PANGEA Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Sylvia_76'] Korkosmok był w Katowicach w doskonałych rękach Pangei (dziękuję za:painting: ). Piękna para, prawda?[/quote] To juz wiem dlaczego mam czkawke:p Quote
Patikujek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [B][COLOR=darkorange]Jasne że piękna para:loveu:[/COLOR][/B] Quote
anea Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='PIKA']A Czemu? :crazyeye: NIe mają, czy jakiś zakaz? :roll:[/QUOTE] Padł zarzut że wstawiane sa zdjecia na ktorych niektóre psy wypadły świetnie a inne tragicznie (według teorii spiskowej jest robione naumyslenie - w koncu kazdy marzy tylko o tym zeby zrobic brzydkie zdjecie wrogowi ;) ) i w związku z tym w większość zrezygnowała ze wstawiania zdjec z wystawy Quote
MEGNUM Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='anea']Padł zarzut że wstawiane sa zdjecia na ktorych niektóre psy wypadły świetnie a inne tragicznie (według teorii spiskowej jest robione naumyslenie - w koncu kazdy marzy tylko o tym zeby zrobic brzydkie zdjecie wrogowi ;) ) i w związku z tym w większość zrezygnowała ze wstawiania zdjec z wystawy[/quote] Ja zostawię to bez komentarza, chociaż powiem tylko tyle, że chyba niektórzy mają jakieś...kompleksy:roflt: Quote
jo-jo Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Sylvia_76'] [url]http://img144.imageshack.us/img144/1301/dsc4113wl3.jpg[/url] [/quote] Moje czarne smoki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ja i tak uważam sie za mistrza chwili, czekałam aż zadzwonią co i jak i wkońcu nie wytzrymałam i sama zadzwoniłam, oczywiscie w momencie gdy Korek był opisywany :lol: (Paulina a Ty uciszasz Korka czy Sylwie która go woła? :evil_lol: ) [quote name='Sylvia_76']Wystawiać Korkosmoka? Ja? Obawiam się że moje emocje byłyby jeszcze zbyt silne :roll: [/quote] Oj będziesz jeszcze wystawiać zobaczysz ;-) Jak nie sama z siebie to kiedyś może stanie się tak że pojedziesz na wystawę i okaże się że nie ma nikogo kto wystawi :diabloti: Quote
Cloudy Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Głupie pytanie: gdzie tu się wpisuje swój numer GG? Nie widzę takiego pola w ustawieniach użytkownika... Przepraszam za off, ale proszę o jakiś trop :p Quote
jo-jo Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Halo , Korki gdzie jesteście ?:mad: Wczoraj Sywluś dzwoniłaś a ja akurat zagniatałam ciasto do szarlotki :evil_lol: A jak chciałam do Was zadzwonić to już się jakos tak późno zrobiło..:shake: Cloudy a może jako ICQ chcą? Ja nie wpisywałam więc ni wiem :shake: Quote
MEGNUM Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Cloudy']Głupie pytanie: gdzie tu się wpisuje swój numer GG? Nie widzę takiego pola w ustawieniach użytkownika... Przepraszam za off, ale proszę o jakiś trop :p[/quote] Klaudia: Panel użytkownika, Edytuj profil, AIM(żółty ludzik), też miałam z tym problemy:lol: Quote
jo-jo Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='MEGNUM']Klaudia: Panel użytkownika, Edytuj profil, AIM(żółty ludzik), też miałam z tym problemy:lol:[/quote] Hihi to ja też skorzystam z tego :)))) Quote
Cloudy Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='MEGNUM']Klaudia: Panel użytkownika, Edytuj profil, AIM(żółty ludzik), też miałam z tym problemy:lol:[/quote] Dzieęęęękuję, jak ja lubię pomocne dłonie :calus: Quote
MEGNUM Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Proszę bardzo. Dla moich ulubionych Klaudii zawsze:calus: Działa?? Quote
MEGNUM Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 No właśnie jakie widzicie u mnie słoneczko?Jaki kolor?Bo ja widzę czerwone, a jestem żółta:roll: Quote
jo-jo Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='MEGNUM']Proszę bardzo. Dla moich ulubionych Klaudii zawsze:calus: Działa??[/quote] Hihi działa :loveu: Quote
jo-jo Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Sylwuś to chyba nie zawita dzisiaj tutaj:shake: Quote
Sylvia_76 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='jo-jo']Sylwuś to chyba nie zawita dzisiaj tutaj:shake:[/quote] Kochana, mówisz i masz!!! :lol: :lol: :lol: Quote
MEGNUM Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Dziewczynki mnie chyba dogomania nie lubi bo mam już od kilku dni czerwone słoneczko pod avatarkiem a w rzeczywistości jestem żółta...No nic może się nareperuje:roll: Jakby co to piszcie;) Quote
MEGNUM Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 O jest Sylvia z czarnym przystojniakiem. Dobry wieczór Wam:lol: Quote
jo-jo Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Sylvia_76']Kochana, mówisz i masz!!! :lol: :lol: :lol:[/quote] Ooooooooo ale na szarlotkę i tak sie nie załapałaś :evil_lol: Quote
Sylvia_76 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='jo-jo']Ooooooooo ale na szarlotkę i tak sie nie załapałaś :evil_lol:[/quote] No i mnie uprzedziłaś :) Kolejne zdanie miało brzmieć: "gdzie szrlotka???!!" :) P.S. Przystojniak śpi :) Pewnie zaraz się obudzi na wieczorny spacerek, ale na razie słodko ;) chrapie :) Quote
jo-jo Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Sylvia_76']No i mnie uprzedziłaś :) Kolejne zdanie miało brzmieć: "gdzie szrlotka???!!" :) P.S. Przystojniak śpi :) Pewnie zaraz się obudzi na wieczorny spacerek, ale na razie słodko ;) chrapie :)[/quote] Trzeba było wczoraj zadzwonić wczesniej i uprzedzić to może by coś zostało :evil_lol: A tak to mi pół szkoły zeżarło :evil_lol: A że imprezy żadnej nie planowaliśmy to tylko jedną zrobiliśmy :loveu: Quote
Sylvia_76 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='jo-jo']Trzeba było wczoraj zadzwonić wczesniej i uprzedzić to może by coś zostało :evil_lol: A tak to mi pół szkoły zeżarło :evil_lol: A że imprezy żadnej nie planowaliśmy to tylko jedną zrobiliśmy :loveu:[/quote] no taaak... Jeszcze pisz, że była (ta szarlotka) tak blisko :) A ja dziś miałam wariacki dzień: rano szkolenie, potem dentysta, potem praca... Padam na pysk... Taka szarlotka... i herbata z cytrynką... :) Jak mogłaś o mnie nie pomyśleć??? Quote
jo-jo Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Sylvia_76']no taaak... Jeszcze pisz, że była (ta szarlotka) tak blisko :) A ja dziś miałam wariacki dzień: rano szkolenie, potem dentysta, potem praca... Padam na pysk... Taka szarlotka... i herbata z cytrynką... :) Jak mogłaś o mnie nie pomyśleć???[/quote] A była na Bednarskiej blisko? :evil_lol: Ale Kochana ja zapraszałam, tylkomówie zadzwoniłas w najbardziej nie odpowiednim momencie, tera to już za póxno dzień sie zakończył wiec świętowanie imienne również :evil_lol: (ale moge Ci coś obiecać :razz: :eviltong: ale to ciiiiiiii) Quote
Sylvia_76 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='jo-jo']A była na Bednarskiej blisko? :evil_lol: Ale Kochana ja zapraszałam, tylkomówie zadzwoniłas w najbardziej nie odpowiednim momencie, tera to już za póxno dzień sie zakończył wiec świętowanie imienne również :evil_lol: (ale moge Ci coś obiecać :razz: :eviltong: ale to ciiiiiiii)[/quote] Masz imieniny???!!! Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cunao: Quote
jo-jo Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Sylvia_76']Masz imieniny???!!! Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cunao:[/quote] Hihi a dlaczego robiłabym szarlotkę? :evil_lol: (obiecuje że kiedyś zrobie na wystawę :p ) Quote
jo-jo Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 A teraz jakby to powiedział Max w Seksmisji: "Albert wychodzimy!" Tak więc ja równiez zmykam czytac książkę, Dobranoc :hand: Quote
Recommended Posts