moon_light Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 ale sliczna sucz :loveu:, po kim ona jest? Quote
Sylvia_76 Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='szachrajka']dzieki Sylvia!! bede pamietała rady, bedziemy stacjonowac w Starej karczmie, to w Gd Oliwie, lubie to miejsce bo mozna przytachac psy, poza tym jest tam obok cudowny morenowy stary las , wielkie drzewa, nie znam nazwy:(, niestety, za to gorki i wspaniałe sciezki do spacerowania, plaze bedziemy omijali, jedziemy z nasza hodowczynia i jej mezem wiec opieke bedziemy rozdzielac:), mam nadzieje ze uda sie złapac troche wypoczynku a co do wystawy- ja je traktuje jak swieto, cos fajnego bo z tytułami to jest róznie tym bardziej ciesza spektakularne zwyciestwa Korka bo i jest co chwalic:) Chojnice okazały sie łaskawe dla Akiry , rozpoczelismy nasz maly championacik! pozdrawiamy goraco z kujawskiego Solca:)[/quote] Gratulacje dla Akiry! :) W starej Oliwie :) (to jedno z moich ukochanych miejsc, mieszkalam tam kilka lat) jest swietne wejście do Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego od ulicy Słonecznej (na samym końcu uliczki). A w lesie - i górki i pagórki, i staw, i miejsca "dzikie" do hasania dla psiaków. Jeszcze kilka lat temu nikomu nie przeszkadzały puszczane luzem psy, spotykały się wręcz z sympatią, gdyż nie jest to teren po którym spacerują rodzice z dziećmi w wózkach (zdecydowanie bardziej wolą Park Oliwski). Do zobaczenia :) Quote
Sylvia_76 Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='moon_light']ale sliczna sucz :loveu:, po kim ona jest?[/quote] Natalia - to ta o której mówiłam już milion razy :) Ojcem suni jest Casper de Garaba (moim zdaniem widać jej garabowość na kilometr :) ), matką Jazz de Martin's Dog's (arlekinka) Quote
moon_light Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Sylvia_76']Natalia - to ta o której mówiłam już milion razy :) Ojcem suni jest Casper de Garaba (moim zdaniem widać jej garabowość na kilometr :) ), matką Jazz de Martin's Dog's (arlekinka)[/quote] no wlasnie tak czułam tą garabowatość, stąd pytanie ;). Moze jednak sie skusicie :P Quote
Sylvia_76 Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='moon_light']no wlasnie tak czułam tą garabowatość, stąd pytanie ;). Moze jednak sie skusicie :P[/quote] Miejsca nie ma, okres nie ten (praca/praca/praca), kolor nie ten... Chcę błękita albo czarnego do błękitów o sylwetce Atosa i temperamencie oraz ruchu i wzroście Korka :) albo sunię czarną do błękitów podobną do Raeshy Jazz z lepszą klatką :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Takie rzeczy to chyba tylko w Erze... co oznacza, że kolejny dog pojawi się u nas nieprędko :cool1: edit: może co do wzostu - to poproszę by był pomiędzy Atosem a Korkiem - jeśli mogę prosić :) Quote
moon_light Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Powtórzę kolejny raz... jak miło było kupować 1 doga :cool1: Quote
Sylvia_76 Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='moon_light']Powtórzę kolejny raz... jak miło było kupować 1 doga :cool1:[/quote] ... a ja jak zwykle napiszę, że masz rację... :lol::lol::lol: Quote
Sara_Bora Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Gdzie jakieś nowe zdjęcia...:D?? Ja ma ochote pooglądać:D Bo jest naprawde super.. Quote
jo-jo Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Azja i North']Też tak mi sie wydawało, że już kiełkuje i to pewnie bardzo, myśl o drugim dożku u Was. U mnie kiełkuje już dawno myśl o arlekinku, bo mam sentymet do nich. Pewnie kiedyś do nas zawita :) jak już będzie własny domek i kawałek jakiegoś hektarka :) Pomału się rozglądam za maluchem, patrzymy na skojarzenia. Gdyby Wam się cos rzuciło ciekawego w oczy to prosimy o informacje :)[/quote] [FONT=Century Gothic]Oj jak się cieszę, że planujecie :))))) I znać damy chyba wszyscy - obowiązkowo :)[/FONT] [quote name='Sylvia_76']Niedługo urodzą się szczeniorki z krycia, które wymarzyliśmy sobie rok temu - i niedawno okazało się, że hodowca pomyślał o tym samym :) Sunia to nasza ulubiona czarna do arlekinów - Raesha Jazz de Rossius Canidae pies - Boree Atos d'Iskandar, arlekin [/quote] [FONT=Century Gothic]Czuje, że dzieci będą i to sporo :evil_lol: I tego skojarzenia jestem już bardziej ciekawa, ale to już mówiłam pół roku temu :lol:[/FONT] [quote name='Sylvia_76']Takie rzeczy to chyba [B]tylko w Erze...[/B] co oznacza, że kolejny dog pojawi się u nas nieprędko :cool1:[/quote] [FONT=Century Gothic]Hmmm, a śmiałaś się ze mnie jak zaczęliśmy szukać tego drugiego :evil_lol: Mówiłam że cudmistrzem nie jestem :diabloti:[/FONT] Quote
Sylvia_76 Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 A oto "Pies wieczorową porą" [IMG]http://s45.radikal.ru/i107/0807/21/51effe71d28f.jpg[/IMG] Quote
Sylvia_76 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 a my nad morze :cool1: Będziemy - jak to mawia Korek - trwać, zagryzając wołowiną. I tak trzy tygodnie. A potem :painting: do Zagłębia czyli [B]dom w Dąbrowie Górniczej/Sosnowcu wynajmę (działka min. 1200 m + bezpieczne ogrodzenie dla doga).[/B] Quote
Azja i North Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Sylvia_76']a my nad morze :cool1: Będziemy - jak to mawia Korek - trwać, zagryzając wołowiną. I tak trzy tygodnie. A potem :painting: do Zagłębia czyli [B]dom w Dąbrowie Górniczej/Sosnowcu wynajmę (działka min. 1200 m + bezpieczne ogrodzenie dla doga).[/B][/quote] O zmieniacie lokum zamieszkania??? No i pytanko, gdzie dokładnie nad morzem??? Quote
kwiatek82 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Udanego spokojnego wypoczynku !!! i powodzenia w wynajeciu domku ! Quote
Sylvia_76 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='Azja i North']No i pytanko, gdzie dokładnie nad morzem???[/quote] My się jak zawsze snobujemy / lansujemy / ... czyli Łeba i jej zielone okolice :diabloti: Quote
Azja i North Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Sylvia_76']My się jak zawsze snobujemy / lansujemy / ... czyli Łeba i jej zielone okolice :diabloti:[/quote] Widzę, że coś ostatnio te okolice bardzo modne :) Znalazłam nawet domek do kupienia w tamtych okolichach między Lęborkiem a Łebą, gdzies w połowie na wioseczce i pojade go obejrzeć w najblizszym czasie. Może to ten nasz, chłopaki by się cieszyli bo duża działaczka :) Quote
Sylvia_76 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='Azja i North']Widzę, że coś ostatnio te okolice bardzo modne :) Znalazłam nawet domek do kupienia w tamtych okolichach między Lęborkiem a Łebą, gdzies w połowie na wioseczce i pojade go obejrzeć w najblizszym czasie. Może to ten nasz, chłopaki by się cieszyli bo duża działaczka :)[/quote] Oj, to trzymam kciuki, żeby okazało się, że to Wasz dom :) My przeprowadzamy się na chwilę (kilka miesięcy - rok - dwa), jak nie lubię takiego rzucania z miejsca na miejsce. Co do domku - przyjedz tam w ciagu 3 tygodni to sie spotkamy :multi: Quote
Azja i North Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Sylvia_76']Oj, to trzymam kciuki, żeby okazało się, że to Wasz dom :) My przeprowadzamy się na chwilę (kilka miesięcy - rok - dwa), jak nie lubię takiego rzucania z miejsca na miejsce. Co do domku - przyjedz tam w ciagu 3 tygodni to sie spotkamy :multi:[/quote] No ja myślę, że sie spotkamy:multi: obowiązkowo, bo jak nie to :mad: Quote
szachrajka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Beatko ja tez trzymam kciuki za domek:kciuki: Sylwia , podziwiam Wasze zdolnosci do adaptacji, ja jakas dziwna jestem, nawet w podrózy mam okropny stres, gorzej jak Basia, juz niedługoo sie wszyscy zobaczymy , w niedzielke, ciesze sie , oby nie lało Quote
Sylvia_76 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='szachrajka']Beatko ja tez trzymam kciuki za domek:kciuki: Sylwia , podziwiam Wasze zdolnosci do adaptacji, ja jakas dziwna jestem, nawet w podrózy mam okropny stres, gorzej jak Basia, juz niedługoo sie wszyscy zobaczymy , w niedzielke, ciesze sie , oby nie lało[/quote] eeee tam, zdolności... Nam dobrze wszędzie tam, gdzie... nam dobrze :evil_lol: a podróże kochamy :) Beato Azjowa :) - dzięki za spacerek i pokazanie miejsc Puckowych, których nie znaliśmy a także (i kto wie, czy to nie najważniejsze) za możliwość dokopania się do wody przez Czterołapa ;) Co do niedzieli - do zobaczenia, Kochani!!! P.S. W związku z tym, że nastąpiła poprawa pogody już wkrótce należy spodziewać się zalewu zdjęć wakacyjnych :) Quote
kwiatek82 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Sylvia_76'] P.S. W związku z tym, że nastąpiła poprawa pogody już wkrótce należy spodziewać się zalewu zdjęć wakacyjnych :)[/quote] :multi::multi::multi: Superrr ! czekamy na wakacyjnego Korka wraz z rodzinką :loveu: Quote
Sylvia_76 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 lato, plaża, ja i On :diabloti: [SIZE=3][FONT=Times New Roman][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images25.fotosik.pl/260/4a6f5058381d766e.jpg[/IMG][/URL][/FONT][/SIZE] Quote
kwiatek82 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ochhh - super ! [SIZE=1][SIZE=1][B][SIZE=1][IMG]http://i51.photobucket.com/albums/f389/karinas_pix/th_e764798e.gif[/IMG] zakochana para ! :D [/SIZE][/B][/SIZE][/SIZE] Quote
Azja i North Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Sylvia_76'] Beato Azjowa :) - dzięki za spacerek i pokazanie miejsc Puckowych, których nie znaliśmy a także (i kto wie, czy to nie najważniejsze) za możliwość dokopania się do wody przez Czterołapa ;) [/quote] To ja dziękuje za odwiedzinki i zapraszam ponownie w wolnej chwili :) Mam nadzieję, że na dłużej. Zdjęcie przepiękne, super z Korkiem się prezentujecie. No i zazdroszczę Wam tej pięknej plaży, bo u mnie to ... sami widzieliście :sad: Ale przynajmniej Korek nabył umiejetności wytropienia wody pod piachem :) Myślę, że można go wykorzystać zamiast różdżki :) w razie potrzeby :) Quote
Recommended Posts