Elka_Ka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Podniosę z wieczorka:sweetCyb: A co z tą małą sunią i jej szczeniorkami? Quote
Ania102 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Mała sunia ze szczeniakami jest u mrs.ki i ja niestety nie będę miała o niej żadnych informacji. Nadal nie było żadnego telefonu w sprawie Soni:-( Quote
mrs.ka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Ania102']Mała sunia ze szczeniakami jest u mrs.ki i ja niestety nie będę miała o niej żadnych informacji. informację o suni i szczeniakach są ogólnie dostępne na wątku http://www.dogomania.pl/threads/135846-STARACHOWICE-bezdomne-porzucone-niechciane-potrzebujące-pomocy-i-domów Quote
Ania102 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Mrs.ka załóż im osobny wątek tak będzie najlepiej. Ograniczy to troche szukanie:) Quote
Ania102 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Miałam dzisiaj bardzo głupi telefon w sprawie Soni:angryy: - wyśmiano się z jej boskich uszek. Ludzie są beznadziejni:shake: Quote
mrs.ka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 a skąd dzwonili? nie żebym robiła statystki gdzie są najbardziej bezndziejni ludzie bo są wszędzie ale ciekawam z jakiego portalu ogłoszeniowego mieli numer? Quote
Wadercia Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 ludzie są beznadziejni. Faktycznie. te uszy ca cudowne! :) Quote
Wet-siostra Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Jak można???Takie uszy! Beznadziejne??? One są świetne,boskie! :-) Cały urok - w nich ! Quote
Ania102 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='mrs.ka'] a skąd dzwonili? nie żebym robiła statystki gdzie są najbardziej bezndziejni ludzie bo są wszędzie ale ciekawam z jakiego portalu ogłoszeniowego mieli numer? [/QUOTE] Wiecie ja podejrzewam tego debila, który chciał ADOPTOWAĆ Prado za pieniądze! Humor zepsuł mi totalnie Quote
Elka_Ka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Nie przejmuj się, cymbałów nie brakuje:angryy: Quote
Ania102 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Dzisiaj Sonia pojechała do nowego domu, do młodego małżeństa z malutkim dzieckiem. Jestem tym faktem spanikowana ale dobrej myśli. Pani bardzo chciała zawsze psa i jest Sonia zachwycona. Mam tylko obawy czy da radę z dzieckiem i Sonią. Mieszka w tym samym mieście co ja więc sytuację będę miała pod kontrolą. Zapewniła mnie że wszystko będzie w porządku, oczywiście za sterylizacją jest jak najbardziej. Napisała mi już kilka smsów że jest bardzo szczęśliwa. Trzymajcie kciuki Quote
monika083 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 oj to trzymam kciuki ,jutro zmienie tytul ,bo dogo teraz wariuje. wazne ,ze mala jest blisko Quote
Ania102 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='monika083']oj to trzymam kciuki ,jutro zmienie tytul ,bo dogo teraz wariuje. wazne ,ze mala jest blisko[/QUOTE] Nie zmieniaj Monia tytułu- zaraz jadę po Sonię i zawożę ją do rodziców Pawła. Domku szukamy dalej. Monisiu proszę Cię o to allegro i gumtree mazowieckie. Quote
monika083 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 allegro jej zrobilam wyroznione , a o gumtree poprosimy kogos innego ,bo nie wiem czemu nie moge na gumtree fotki wstawic . Quote
Ania102 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Ok popodliczaj mnie i zrobię ci przelew wieczorem...ale jestem zła- mówiłam, że nie poradzą sobie z 5 miesięcznym psem i dzieckiem. Chociaż tyle z tego dobrego, że dziewczyna się o tym przekonała, bo jakby nie wzięła Soni ode mnie to z pewnością znalazłaby jakiegoś innego szczeniaka i może takiego zwrotu nie mogłaby zrobić. Quote
Elka_Ka Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Nie, no ludzie są beznadziejni:stupid: Co ona sobie myślała, że postawi szczeniaka na półce i będzie go zdejmować kiedy jej się spodoba albo że to wcielenie komisarza Rexa?:lmaa: Quote
Ania102 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Dzisiaj odrobaczyłam Sonię. Rodzice tz są bardzo zniecierpliwieni i chcą, żebym ją jak najszybciej zabrała a tu żadnych tel. nadal:-( Quote
Ania102 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Acha rodzice mojego tz mówią do Soni Gabi- mnie się to imie też bardziej podoba. Monia zmień proszę na 1wszej. Zamówiłam jej pakiecik, dzisiaj odebrałam 1 beznadziejny tel i całkiem konkretnego maila. Quote
Ania102 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Nowe zdjęcia Gabi Taka śliczna i kochana z niej dziewczyna a zainteresowanie malutkie:-( Quote
mrs.ka Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [FONT=Arial Black]Na jesienne wieczory-książki,gry komp.,TAROT,sennik,filmy... do 24. X godź.24.00[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/1947...2#post15563412 pieniążki z tego bazarku będą przeznaczone na spłacanie zadłużenia za starachowickie bezdomniaki ,a rozliczenie przedstawione na wątku w poście 1089. http://www.dogomania.pl/threads/1358...omocy-i-domów Quote
Recommended Posts