Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Witaj Ina.
Ale masz dużego psa :o
a pamietasz , że nasze pieski dziś roczek kończą????
Moja Korka to taka drobniutka kobitka :)
Flaire to ja przyjdę w sobotę .
Rozumiem , że ta wyżerka to na zachętę??? :wink:
No pięknie!! :lol:

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='myszmarecka']znalazłam hasło , to login się nie zgadza :evil:[/quote]Login był chyba Minio, przez duże "M" (nie wiem, czy to duże M ma znaczenie, ale spróbuj).

Posted

[quote name='Flaire']Na stronie związkowej stronie oddziału włocławskiego znalazłam następujące zdjęcie z wystawy w ostatnią niedzielę:[/quote]
Dwie dogomaniaczki rozpoznaję (chociaż jedna siedzi tyłem) :wink: :lol: Możesz przedstawić pozostałe? :roll:
No i to spojrzenie (głodnej) Cziki :wink:

Posted

[quote name='zadziorny']Dwie dogomaniaczki rozpoznaję (chociaż jedna siedzi tyłem) :wink: :lol: Możesz przedstawić pozostałe? :roll: [/quote]Osoba po mojej lewej stronie to Eliza z hodowli Poezja ruchu. Dwie pozostałe osoby to jej rodzinka. :D

A pieski (poza Cziką) też poznajecie? :D

No, Misi to trudno nie rozpoznać po kubraczku. Więc jeszcze króciutko dobre nowinki o jej stanie. Szew już na całej długości wygląda pięknie. A wczoraj dostałam wyniki histopatologii wyciętego cyca i były czyściutkie - zero komórek nowotworowych. :D

Posted

[b]Misiaczku[/b] ciocia borsaf i Regonik bardzo sie cieszy, że nic paskudnego ci sie nie przytrafiło.
[b]Flaire[/b] przetłumacz to Misi na drapanie za uszkiem :wink:

Posted

Brawo Misia!!!!

Mino - Vigo nie jest wcale taki duży, wcale :P I jest strasznym wybrzydzającym niejadkiem :x
a nasze psie pociechy nie mają urodzin za kika dni 8) chyba ze Kora wyszła pierwsza na świat o dobrych kikadziesiat godzin :lol: :lol: :wink:

Posted

[quote name='Flaire']Szew już na całej długości wygląda pięknie. A wczoraj dostałam wyniki histopatologii wyciętego cyca i były czyściutkie - zero komórek nowotworowych. :D[/quote]

:laola:

Posted

acha Minio - i szybciutko nadrabiaj stracony czas...najlepiej fotami :wink: :lol: :lol: :lol:

Jeszcze raz :ylsuper: Brawo Misia :beerchug: :buzi: Fajnie jak już można odetchnać z ulgą prawda Flaire...

Posted

a nie 09 września???
Chyba muszę przestać spożywać tłuszcze nasycone :o
Jak zwykle spadłam z księżyca :wink:
Flaire Misia mmiała jakiś problem ?( znowu niedoinformowana jestem , cóż ... zaległości... )
A ja myślałam , że ten kubraczek to nowy styl :wink:

Posted

[quote name='Minio']Flaire Misia mmiała jakiś problem ?( znowu niedoinformowana jestem , cóż ... zaległości... )[/quote]No miała. Opisałam to [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=26495&start=51]tutaj.[/url]

[quote name='Minio']A ja myślałam , że ten kubraczek to nowy styl :wink:[/quote]Na tak też chyba myśleli zwiedzający wystawę we Włocławku, bo Misia została obfocona, jakby na pokazie mody występowała! :lol:

Dzisiaj znów zabawi u nas Apcia, cobym mogła ją na jutro przygotować...

Posted

ale mam zaległości w czytaniu ...
Flaire no teraz to mi naprawde wstyd :oops:
Nawet o dacie urodzenia naszych psów jestes lepiej poinformowana

Posted

Flaire przeczytałam .
No to przeszłas stres .
Prawde mówią myślałam ( oglądając zdjęcie ) , że może Misia skaleczyła sie mocniej.
A tu masz babo placek...
Tak to już z tymi cyckami jest....
Dobrze , że wszystko sie szczesliwie skończyło

Posted

Flaire - i wszystko wydałaś :wink: :lol: :lol: :lol: Teraz kumple i laseczki będą do Vigusia pchać się dzrzwiami i oknami na imprezkę:wink: :wink: :lol: :lol: :beerchug: :drinking: :HUT012: :smokin:
Bo rok u psa - to ja sobie tumaczę - jak u nas 18 -nastka 8) :lol:

Minio -- nie martw się wszystko nadrobisz,daj sobie trochę czasu--najważniejsze że wróciłaś :lol: :lol:...i Vigo czeka na siostrzyczki fotkę :P

Posted

Hej, wszystkie pracujące w pocie czoła dogowianki. Jak wasz szef od rana nie będzie sie doWas usmiechal to pokażcie mu to:

[URL=http://imageshack.us][img]http://img51.imageshack.us/img51/599/pic000411eb.gif[/img][/URL]

Posted

[quote name='Flaire']Osoba po mojej lewej stronie to Eliza z hodowli Poezja ruchu. Dwie pozostałe osoby to jej rodzinka. :D

A pieski (poza Cziką) też poznajecie? :D [/quote]
Elizę oczywiście również rozpoznałem, nie wiem tylko czy udziela się także na dogomanii :niewiem:
Natomiast z rozpoznaniem piesków nie miałem żadnych problemów :wink:

Posted

No i po odwiedzinach Agi w Gdańsku, szkoda że tak szybko to minęło :(

[b]Flaire[/b], przesyłam Tobie wielki buziak za klej, dziękuję bardzo! :buzi:

Drugi buziak jest dla [b]Agi_O[/b], która wykorzystała ten klej do ucholi Ludwisia, a przy okazji wyczesała porządnie podszerstek (którego wg mnie wcale nie było i nie wiem dlaczego cała podłoga się pokryła czarnymi kłebuszkami) i jeszcze wyskubała pychol i łopatki mojemu zbójowi :buzi:

Trzeci buziak jest dla [b]Ali[/b] za wszystko :D No i buziaczek dla Derysia, który jest najlepszym fumfelem mojego teriera :buzi:

Czwarty buziak idzie na gołą, różowiutką dupkę Ludwiczka (dodam jeszcze że dupkę okaleczoną- wynik mojej nie wprawnej ręki) :buzi:

Jesteście strasznie fajni dogomaniacy!! Ciekawe kogo teraz z Was poznam w realu :lol:

Posted

[b]Zach[/b] dziękujemy za buziaki! Oczywiście również buziamy i lizamy w ramach czystej sympatii, a także dlatego żeby nam nauka lepiej poszła i nie o tak nieludzkich godzinach [img]http://members.lycos.co.uk/tnarch/images/10lipstick.gif[/img]

[img]http://members.lycos.co.uk/tnarch/images/36_1_65.gif[/img]

Posted

Martini***, chcę tylko powiedzieć, że nas w końcu nie będzie. No bo jak być może pamiętasz, Misia zdecydowała, że nie będzie startować. :( Nawet przez jakiś czas myślałam, że i tak pojadę jako widz, ale w końcu zdecydowałam, że jednak nie tym razem.

Dziewczyny, zazdroszczę Wam dobrej zabawy w tym Trójmieście! :D

U nas jest gorąco i Apcia jakoś nie potrafi sobie znaleźć miejsca, ma bardzo niespokojną noc (normalnie śpi jak zabita) - dlatego ja nie śpię o tak dziwacznej godzinie...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...