Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cloudy']Dobra, to teraz ja - dłuższego !:eviltong::eviltong:[/quote]

Uważaj zabrałam się z aodpisywanie, bo na czytaniu musiała się skupić :lol:

Sylwuś a jak przygotowania do wystawy :cool3:

Posted

[quote name='Sylvia_76']Jojku, wystawa dopiero w sobotę więc luuuuzik :)[/quote]

Hihi wiesz ja na początku to półtora tygodnia przed każdą wystawą Jojka przygotowywałam :evil_lol:

Ale jakoś ostatnio mi sie nie chce, bo ostatnio ciągle w ostatnim momencie decydujemy się że jednak pojedziemy :cool1:

Posted

[quote name='jo-jo']Hihi wiesz ja na początku to półtora tygodnia przed każdą wystawą Jojka przygotowywałam :evil_lol:
[/QUOTE]

Naychmiast poproszę o priva z informacjami dotyczącymi przygotowań!!!

może przynajmneij część zdążę wykorzystać :) (jeśli to nie tajemnica oczywiście ;) )

Posted

[quote name='Sylvia_76']Naychmiast poproszę o priva z informacjami dotyczącymi przygotowań!!!

może przynajmneij część zdążę wykorzystać :) (jeśli to nie tajemnica oczywiście ;) )[/quote]

Sylwia a kiedy zaczniesz Korka sama wystawiać? Może w końcu i Ciebie na ringu będzie można zobaczyć co??Bierz się do roboty, ćwicz ostro a nie sie obijasz;)

Posted

[quote name='MEGNUM']Sylwia a kiedy zaczniesz Korka sama wystawiać? Może w końcu i Ciebie na ringu będzie można zobaczyć co??Bierz się do roboty, ćwicz ostro a nie sie obijasz;)[/QUOTE]

A po co ja na ringu??? :)

Jak powiedziała pewna staruszka tej zimy "bardzo panią przepraszam... ten pies jest od pani piękniejszy" :)

To on jest od błyszczenia na ringach :)

A serio - wiem, ze kiedyś będę musiała zaczać i że lepiej jest zrobić to w młodzieży... moze sobie znajdę jakąś niedużą wystawę gdzieś w jakimś zakątku kraju gdzie nikt nas nie zobaczy :) i sama spróbuję :)
Ostatecznie niedługo ruszamy na podbój zagranicy :) a tam będę raczej zdana sama na siebie :(

Posted

Sylwia to kto Wam Korka wystawia?
Dzisiaj sie własnie dowiedzialam, ze bede jednak w Katowicach. Bedziecie tak? Strasznie chcialabym Twojego pięknisia zobaczyc na zywo - bardzo mi sie podoba :)

Posted

Nugatika - Korkosmoka wystawiać będzie zaprzyjaźniona hodowczyni :)
W Katowicach jesteśmy od piątkowego wieczoru, dogi wystawiane są w sobotę :)
Będzie nam niezwykle miło jeśli nas odnajdziesz :) Korkosmok startuje w czarnej młodzieży.

Do zobaczenia!!!

Posted

[quote name='Sylvia_76']Naychmiast poproszę o priva z informacjami dotyczącymi przygotowań!!!

może przynajmneij część zdążę wykorzystać :) (jeśli to nie tajemnica oczywiście ;) )[/quote]

Jak ja mam to opisać? :roll: :evil_lol:

[quote name='Sylvia_76']W Katowicach jesteśmy od piątkowego wieczoru, dogi wystawiane są w sobotę :) [/quote]

Buu a liczyłam że może jak nie pojade z rodziną to moze z Wami pociągiem a tu kicha :placz: Widać nie pisane mi te Katowice w tym roku :cool1:

Sylwuś jak mogę Ci dostarczyć potwierdzenie żebyś mi Katalog wzięła? (owszem nadal nie wiem czy jedziemy, ale lepiej dmuchać na zimne...)

Posted

[quote name='jo-jo']Jak ja mam to opisać? :roll: :evil_lol:

Buu a liczyłam że może jak nie pojade z rodziną to moze z Wami pociągiem a tu kicha :placz: Widać nie pisane mi te Katowice w tym roku :cool1:

Sylwuś jak mogę Ci dostarczyć potwierdzenie żebyś mi Katalog wzięła? (owszem nadal nie wiem czy jedziemy, ale lepiej dmuchać na zimne...)[/QUOTE]

Klaudia - zdzwonimy się za jakąś godzinę, to obgadamy wszystko :)

Posted

[quote name='Sylvia_76']
Ostatecznie niedługo ruszamy na podbój zagranicy :) a tam będę raczej zdana sama na siebie :([/QUOTE]

Wybierasz się do Palangi ? My jednak rezygnujemy, na Litwie zdobyliśmy co chcieliśmy :lol: i z biegu rozpoczeliśmy dorosły championat...więc zawitamy tam dopiero za rok. Tymczasem mam reklamówkę Palangi i mogę Ci ją wziąć na Katowice. Na doziej klubówce jest całkiem fajny sędzia dla Was :lol: .

Posted

[quote name='simbik']Wybierasz się do Palangi ? My jednak rezygnujemy, na Litwie zdobyliśmy co chcieliśmy :lol: i z biegu rozpoczeliśmy dorosły championat...więc zawitamy tam dopiero za rok. Tymczasem mam reklamówkę Palangi i mogę Ci ją wziąć na Katowice. Na doziej klubówce jest całkiem fajny sędzia dla Was :lol: .[/QUOTE]

Bardzo będę Ci wdzięczna :)
Nie wiem jeszcze, czy się wybierzemy (to zależy od spraw zawodowych) ale oczywiście bierzemy pod uwagę taką ewentualność ;)
Napisz mi proszę, co to za sędzia :) (i kiedy jest ta klubówka :oops: :lol: ) :)

Posted

Klub sędziuje: Jose Garcia Abad (Hiszpania) - czyli jeżeli się nie mylę właściciel hodowli de Garaba :cool3:

Gorzej z międzynarodówką bo dali Gajewskiego :shake: (nie mieli kogo :razz: ) a w drugi dzień jest Pedro Bispo (Portugalia)

Z tego co pamiętam to Korek może stać jeszcze w młodzieży i jakbyście się postarali :lol: to na tym jednym wyjeździe możecie zrobić Mł.Ch. Litwy co przy okazji daje pierwszy wniosek do dorosłego championatu.

Posted

[quote name='simbik']Klub sędziuje: Jose Garcia Abad (Hiszpania) - czyli jeżeli się nie mylę właściciel hodowli de Garaba :cool3:

Gorzej z międzynarodówką bo dali Gajewskiego :shake: (nie mieli kogo :razz: ) a w drugi dzień jest Pedro Bispo (Portugalia)[/quote]

Abad, Gajewski fajna obsada :razz: Bispo nie znam ale Portugalia, warto poznać ;-)

Posted

[quote name='simbik']Klub sędziuje: Jose Garcia Abad (Hiszpania) - czyli jeżeli się nie mylę właściciel hodowli de Garaba :cool3:

Gorzej z międzynarodówką bo dali Gajewskiego :shake: (nie mieli kogo :razz: ) a w drugi dzień jest Pedro Bispo (Portugalia)

Z tego co pamiętam to Korek może stać jeszcze w młodzieży i jakbyście się postarali :lol: to na tym jednym wyjeździe możecie zrobić Mł.Ch. Litwy [B]co przy okazji daje pierwszy wniosek do dorosłego championatu[/B].[/QUOTE]

Sędziowie fajni :)
Nawet Gajewski mi się podoba :)

naprawdę jest taka zależność? (mł ch.Litwy jest jednocześnie pierwszym wnioskiem do dorosłego championatu)??? To super!

Posted

[quote name='Sylvia_76']Sędziowie fajni :)
Nawet Gajewski mi się podoba :)

naprawdę jest taka zależność? (mł ch.Litwy jest jednocześnie pierwszym wnioskiem do dorosłego championatu)??? To super![/QUOTE]

Tak, jest to opisane w katalogu i do tego od momentu otrzymania Mł.Ch liczy się ten rok i jeden dzień wymagany do skończenia dorosłego. Dlatego my na marcowym Wilnie 2008 będziemy próbowali skończyć dorosły championat Litwy :roll: .

Posted

[quote name='Sylvia_76']naprawdę jest taka zależność? (mł ch.Litwy jest jednocześnie pierwszym wnioskiem do dorosłego championatu)??? To super![/quote]

A i owszem, no cż chyba pogadam z Hipami bo Ania coś tam wspominałą zeby pojechać...

Kasia, Monika jedzie z Tobą do Katowic?

Posted

[quote name='simbik']Tak, jest to opisane w katalogu i do tego od momentu otrzymania Mł.Ch liczy się ten rok i jeden dzień wymagany do skończenia dorosłego. Dlatego my na marcowym Wilnie 2008 będziemy próbowali skończyć dorosły championat Litwy :roll: .[/quote]

Wiesz w zeszłym roku wilno było tydzień póxniej i dlatego pare osób w tym orku nie pokończyło Championatów, przez ten tydzień :shake: Więc lepiej żeby nie przesunęli jeszcze o tydzień wcześniej, albo żeby datowo wszystko było ok ...

Posted

[quote name='jo-jo']Wiesz w zeszłym roku wilno było tydzień póxniej i dlatego pare osób w tym orku nie pokończyło Championatów, przez ten tydzień :shake: Więc lepiej żeby nie przesunęli jeszcze o tydzień wcześniej, albo żeby datowo wszystko było ok ...[/QUOTE]

Ty to się lubisz martwić na zapas ;) .

Posted

[quote name='simbik']Raczej nie...ale napewno jedziemy razem do Kijowa :lol: w kwietniu.[/quote]

Ale ma zamiar jechać?
Ja to za Kijów podziękuję :evil_lol: Aż tak mnie zagranice nie ciągnie :evil_lol: