Sylvia_76 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Dziękuję :) dziękuję :) Dziś obudził mnie ból krzyża (albo mnie w nocy przewiało - zawsze się odkrywam, albo to STAROŚĆ :) ) hihihihihihihi... P.S. Jakie dostałam cuuudne kwiaty!!! oj... ufocę je jutro i wstawię :) Quote
jo-jo Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Sylvia_76']STAROŚĆ[/quote] Nie mów tak bo przyznasz rację temu KOMUŚ kto wczoraj (własciwie dzisiaj) uświadamiał nas o naszymwieku, tlyko że nie dokładnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Sylvia_76 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='jo-jo']Nie mów tak bo przyznasz rację temu KOMUŚ kto wczoraj (własciwie dzisiaj) uświadamiał nas o naszymwieku, tlyko że nie dokładnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] Masz rację :) Ale ten Ktoś zawsze miał problemy z matmą :) Quote
jo-jo Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Sylvia_76']Masz rację :) Ale ten Ktoś zawsze miał problemy z matmą :)[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Sylvia_76 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='jo-jo']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] nie ma się z czego śmiać :) trzeba współczuć :) Quote
jo-jo Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Sylvia_76']nie ma się z czego śmiać :) trzeba współczuć :)[/quote] Współczuć Tobie że dodaje lat, czy jemu że nie jest dobry z matmy? :lol: Quote
Sylvia_76 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='jo-jo']Współczuć Tobie że dodaje lat, czy jemu że nie jest dobry z matmy? :lol:[/QUOTE] Korkosmokowi :) , bo wszystko wskazuje na to, że jednak jego stado pozostanie kompletne (z podstarzałą pańcią i kiepskim z matmy pańciem) przez dłuższy czas... :) Część stada bowiem postanowiła niedawno o tym, że się zaobrączkuje :) ... a oto przedmiot towarzyszący owym postanowieniom :) [img]http://img412.imageshack.us/img412/7493/obraz028gm5.jpg[/img] Quote
jo-jo Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Sylvia_76']Korkosmokowi :) , bo wszystko wskazuje na to, że jednak jego stado pozostanie kompletne (z podstarzałą pańcią i kiepskim z matmy pańciem) przez dłuższy czas... :) [/quote] W takim razie: Czarny Smoczku moje szczere wyrazy Współczucia :roll: :evil_lol: [quote name='Sylvia_76']Część stada bowiem postanowiła niedawno o tym, że się zaobrączkuje :) ... a oto przedmiot towarzyszący owym postanowieniom :) [IMG]http://img412.imageshack.us/img412/7493/obraz028gm5.jpg[/IMG][/quote] Czyli tak to cuś wygląda, Super :cool3: Quote
moon_light Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Sylvia_76'] [IMG]http://img412.imageshack.us/img412/7493/obraz028gm5.jpg[/IMG][/quote] WOW !! WOW WOOOOW !!!! GRATULACJE !! aaaale super !!:multi: Quote
Sylvia_76 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='jo-jo']W takim razie: Czarny Smoczku moje szczere wyrazy Współczucia :roll: :evil_lol: [/QUOTE] Czarny Smok łypnął okiem i mruknął "jeśli będą regularnie karmić mogą sobie ze mną mieszkać. Nie brzydzę się" :) Quote
Sylvia_76 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='moon_light']WOW !! WOW WOOOOW !!!! GRATULACJE !! aaaale super !!:multi:[/QUOTE] Marzy mi się szpaler dogów, gdy będziemy wychodzić po podpisywaniu aktu :) Chyba da się to jakoś załatwić... tylko kiecka musiałaby być foliowa (zakładając, ze to będzie lato) aby gluty swobodnie ściekały ;) Quote
jo-jo Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Sylvia_76']Marzy mi się szpaler dogów, gdy będziemy wychodzić po podpisywaniu aktu :) Chyba da się to jakoś załatwić... tylko kiecka musiałaby być foliowa (zakładając, ze to będzie lato) aby gluty swobodnie ściekały ;)[/quote] Myśle że to by nie wystarczyło, bo twarz miałabyś zaplutą, a butami wchodziłabyś w kałuże :evil_lol: Quote
Sylvia_76 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='jo-jo']Myśle że to by nie wystarczyło, bo twarz miałabyś zaplutą, a butami wchodziłabyś w kałuże :evil_lol:[/QUOTE] jak romantycznie :) :) :) Quote
PIKA Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Sylvia_76'] Dziś obudził mnie ból krzyża (albo mnie w nocy przewiało - zawsze się odkrywam, albo to STAROŚĆ :) ) [/quote] Jak w pewnym wieku, rano czlowieka wstaje i cos go boli to znaczy, ze jeszcze żyje :evil_lol: [quote name='Sylvia_76'] Część stada bowiem postanowiła niedawno o tym, że się zaobrączkuje :) ... a oto przedmiot towarzyszący owym postanowieniom :) [IMG]http://img412.imageshack.us/img412/7493/obraz028gm5.jpg[/IMG][/quote] WOW :crazyeye: ale super GRATULACJE :multi: [quote name='Sylvia_76']Marzy mi się szpaler dogów, gdy będziemy wychodzić po podpisywaniu aktu :) [/quote] My sie piszemy do tego szpaleru ;) Quote
jo-jo Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Sylvia_76']jak romantycznie :) :) :)[/quote] Scena idealna do nowej serii Harlquina pt "Romance with Dane" I w pierwszej książce ślub wśród glucianych kałuż Quote
Sylvia_76 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='jo-jo']Scena idealna do nowej serii Harlquina pt "Romance with Dane" I w pierwszej książce ślub wśród glucianych kałuż[/QUOTE] to ja się jeszcze zastanowię :) P.S. Zbierane są również zapisy do szpaleru - w razie gdyby jednak okazał się niezbędny :) Quote
moon_light Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Sylvia_76']Marzy mi się szpaler dogów, gdy będziemy wychodzić po podpisywaniu aktu :) Chyba da się to jakoś załatwić... tylko kiecka musiałaby być foliowa (zakładając, ze to będzie lato) aby gluty swobodnie ściekały ;)[/quote] Załatwione! Tylko daj mojemu troszke podrosnąć,coby wieksze wrazenie robil:eviltong: Quote
jo-jo Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Masz nas jak w banku :evil_lol: My to o każdej porze stawić sie możemy bo frak już mamy :diabloti: Quote
Sylvia_76 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='jo-jo']Masz nas jak w banku :evil_lol: My to o każdej porze stawić sie możemy bo frak już mamy :diabloti:[/QUOTE] Hahahahahaahahahahaha!!! no tak :) Quote
Cloudy Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Cześć ! Witam Korka mojego ulubionego! Zaglądam do Was na dogo, bo Molosy wymarły. Atmosferę tam panującą przemilczę. Mam nadzieję, że mogę od czasu do czasu z Wami pogadać??:oops: Pierwszy mój post na Dogo dedykuję Korkosmokowi! :) Pozdrawiam serdecznie! Quote
Cloudy Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [COLOR=Black][B][SIZE=3]Wow[/SIZE][/B][/COLOR]. Widzę że dołączam w historycznym momencie. [B]Sylwia,[/B] gratuluję z całego serca, szczerze i serdecznie!! [B]Natalia[/B] - widzę że Twoje Małe, Błękitne szczęście już blisko - suuper! ;) Zdradź tylko nieuświadomionej, biednej istotce (mnie) - czy maluch ma imię na G czy na H?? :loveu: Quote
simbik Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='PIKA'] My sie piszemy do tego szpaleru ;)[/QUOTE] My też, my też, my też :multi: :multi: :multi: . [quote name='Cloudy']Cześć ! Witam Korka mojego ulubionego! Zaglądam do Was na dogo, bo Molosy wymarły. Atmosferę tam panującą przemilczę. Mam nadzieję, że mogę od czasu do czasu z Wami pogadać??:oops: Pierwszy mój post na Dogo dedykuję Korkosmokowi! :) Pozdrawiam serdecznie![/QUOTE] Hej, hej, witam i tutaj :lol: i zapraszam również do galerii moich potworów ;) . Quote
Sylvia_76 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Dziewczyny, dziękujemy serdecznie :) Cloudy!!! Witaj!!! No Dogomanii jest fajnie, bo są tu sprawnie działający moderatorzy, którzy nie dopuszczają do powstawania pyskówek, a jeśli takie mimo wszystko się pojawią - zamykają wątek albo wywalają go w kosmos ;) Lubię to forum. Będziesz w Katowicach, prawda??? Aaaa... kilka dni temu znów widziałam Patlandowego błękitka :) (Versace?) Ma starsznie miłego właściciela, który dość mocno się zdziwił, gdy za pierwszym razem pędziłam za nimi przez pół Żoliborza :) (coż.... i pan i piech w przeciwieństwie do mnie są wielcy :) ) aby dowiedzieć się, któż to cieszy moje oczy swoim widokiem :) Quote
MEGNUM Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Cloudy']Cześć ! Witam Korka mojego ulubionego! Zaglądam do Was na dogo, bo Molosy wymarły. Atmosferę tam panującą przemilczę. Mam nadzieję, że mogę od czasu do czasu z Wami pogadać??:oops: Pierwszy mój post na Dogo dedykuję Korkosmokowi! :) Pozdrawiam serdecznie![/quote] Witaj i tutaj:) Ja też od paru dołączyłam do Kreczka i tych, z którymi da się porozmawiać na poziomie.Tych, którzy nie obrażają Cię, mając inne zdanie, tych, którym daleko do chamstwa i prostoty:) Nie piszę już na molosach od kilku dnie, dleczego??To każdy wie, kto ostatnio czytał wątek "Dog niemiecki". SYLWIA GRATULACJE!!!:klacz: Quote
jo-jo Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Cloudy']czy maluch ma imię na G czy na H?? :loveu:[/quote] Ani jedno ani drugie ;) Quote
Recommended Posts