Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

idusiek napisał(a):
A od Leona się odczep, bo on też będzie piękny ...jak mu sierśc odrośnie :P;)

Jak odrośnie, to się odczepię :p Bo na razie jest brzydal, tylko kitę ma fajną ;)

Posted

logowanie_nie_dziala_gos napisał(a):
Śliczna kluska:-)
Magda, a nie chcecie jej sobie zostawić do kompletu z Miszą i Beti?;-)

Nie denerwuj mnie:) Chociaż tak naprawdę to tak mądry zrównoważony psiak że wszyscy pięknie się dogadują. A kiedy zaprosisz mnie na parapetówę? Mam dług do oddania a poza tym miejsce w kojcu czeka na Ciebie:)

Posted

BoUnTy napisał(a):
A ogłoszenia nie są potrzebne? ]:->
Jakby 'coś' to wiesz gdzie mnie szukać ;D

Dzięki Kochana:) Idusiek to już ogarnie bo jest na miejscu i to Sunia ze schroniska którym się opiekuje.

Posted

megii1 napisał(a):
Nie denerwuj mnie:) Chociaż tak naprawdę to tak mądry zrównoważony psiak że wszyscy pięknie się dogadują. A kiedy zaprosisz mnie na parapetówę? Mam dług do oddania a poza tym miejsce w kojcu czeka na Ciebie:)

Już niebawem - na razie mamy tu jeszcze regularny plac budowy, chociaż psiakom się nawet podoba. Ale jeszcze miesiąc i będziemy zapraszać:-)
A co do kojca - chyba muszę coś innego Wam posłać, bo z tych kaliskich azjatów nie wiem czy w ogóle coś będzie... :(

Posted

logowanie_nie_dziala_gos napisał(a):
Już niebawem - na razie mamy tu jeszcze regularny plac budowy, chociaż psiakom się nawet podoba. Ale jeszcze miesiąc i będziemy zapraszać:-)
A co do kojca - chyba muszę coś innego Wam posłać, bo z tych kaliskich azjatów nie wiem czy w ogóle coś będzie... :(

Ok to trzymam Cie za słowo:) Ale Mała śliczna, co?

Posted

Megii1 przysłała mi wątek,więc natentychmiast jestem u Małej :)! Jest przecudna i powinna mieć domek,który potrafi docenić,jak wyjątkowy pies w nim zamieszka!:)
Będę tu zaglądać z wielką przyjemnością! Pozdrawiam Malutką i jej Pańciostwo!:)

Posted

Czyli szukamy domu dalej? Tamten na podlasiu okazał się pomyłką?
Jakem ją w schronie zobaczyła, zaplutą, mokrą (deszcz padał), śmierdzącą - od razu się zakochałam :-)

Posted

Fela napisał(a):
Czyli szukamy domu dalej? Tamten na podlasiu okazał się pomyłką?
Jakem ją w schronie zobaczyła, zaplutą, mokrą (deszcz padał), śmierdzącą - od razu się zakochałam :-)

Szukamy domu jak najbardziej - Jostel sprawdzała ten potencjalny domek - katastrofa:(

Posted

Do tego domku na Podlasiu nie powinien trafić żaden pies -NIGDY! Typowa wiejska mentalność gospodarza ,dla którego "pies to tylko pies", :angryy:.... zwaliła mnie z nóg! (bez urazy wszyscy mieszkający na wsi :)-chodzi mi o ten specyficzny sposób myślenia)

Posted

no kurdę miało niebyc słowa kaukaski.... to będzie duży pies :P

Mała ma: alegro, alegratkę, szerloka, gumtree, adopcjępsa, cafeanimal i zaraz adopcje org.

mysza ty się znasz- gdzies jeszcze warto wstawiać?

• 3 months later...
Posted

[quote name='jostel5']Megii i inne cioteczki,które znają się na takich miśkach jak Mała...

Mamy w schronie taką suczynkę:
http://img88.imageshack.us/img88/363/angiro077.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/5892/angiro078.jpg

W typie jakiej rasy psiunia -wg Was-jest??? Leonberger?Owczarek kaukaski?
Jest wielka i łagodna...Musimy znaleźć jej dom...

Jak dla mnie jest kaukazowata ale ja w ogłoszeniach naszej Małej nic nie pisałam o tym, ze jest kaukazem - tak na wszelki wypadek:)