myszmarecka Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Witaj Ina. Ale masz dużego psa :o a pamietasz , że nasze pieski dziś roczek kończą???? Moja Korka to taka drobniutka kobitka :) Flaire to ja przyjdę w sobotę . Rozumiem , że ta wyżerka to na zachętę??? :wink: No pięknie!! :lol:
myszmarecka Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 znalazłam hasło , to login się nie zgadza :evil:
Flaire Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='myszmarecka']znalazłam hasło , to login się nie zgadza :evil:[/quote]Login był chyba Minio, przez duże "M" (nie wiem, czy to duże M ma znaczenie, ale spróbuj).
zadziorny Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='Flaire']Na stronie związkowej stronie oddziału włocławskiego znalazłam następujące zdjęcie z wystawy w ostatnią niedzielę:[/quote] Dwie dogomaniaczki rozpoznaję (chociaż jedna siedzi tyłem) :wink: :lol: Możesz przedstawić pozostałe? :roll: No i to spojrzenie (głodnej) Cziki :wink:
Flaire Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='zadziorny']Dwie dogomaniaczki rozpoznaję (chociaż jedna siedzi tyłem) :wink: :lol: Możesz przedstawić pozostałe? :roll: [/quote]Osoba po mojej lewej stronie to Eliza z hodowli Poezja ruchu. Dwie pozostałe osoby to jej rodzinka. :D A pieski (poza Cziką) też poznajecie? :D No, Misi to trudno nie rozpoznać po kubraczku. Więc jeszcze króciutko dobre nowinki o jej stanie. Szew już na całej długości wygląda pięknie. A wczoraj dostałam wyniki histopatologii wyciętego cyca i były czyściutkie - zero komórek nowotworowych. :D
borsaf Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [b]Misiaczku[/b] ciocia borsaf i Regonik bardzo sie cieszy, że nic paskudnego ci sie nie przytrafiło. [b]Flaire[/b] przetłumacz to Misi na drapanie za uszkiem :wink:
INA Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Brawo Misia!!!! Mino - Vigo nie jest wcale taki duży, wcale :P I jest strasznym wybrzydzającym niejadkiem :x a nasze psie pociechy nie mają urodzin za kika dni 8) chyba ze Kora wyszła pierwsza na świat o dobrych kikadziesiat godzin :lol: :lol: :wink:
zachraniarka Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='Flaire']Szew już na całej długości wygląda pięknie. A wczoraj dostałam wyniki histopatologii wyciętego cyca i były czyściutkie - zero komórek nowotworowych. :D[/quote] :laola:
INA Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 acha Minio - i szybciutko nadrabiaj stracony czas...najlepiej fotami :wink: :lol: :lol: :lol: Jeszcze raz :ylsuper: Brawo Misia :beerchug: :buzi: Fajnie jak już można odetchnać z ulgą prawda Flaire...
Minio Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 a nie 09 września??? Chyba muszę przestać spożywać tłuszcze nasycone :o Jak zwykle spadłam z księżyca :wink: Flaire Misia mmiała jakiś problem ?( znowu niedoinformowana jestem , cóż ... zaległości... ) A ja myślałam , że ten kubraczek to nowy styl :wink:
Minio Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Flaire mieliśmy zgłosić do końca sierpnia ale nie zdążyłam. Ina trochę zdjęć mamy , wkleimy .
INA Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Minio - ja już teraz zwątpiłam ale spojrzałam do metryki... 8)
Flaire Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='INA']Minio - ja już teraz zwątpiłam ale spojrzałam do metryki... 8)[/quote]Chyba 14.09, czyli już niedługo... :D
Flaire Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='Minio']Flaire Misia mmiała jakiś problem ?( znowu niedoinformowana jestem , cóż ... zaległości... )[/quote]No miała. Opisałam to [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=26495&start=51]tutaj.[/url] [quote name='Minio']A ja myślałam , że ten kubraczek to nowy styl :wink:[/quote]Na tak też chyba myśleli zwiedzający wystawę we Włocławku, bo Misia została obfocona, jakby na pokazie mody występowała! :lol: Dzisiaj znów zabawi u nas Apcia, cobym mogła ją na jutro przygotować...
Minio Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 ale mam zaległości w czytaniu ... Flaire no teraz to mi naprawde wstyd :oops: Nawet o dacie urodzenia naszych psów jestes lepiej poinformowana
Minio Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Flaire przeczytałam . No to przeszłas stres . Prawde mówią myślałam ( oglądając zdjęcie ) , że może Misia skaleczyła sie mocniej. A tu masz babo placek... Tak to już z tymi cyckami jest.... Dobrze , że wszystko sie szczesliwie skończyło
Minio Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Ina nie mogę napatrzeć sie na pyszczor Vigo... Sama go tak wyskubałaś??
INA Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Flaire - i wszystko wydałaś :wink: :lol: :lol: :lol: Teraz kumple i laseczki będą do Vigusia pchać się dzrzwiami i oknami na imprezkę:wink: :wink: :lol: :lol: :beerchug: :drinking: :HUT012: :smokin: Bo rok u psa - to ja sobie tumaczę - jak u nas 18 -nastka 8) :lol: Minio -- nie martw się wszystko nadrobisz,daj sobie trochę czasu--najważniejsze że wróciłaś :lol: :lol:...i Vigo czeka na siostrzyczki fotkę :P
borsaf Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Hej, wszystkie pracujące w pocie czoła dogowianki. Jak wasz szef od rana nie będzie sie doWas usmiechal to pokażcie mu to: [URL=http://imageshack.us][img]http://img51.imageshack.us/img51/599/pic000411eb.gif[/img][/URL]
zadziorny Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='Flaire']Osoba po mojej lewej stronie to Eliza z hodowli Poezja ruchu. Dwie pozostałe osoby to jej rodzinka. :D A pieski (poza Cziką) też poznajecie? :D [/quote] Elizę oczywiście również rozpoznałem, nie wiem tylko czy udziela się także na dogomanii :niewiem: Natomiast z rozpoznaniem piesków nie miałem żadnych problemów :wink:
zadziorny Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Cieszę się, że Misia jest już zdrowa :ylsuper: Przekaż jej czułe głaski i drapanko za uchem od wujka zadziornego :lol:
zachraniarka Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 No i po odwiedzinach Agi w Gdańsku, szkoda że tak szybko to minęło :( [b]Flaire[/b], przesyłam Tobie wielki buziak za klej, dziękuję bardzo! :buzi: Drugi buziak jest dla [b]Agi_O[/b], która wykorzystała ten klej do ucholi Ludwisia, a przy okazji wyczesała porządnie podszerstek (którego wg mnie wcale nie było i nie wiem dlaczego cała podłoga się pokryła czarnymi kłebuszkami) i jeszcze wyskubała pychol i łopatki mojemu zbójowi :buzi: Trzeci buziak jest dla [b]Ali[/b] za wszystko :D No i buziaczek dla Derysia, który jest najlepszym fumfelem mojego teriera :buzi: Czwarty buziak idzie na gołą, różowiutką dupkę Ludwiczka (dodam jeszcze że dupkę okaleczoną- wynik mojej nie wprawnej ręki) :buzi: Jesteście strasznie fajni dogomaniacy!! Ciekawe kogo teraz z Was poznam w realu :lol:
Ali26762 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [b]Zach[/b] dziękujemy za buziaki! Oczywiście również buziamy i lizamy w ramach czystej sympatii, a także dlatego żeby nam nauka lepiej poszła i nie o tak nieludzkich godzinach [img]http://members.lycos.co.uk/tnarch/images/10lipstick.gif[/img] [img]http://members.lycos.co.uk/tnarch/images/36_1_65.gif[/img]
Martini*** Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote] Ciekawe kogo teraz z Was poznam w realu :lol: [/quote] Zachraniarko, a będziesz w Białymstoku na IAL ....????? :) :) :)
Flaire Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Martini***, chcę tylko powiedzieć, że nas w końcu nie będzie. No bo jak być może pamiętasz, Misia zdecydowała, że nie będzie startować. :( Nawet przez jakiś czas myślałam, że i tak pojadę jako widz, ale w końcu zdecydowałam, że jednak nie tym razem. Dziewczyny, zazdroszczę Wam dobrej zabawy w tym Trójmieście! :D U nas jest gorąco i Apcia jakoś nie potrafi sobie znaleźć miejsca, ma bardzo niespokojną noc (normalnie śpi jak zabita) - dlatego ja nie śpię o tak dziwacznej godzinie...
Recommended Posts