jo-jo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='Cloudy']Dobra, to teraz ja - dłuższego !:eviltong::eviltong:[/quote] Uważaj zabrałam się z aodpisywanie, bo na czytaniu musiała się skupić :lol: Sylwuś a jak przygotowania do wystawy :cool3: Quote
Sylvia_76 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Jojku, wystawa dopiero w sobotę więc luuuuzik :) Quote
jo-jo Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Sylvia_76']Jojku, wystawa dopiero w sobotę więc luuuuzik :)[/quote] Hihi wiesz ja na początku to półtora tygodnia przed każdą wystawą Jojka przygotowywałam :evil_lol: Ale jakoś ostatnio mi sie nie chce, bo ostatnio ciągle w ostatnim momencie decydujemy się że jednak pojedziemy :cool1: Quote
Sylvia_76 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 [quote name='jo-jo']Hihi wiesz ja na początku to półtora tygodnia przed każdą wystawą Jojka przygotowywałam :evil_lol: [/QUOTE] Naychmiast poproszę o priva z informacjami dotyczącymi przygotowań!!! może przynajmneij część zdążę wykorzystać :) (jeśli to nie tajemnica oczywiście ;) ) Quote
MEGNUM Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Sylvia_76']Naychmiast poproszę o priva z informacjami dotyczącymi przygotowań!!! może przynajmneij część zdążę wykorzystać :) (jeśli to nie tajemnica oczywiście ;) )[/quote] Sylwia a kiedy zaczniesz Korka sama wystawiać? Może w końcu i Ciebie na ringu będzie można zobaczyć co??Bierz się do roboty, ćwicz ostro a nie sie obijasz;) Quote
Sylvia_76 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 [quote name='MEGNUM']Sylwia a kiedy zaczniesz Korka sama wystawiać? Może w końcu i Ciebie na ringu będzie można zobaczyć co??Bierz się do roboty, ćwicz ostro a nie sie obijasz;)[/QUOTE] A po co ja na ringu??? :) Jak powiedziała pewna staruszka tej zimy "bardzo panią przepraszam... ten pies jest od pani piękniejszy" :) To on jest od błyszczenia na ringach :) A serio - wiem, ze kiedyś będę musiała zaczać i że lepiej jest zrobić to w młodzieży... moze sobie znajdę jakąś niedużą wystawę gdzieś w jakimś zakątku kraju gdzie nikt nas nie zobaczy :) i sama spróbuję :) Ostatecznie niedługo ruszamy na podbój zagranicy :) a tam będę raczej zdana sama na siebie :( Quote
Nugatika Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Sylwia to kto Wam Korka wystawia? Dzisiaj sie własnie dowiedzialam, ze bede jednak w Katowicach. Bedziecie tak? Strasznie chcialabym Twojego pięknisia zobaczyc na zywo - bardzo mi sie podoba :) Quote
Sylvia_76 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Nugatika - Korkosmoka wystawiać będzie zaprzyjaźniona hodowczyni :) W Katowicach jesteśmy od piątkowego wieczoru, dogi wystawiane są w sobotę :) Będzie nam niezwykle miło jeśli nas odnajdziesz :) Korkosmok startuje w czarnej młodzieży. Do zobaczenia!!! Quote
jo-jo Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Sylvia_76']Naychmiast poproszę o priva z informacjami dotyczącymi przygotowań!!! może przynajmneij część zdążę wykorzystać :) (jeśli to nie tajemnica oczywiście ;) )[/quote] Jak ja mam to opisać? :roll: :evil_lol: [quote name='Sylvia_76']W Katowicach jesteśmy od piątkowego wieczoru, dogi wystawiane są w sobotę :) [/quote] Buu a liczyłam że może jak nie pojade z rodziną to moze z Wami pociągiem a tu kicha :placz: Widać nie pisane mi te Katowice w tym roku :cool1: Sylwuś jak mogę Ci dostarczyć potwierdzenie żebyś mi Katalog wzięła? (owszem nadal nie wiem czy jedziemy, ale lepiej dmuchać na zimne...) Quote
Sylvia_76 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 [quote name='jo-jo']Jak ja mam to opisać? :roll: :evil_lol: Buu a liczyłam że może jak nie pojade z rodziną to moze z Wami pociągiem a tu kicha :placz: Widać nie pisane mi te Katowice w tym roku :cool1: Sylwuś jak mogę Ci dostarczyć potwierdzenie żebyś mi Katalog wzięła? (owszem nadal nie wiem czy jedziemy, ale lepiej dmuchać na zimne...)[/QUOTE] Klaudia - zdzwonimy się za jakąś godzinę, to obgadamy wszystko :) Quote
jo-jo Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Sylvia_76']Klaudia - zdzwonimy się za jakąś godzinę, to obgadamy wszystko :)[/quote] hihi, ok :lol: Quote
anea Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 :( chetnie bym was popodziwiala w Katowicach ale cos czuję że nie dojadę .... Quote
simbik Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Sylvia_76'] Ostatecznie niedługo ruszamy na podbój zagranicy :) a tam będę raczej zdana sama na siebie :([/QUOTE] Wybierasz się do Palangi ? My jednak rezygnujemy, na Litwie zdobyliśmy co chcieliśmy :lol: i z biegu rozpoczeliśmy dorosły championat...więc zawitamy tam dopiero za rok. Tymczasem mam reklamówkę Palangi i mogę Ci ją wziąć na Katowice. Na doziej klubówce jest całkiem fajny sędzia dla Was :lol: . Quote
Sylvia_76 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 [quote name='simbik']Wybierasz się do Palangi ? My jednak rezygnujemy, na Litwie zdobyliśmy co chcieliśmy :lol: i z biegu rozpoczeliśmy dorosły championat...więc zawitamy tam dopiero za rok. Tymczasem mam reklamówkę Palangi i mogę Ci ją wziąć na Katowice. Na doziej klubówce jest całkiem fajny sędzia dla Was :lol: .[/QUOTE] Bardzo będę Ci wdzięczna :) Nie wiem jeszcze, czy się wybierzemy (to zależy od spraw zawodowych) ale oczywiście bierzemy pod uwagę taką ewentualność ;) Napisz mi proszę, co to za sędzia :) (i kiedy jest ta klubówka :oops: :lol: ) :) Quote
simbik Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Klub sędziuje: Jose Garcia Abad (Hiszpania) - czyli jeżeli się nie mylę właściciel hodowli de Garaba :cool3: Gorzej z międzynarodówką bo dali Gajewskiego :shake: (nie mieli kogo :razz: ) a w drugi dzień jest Pedro Bispo (Portugalia) Z tego co pamiętam to Korek może stać jeszcze w młodzieży i jakbyście się postarali :lol: to na tym jednym wyjeździe możecie zrobić Mł.Ch. Litwy co przy okazji daje pierwszy wniosek do dorosłego championatu. Quote
jo-jo Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='simbik']Klub sędziuje: Jose Garcia Abad (Hiszpania) - czyli jeżeli się nie mylę właściciel hodowli de Garaba :cool3: Gorzej z międzynarodówką bo dali Gajewskiego :shake: (nie mieli kogo :razz: ) a w drugi dzień jest Pedro Bispo (Portugalia)[/quote] Abad, Gajewski fajna obsada :razz: Bispo nie znam ale Portugalia, warto poznać ;-) Quote
Sylvia_76 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 [quote name='simbik']Klub sędziuje: Jose Garcia Abad (Hiszpania) - czyli jeżeli się nie mylę właściciel hodowli de Garaba :cool3: Gorzej z międzynarodówką bo dali Gajewskiego :shake: (nie mieli kogo :razz: ) a w drugi dzień jest Pedro Bispo (Portugalia) Z tego co pamiętam to Korek może stać jeszcze w młodzieży i jakbyście się postarali :lol: to na tym jednym wyjeździe możecie zrobić Mł.Ch. Litwy [B]co przy okazji daje pierwszy wniosek do dorosłego championatu[/B].[/QUOTE] Sędziowie fajni :) Nawet Gajewski mi się podoba :) naprawdę jest taka zależność? (mł ch.Litwy jest jednocześnie pierwszym wnioskiem do dorosłego championatu)??? To super! Quote
simbik Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Sylvia_76']Sędziowie fajni :) Nawet Gajewski mi się podoba :) naprawdę jest taka zależność? (mł ch.Litwy jest jednocześnie pierwszym wnioskiem do dorosłego championatu)??? To super![/QUOTE] Tak, jest to opisane w katalogu i do tego od momentu otrzymania Mł.Ch liczy się ten rok i jeden dzień wymagany do skończenia dorosłego. Dlatego my na marcowym Wilnie 2008 będziemy próbowali skończyć dorosły championat Litwy :roll: . Quote
jo-jo Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Sylvia_76']naprawdę jest taka zależność? (mł ch.Litwy jest jednocześnie pierwszym wnioskiem do dorosłego championatu)??? To super![/quote] A i owszem, no cż chyba pogadam z Hipami bo Ania coś tam wspominałą zeby pojechać... Kasia, Monika jedzie z Tobą do Katowic? Quote
jo-jo Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='simbik']Tak, jest to opisane w katalogu i do tego od momentu otrzymania Mł.Ch liczy się ten rok i jeden dzień wymagany do skończenia dorosłego. Dlatego my na marcowym Wilnie 2008 będziemy próbowali skończyć dorosły championat Litwy :roll: .[/quote] Wiesz w zeszłym roku wilno było tydzień póxniej i dlatego pare osób w tym orku nie pokończyło Championatów, przez ten tydzień :shake: Więc lepiej żeby nie przesunęli jeszcze o tydzień wcześniej, albo żeby datowo wszystko było ok ... Quote
simbik Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='jo-jo'] Kasia, Monika jedzie z Tobą do Katowic?[/QUOTE] Raczej nie...ale napewno jedziemy razem do Kijowa :lol: w kwietniu. Quote
simbik Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='jo-jo']Wiesz w zeszłym roku wilno było tydzień póxniej i dlatego pare osób w tym orku nie pokończyło Championatów, przez ten tydzień :shake: Więc lepiej żeby nie przesunęli jeszcze o tydzień wcześniej, albo żeby datowo wszystko było ok ...[/QUOTE] Ty to się lubisz martwić na zapas ;) . Quote
jo-jo Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='simbik']Raczej nie...ale napewno jedziemy razem do Kijowa :lol: w kwietniu.[/quote] Ale ma zamiar jechać? Ja to za Kijów podziękuję :evil_lol: Aż tak mnie zagranice nie ciągnie :evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='simbik']Ty to się lubisz martwić na zapas ;) .[/quote] Hihi chyba tak ;-)) Quote
Sylvia_76 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 [quote name='simbik']Raczej nie...ale napewno jedziemy razem do Kijowa :lol: w kwietniu.[/QUOTE] hihihihihi... do Kijowa wybiera się sporo naszych :) Quote
Recommended Posts