Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sylvia_76']

Korkosmok był w Katowicach w doskonałych rękach Pangei (dziękuję za:painting: ).

Piękna para, prawda?[/quote]
To juz wiem dlaczego mam czkawke:p

Posted

[quote name='PIKA']A Czemu? :crazyeye: NIe mają, czy jakiś zakaz? :roll:[/QUOTE]
Padł zarzut że wstawiane sa zdjecia na ktorych niektóre psy wypadły świetnie a inne tragicznie (według teorii spiskowej jest robione naumyslenie - w koncu kazdy marzy tylko o tym zeby zrobic brzydkie zdjecie wrogowi ;) ) i w związku z tym w większość zrezygnowała ze wstawiania zdjec z wystawy

Posted

[quote name='anea']Padł zarzut że wstawiane sa zdjecia na ktorych niektóre psy wypadły świetnie a inne tragicznie (według teorii spiskowej jest robione naumyslenie - w koncu kazdy marzy tylko o tym zeby zrobic brzydkie zdjecie wrogowi ;) ) i w związku z tym w większość zrezygnowała ze wstawiania zdjec z wystawy[/quote]

Ja zostawię to bez komentarza, chociaż powiem tylko tyle, że chyba niektórzy mają jakieś...kompleksy:roflt:

Posted

[quote name='Sylvia_76']
[url]http://img144.imageshack.us/img144/1301/dsc4113wl3.jpg[/url]
[/quote]

Moje czarne smoki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Ja i tak uważam sie za mistrza chwili, czekałam aż zadzwonią co i jak i wkońcu nie wytzrymałam i sama zadzwoniłam, oczywiscie w momencie gdy Korek był opisywany :lol:

(Paulina a Ty uciszasz Korka czy Sylwie która go woła? :evil_lol: )

[quote name='Sylvia_76']Wystawiać Korkosmoka? Ja? Obawiam się że moje emocje byłyby jeszcze zbyt silne :roll: [/quote]

Oj będziesz jeszcze wystawiać zobaczysz ;-)
Jak nie sama z siebie to kiedyś może stanie się tak że pojedziesz na wystawę i okaże się że nie ma nikogo kto wystawi :diabloti:

Posted

Głupie pytanie: gdzie tu się wpisuje swój numer GG?
Nie widzę takiego pola w ustawieniach użytkownika...
Przepraszam za off, ale proszę o jakiś trop :p

Posted

Halo , Korki gdzie jesteście ?:mad:

Wczoraj Sywluś dzwoniłaś a ja akurat zagniatałam ciasto do szarlotki :evil_lol: A jak chciałam do Was zadzwonić to już się jakos tak późno zrobiło..:shake:

Cloudy a może jako ICQ chcą? Ja nie wpisywałam więc ni wiem :shake:

Posted

[quote name='Cloudy']Głupie pytanie: gdzie tu się wpisuje swój numer GG?
Nie widzę takiego pola w ustawieniach użytkownika...
Przepraszam za off, ale proszę o jakiś trop :p[/quote]

Klaudia:
Panel użytkownika, Edytuj profil, AIM(żółty ludzik), też miałam z tym problemy:lol:

Posted

[quote name='MEGNUM']Klaudia:
Panel użytkownika, Edytuj profil, AIM(żółty ludzik), też miałam z tym problemy:lol:[/quote]

Hihi to ja też skorzystam z tego :))))

Posted

[quote name='MEGNUM']Klaudia:
Panel użytkownika, Edytuj profil, AIM(żółty ludzik), też miałam z tym problemy:lol:[/quote]

Dzieęęęękuję, jak ja lubię pomocne dłonie
:calus:

Posted

Dziewczynki mnie chyba dogomania nie lubi bo mam już od kilku dni czerwone słoneczko pod avatarkiem a w rzeczywistości jestem żółta...No nic może się nareperuje:roll: Jakby co to piszcie;)

Posted

[quote name='jo-jo']Ooooooooo ale na szarlotkę i tak sie nie załapałaś :evil_lol:[/quote]

No i mnie uprzedziłaś :)
Kolejne zdanie miało brzmieć: "gdzie szrlotka???!!" :)

P.S. Przystojniak śpi :) Pewnie zaraz się obudzi na wieczorny spacerek, ale na razie słodko ;) chrapie :)

Posted

[quote name='Sylvia_76']No i mnie uprzedziłaś :)
Kolejne zdanie miało brzmieć: "gdzie szrlotka???!!" :)

P.S. Przystojniak śpi :) Pewnie zaraz się obudzi na wieczorny spacerek, ale na razie słodko ;) chrapie :)[/quote]

Trzeba było wczoraj zadzwonić wczesniej i uprzedzić to może by coś zostało :evil_lol:

A tak to mi pół szkoły zeżarło :evil_lol: A że imprezy żadnej nie planowaliśmy to tylko jedną zrobiliśmy :loveu:

Posted

[quote name='jo-jo']Trzeba było wczoraj zadzwonić wczesniej i uprzedzić to może by coś zostało :evil_lol:

A tak to mi pół szkoły zeżarło :evil_lol: A że imprezy żadnej nie planowaliśmy to tylko jedną zrobiliśmy :loveu:[/quote]

no taaak...
Jeszcze pisz, że była (ta szarlotka) tak blisko :)

A ja dziś miałam wariacki dzień: rano szkolenie, potem dentysta, potem praca... Padam na pysk...

Taka szarlotka... i herbata z cytrynką... :)
Jak mogłaś o mnie nie pomyśleć???

Posted

[quote name='Sylvia_76']no taaak...
Jeszcze pisz, że była (ta szarlotka) tak blisko :)

A ja dziś miałam wariacki dzień: rano szkolenie, potem dentysta, potem praca... Padam na pysk...

Taka szarlotka... i herbata z cytrynką... :)
Jak mogłaś o mnie nie pomyśleć???[/quote]

A była na Bednarskiej blisko? :evil_lol:

Ale Kochana ja zapraszałam, tylkomówie zadzwoniłas w najbardziej nie odpowiednim momencie, tera to już za póxno dzień sie zakończył wiec świętowanie imienne również :evil_lol:

(ale moge Ci coś obiecać :razz: :eviltong: ale to ciiiiiiii)

Posted

[quote name='jo-jo']A była na Bednarskiej blisko? :evil_lol:

Ale Kochana ja zapraszałam, tylkomówie zadzwoniłas w najbardziej nie odpowiednim momencie, tera to już za póxno dzień sie zakończył wiec świętowanie imienne również :evil_lol:

(ale moge Ci coś obiecać :razz: :eviltong: ale to ciiiiiiii)[/quote]

Masz imieniny???!!!

Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cunao:

Posted

[quote name='Sylvia_76']Masz imieniny???!!!

Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cunao:[/quote]

Hihi a dlaczego robiłabym szarlotkę? :evil_lol:

(obiecuje że kiedyś zrobie na wystawę :p )