale on jest coś schrowany- p. Lidka ze schroniska mówi, ze zęby ma nawet ładne, ale z pysia nie zbyt mu pachnie najprawdopodobniej ma coś z układem pokarmowym i ma coś z tylnymi lapami jak na moje oko stawia tylnie łapki sztywno, ale cudowny psiak potrzebujący pomocy jest w boksie nr 42 Quote
Basia1244 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 On jest tam już długo w schronie. Ładny chłopaczek z niego. Quote
GoskaGoska Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 no wlasnie nawet się nie zapytalam od kiedy :( zaraz ciotki spanielowe muszę poinformować Quote
GoskaGoska Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 jutro postaram się do niego zajrzeć i zrobić lepsze fotki Quote
monika083 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 jaki slodki :) zrobie mu allegro . on jest taki malutki czy tak na fotkach wyszlo ? Quote
GoskaGoska Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 on jest taki maly - ja juz nie wiem czy spaniele są takie małe, czy on jakiś taki drobny, bo pamiętam, ze przy ślepej spanielce tez mi się wydawało, ze ona taka mała, ale na 100% jest malutki Quote
GoskaGoska Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 no nikt do niego nie zagląda - a ja mialam go zabrać do rynku w niedzielę ale wylądowałam na IP i myślałam , ze się przekręcę a tak chciałam :( pecha ma psiak , ze akurat wtedy mnie powalilo z nóg Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Wiadomo co z tymi łapkami? miał robione jakieś prześwietlenie? To piękne zwierzę, więc mimo wieku miałoby pewnie szanse na dom.. tylko trzeba odrobinkę mu pomóc. Quote
Asia & Ginger Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Dopiero znalazłam ten wątek. http://i54.tinypic.com/35ck0mh.jpg Psiak jest prześliczny, nie wygląda wcale na 8 lat, nawet mordusia mu nie siwieje. Widzę, że oprócz łapek ma też coś z oczkiem. Czy biedulek jest jeszcze w schronisku? Quote
monika083 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 czy ktos moglby sprawdzic czy on jeszcze jest? Quote
Recommended Posts