Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a skąd dzwonili? nie żebym robiła statystki gdzie są najbardziej bezndziejni ludzie bo są wszędzie ale ciekawam z jakiego portalu ogłoszeniowego mieli numer?

Posted

[quote name='mrs.ka']
a skąd dzwonili? nie żebym robiła statystki gdzie są najbardziej bezndziejni ludzie bo są wszędzie ale ciekawam z jakiego portalu ogłoszeniowego mieli numer?
[/QUOTE]
Wiecie ja podejrzewam tego debila, który chciał ADOPTOWAĆ Prado za pieniądze! Humor zepsuł mi totalnie

Posted

Dzisiaj Sonia pojechała do nowego domu, do młodego małżeństa z malutkim dzieckiem. Jestem tym faktem spanikowana ale dobrej myśli. Pani bardzo chciała zawsze psa i jest Sonia zachwycona. Mam tylko obawy czy da radę z dzieckiem i Sonią. Mieszka w tym samym mieście co ja więc sytuację będę miała pod kontrolą. Zapewniła mnie że wszystko będzie w porządku, oczywiście za sterylizacją jest jak najbardziej. Napisała mi już kilka smsów że jest bardzo szczęśliwa. Trzymajcie kciuki

Posted

[quote name='monika083']oj to trzymam kciuki ,jutro zmienie tytul ,bo dogo teraz wariuje.
wazne ,ze mala jest blisko[/QUOTE]
Nie zmieniaj Monia tytułu- zaraz jadę po Sonię i zawożę ją do rodziców Pawła. Domku szukamy dalej.
Monisiu proszę Cię o to allegro i gumtree mazowieckie.

Posted

Ok popodliczaj mnie i zrobię ci przelew wieczorem...ale jestem zła- mówiłam, że nie poradzą sobie z 5 miesięcznym psem i dzieckiem. Chociaż tyle z tego dobrego, że dziewczyna się o tym przekonała, bo jakby nie wzięła Soni ode mnie to z pewnością znalazłaby jakiegoś innego szczeniaka i może takiego zwrotu nie mogłaby zrobić.

Posted

Nie, no ludzie są beznadziejni:stupid: Co ona sobie myślała, że postawi szczeniaka na półce i będzie go zdejmować kiedy jej się spodoba albo że to wcielenie komisarza Rexa?:lmaa:

Posted

Acha rodzice mojego tz mówią do Soni Gabi- mnie się to imie też bardziej podoba. Monia zmień proszę na 1wszej. Zamówiłam jej pakiecik, dzisiaj odebrałam 1 beznadziejny tel i całkiem konkretnego maila.